Що обов'язково скуштувати в мексиканському ресторані Нонаме?

2022-10-17

Мексика заворожує запальними танцями, гарячим сонцем, щедрістю її жителів і невимовним колоритом природи! Звичайно, окремої уваги заслуговує кухня цієї країни. Щоб відчути себе справжнім аміго, необов'язково відправлятися у Мексику. Для цього достатньо відвідати унікальний ресторан Нонаме, розташований в самому серці Тернополя. Тут пропонуються найкращі мексиканські страви, у яких відчуваються нотки близького нашому серцю галицького духу!

 

Найпопулярніші мексиканські страви: огляд кухні ресторану НОНАМЕ

доставка мексиканської їжі

Якою ж є мексиканська їжа? По-перше, вона надзвичайно ситна. Скуштувавши її, Ви точно не залишитесь голодними. По-друге, такі страви корисні, адже для їх приготування використовуються виключно поживні компоненти. Серед них варто відзначити м'ясо, рибу, морепродукти, злакові та бобові культури. По-третє, меню мексиканської кухні Noname включає їжу, яка відмінно смакує. Вона сподобається навіть найвибагливішим гурманам, адже у ній є все необхідне, починаючи від вишуканого смаку і завершуючи насиченим ароматом, оригінальною подачею.

Серед найпопулярніших і найзатребуваніших страв слід відмітити:

  1. Мексиканське буріто. Для приготування цього смаколика використовується основний інгредієнт - тортилья. Начинки пропонуються різні. Ресторан НОНАМЕ радить скуштувати буріто з куркою, телятиною та креветками. Соковитості даним стравам додають овочі та різні види соусів, починаючи від ніжних і завершуючи пікантними.
  2. Мексиканский гамбургер. А чи знали Ви, що справжні бургери готуються не лише в Америці? Цей фаст-фуд підкорив серця і корінних мексиканців. Завітайте у НОНАМЕ, де готуються бургери з телятиною та куркою. Подаються ці страви з картоплею фрі та соусами для надання неабиякої соковитості.
  3. Тако. Бажаєте відчути атмосферу цієї запальної країни? Тоді Вам неодмінно слід замовити мексиканське тако. А чи знали Ви, що у цього смаколика є своє свято? Саме так, День тако припадає на 31 березня. Перше фактичне згадування смаколика відбулося у XVIII столітті. Тортилью із різноманітними начинками часто вживали працівники шахт, де видобували срібло. Тоді такос стали основною стравою мексиканців робочого класу. Тож, напевно, саме мексиканські видобувачі срібла зробили даний смаколик популярним на весь світ.
  4. Кесадилью. Попри величезне розмаїття начинок, які Ви можете зустріти, традиційна страва складається тільки з сиру та тортильї. У NONAME Вашій увазі пропонується кесадилья з куркою, телятиною.
  5. Начос. Якщо говорити простою українською мовою, то це чіпси, для приготування яких переважно використовується кукурудзяне борошно. Така мексиканська страва ідеально підходить до пива! У Нонаме вона може пропонуватися з різними видами соусів, завдяки чому смакує по-особливому.

Цікавить мексиканська кухня Тернопіль з галицькими нотками? Ласкаво просимо у ресторан Нонаме. Це місце, де Ви зможете відчути справжню мексиканську атмосферу та насолодитися улюбленими стравами!

Читайте також: Огляд меню мексиканського закладу Тернополя Нонаме

 

НОНАМЕ - це не лише вишукана мексиканська кухня Тернопіль!

мексиканський ресторан нонаме

НОНАМЕ - це колоритний заклад, інтер'єр якого виконаний у мексиканському стилі. Відвідуючи його, Ви відчуєте себе справжніми амігос. Нонаме – це справжній відрив у місті Тернопіль! Недорогі напої, в тому числі й алкогольні, ідеальна ситна їжа, сучасна драйвова музика повністю занурять Вас у атмосферу андеграунду. Тут ви зможете розслабитися, не думаючи про завтрашній день. У Нонаме можна гідно релакснути у колі найближчих людей, відсвяткувати дні народження та інші важливі події. Це унікальне місце, якому немає аналогів. І навіть відвідавши його один раз, Ви можете бути впевненими у тому, що вечір, проведений тут, для Вас стане незабутнім і особливим.

 

Якщо цікавить мексиканська їжа, доставка - чудовий спосіб провести час ситно та весело!

А чи знали Ви, що у нас діє мексиканська їжа доставка? Це чудова нагода відволіктися від буденності та насолодитися улюбленими смаколиками там, де зручно. Ви можете організувати веселі посиденьки з друзями чи навіть романтичне побачення у мексиканському стилі. А чому б просто не поїсти смачно та ситно за переглядом улюблених кінострічок? Доставка здійснюється по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення залежить саме від Вашої геолокації. А коли Ви замовляєте багато страв на компанію, то дана послуга надається абсолютно безкоштовно. Наші кур'єри завжди прибувають вчасно і привозять смаколики ще гарячими (коли цього потребує рецептура). Страви надійно запаковуються у якісний і зручний еко-посуд, завдяки чому їх можна відразу подавати на стіл без необхідності сервірування. Цікавить кесадилья доставка? Можливо, хочеться скуштувати такос чи бурітос? А чому б не замовити сети на компанію з запальними мексиканськими нотками? Телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 і здійснюйте замовлення у телефонному режимі. А ще Ви можете його оформити на сайті fainemisto.com чи у мобільному застосунку. 

Наступна стаття >Наступна стаття