Які страви обов'язково повинні входити у весільне меню?

2022-10-17

Весілля - це знаменна подія, яка запам'ятовується на все життя. Щоб захід пройшов максимально успішно, молодятам слід попіклуватися про настрій не лише свій, а й запрошених гостей. Вони повинні залишитися щасливими і ситими. Незважаючи на те, що зараз усі ми звикли відходити від традицій, є певний перелік страв, без яких не обходиться меню на весiлля.

 

Складаємо ідеальне меню на весiлля: які страви вважаються must have для цієї святкової події?

Розробляючи меню на банкет, варто потурбуватися про те, щоб на весільному столі були присутні наступні смаколики:

меню на весілля

  1. Нарізки. Вони можуть бути м'ясними, сирними, рибними, овочевими. Вкрай важливо, щоб нарізки подавалися у сучасному оформленні. Лише в такому випадку страви будуть викликати апетит у всіх присутніх на весіллі. Прослідкуйте за тим, щоб задоволеним залишився кожен гість. А у таких випадках Вам слід запропонувати великий вибір нарізок на будь-який смак!
  2. Гарячі страви на весілля. Весільне меню повинно їх обов'язково включати. Завжди враховуйте те, що не всі гості полюбляють мясо. Запропонуйте їм вишукані овочі, приготовані та грилі, чи страви з риби, морепродуктів. А для прихильників класики неодмінно підійдуть апетитні свинні медальйони чи дієтичне індиче філе, які подаються у ніжному соусі.
  3. Салати. Розробляючи банкетне меню на весілля, підберіть кілька видів салатів із різних інгредієнтів для того, щоб задовольнити смакові уподобання кожного запрошеного. Відходьте від традицій, запропонуйте щось дійсно оригінальне. Великим попитом користуються салати з лососем-гриль, телятиною та сиром дор блю, з креветками та авокадо, качиною грудкою. А чому б не подати на стіл незвичайний “Цезар”, який пропонується у тандемі з цікавою медово-гірчичною заправкою?
  4. Закуски. Ваші гості будуть у захваті від сучасних брускетів з розмаїттям начинок. А чому б не подати оригінальний тартар? До речі, зараз великим попитом користується солоний фуршет. Він включає смаколики, які подаються порційно і розташовуються за межами основного святкового столу. Фуршетне меню може включати шоти, солоні макарони чи еклери та іншу їжу з нестандартною подачею.

Коли Ви оформляєте фуршетний стіл на весілля, потурбуйтеся про те, щоб він включав страви на будь-який смак. Не забувайте, що серед запрошених можуть бути люди, які не вживають м'яса, риби чи морепродуктів. Враховуйте побажання кожного і лише в такому випадку гості залишаться ситими.

 

Солодкий стіл на весілля: топ десертів, які підкорять серця всіх запрошених

Банкетне меню на весілля має включати і солодкі страви. Потурбуйтеся про те, щоб десерти пропонувались різноманітні. А ще краще - запропонуйте гостям солодкий фуршет на весілля. Серед найсучасніших рішень варто відзначити еклери, тарти, шоти, макрони й інші смаколики. А чому б не подати гостям міні-тірамісу, яке оформляється порційно і викликає шалене бажання скуштувати. Солодке фуршет меню варто розробляти з урахуванням побажань усіх запрошених! Запропонуйте вишукані десерти з різноманітними начинками для того, щоб кожен гість знайшов для себе улюблену позицію. Солодкий стіл на весілля вважається обов'язковим, тому подбайте про те, щоб він був підібраний і оформлений правильно. 

Читайте також: Здивуйте гостей вишуканим фуршетом з ресторану На Небі

 

Меню на банкет від ресторану На Небі - лише смачні та вишукані страви на будь-який смак!

Бажаєте отримати ідеальне меню на банкет? Тоді ласкаво просимо у ресторан На Небі. У цьому закладі Ви можете незабутньо відсвяткувати весілля! У Na Nebi працюють кваліфіковані адміністратори та офіціанти, які допоможуть Вам скласти найкраще меню. Вони слідкують за останніми трендами, тому пропонують окремо меню на фуршетний стіл. Це чудовий бонус до основного! І будьте впевненими у тому, що Ваші гості неодмінно звернуть на нього увагу. Наш персонал подбає про те, щоб фуршетний стіл солодкий і солоний був оформлений по всіх правилах та приносив не лише смакове, а й естетичне задоволення. Щоб попередньо ознайомитися зі стравами, які тут сворюються, Вам слід завітати на наш сайт fainemisto.com чи у мобільний застосунок. Коли Ви приблизно уявляєте концепцію свого весілля, завітайте у ресторан та складіть меню з нашим адміністратором. Тут знають, що і як правильно подати, щоб ніхто не залишився голодним та всім було смачно!

Наступна стаття >Наступна стаття