Здивуйте гостей вишуканим фуршетом з ресторану На Небі

2022-08-28

Вкрай важко уявити святкування важливих подій без закусок. Якщо раніше ними був переповнений загальний стіл, за яким сиділи гості, то зараз усе змінилося. Тепер по-справжньому ціняться мінімалізм і лаконічність. Ви ж, непевне, будучи на подібних заходах не раз просили людей, що знаходились поруч, подати тарілку з тією чи іншою стравою. А щоб досягти максимального комфорту та звільнити своїх гостей від подібних турбот, варто організувати шведський або ж фуршетний стіл. Щоб він приносив учасникам святкування неабияке задоволення, у тому числі естетичне, необхідно серйозно віднестись до його оформлення. Також слід розуміти, чим фуршетний стіл відрізняється від шведського.

 

Чим фуршетний стіл відрізняється від шведського?

Ви досі думаєте, що шведський і фуршетний стіл - це одне і те ж? Ми, СРФМ, готові розвіяти подібний міф. Дійсно, їх об'єднує те, що вони передбачають єдиний стіл з виставленими стравами, напоями та столовими приборами, часткове або повноцінне самообслуговування. На цьому спільні риси завершуються. Ресторан На Небі пропонує ознайомитися з наступними розбіжностями:

  1. Формат у скандинавському виконанні, тобто шведський, передбачає розміщення столів для кожного гостя. Наповнивши пусті тарілки наїдками, люди займають окреме місце у звичному сидячому положенні. Фуршет означає, що кожен гість вживає страви виключно стоячи.
  2. Повноцінний шведський стіл - це періодична зміна страв протягом одного прийому. І це не просто апетитні закуски, а повноцінна їжа у вигляді ситних супів, багатокомпонентних салатів, гарнірів, гарячого м'яса та риби. Всі смаколики пропонуються гостям у об'ємному посуді. Фуршет на весілля, ювілей і інші важливі події передбачає подачу їжі лише компактними порціями, розрахованими на одну людину. 

замовити фуршет

Лише Вам обирати, що для Вас зручніше та краще, - шведський чи фуршетний стіл на весілля, день народження та інші святкові заходи. Проте все більше людей схиляються саме до другого варіанту через його лаконічність і максимальну зручність!

 

Які закуски на фуршет і десерти пропонує замовити На Небі?

Якщо Вас цікавить сучасне фуршет меню, зверніться у заклад На Небі. Він завжди йде в ногу з часом, тому пропонує виключно актуальні смаколики, які неодмінно сподобаються кожному гостю. Закуски на фуршетний стіл вражають своїм різноманіттям. Одну із лідируючих позицій займають брускети. Це сучасний аналог традиційних канапок. Такі оригінальні закуски для фуршету подаються з начинками на будь-яких смак: з ростбіфом, сиром брі, лососем. Не менш цікаво виглядають та смакують еклери та макарони з солоним наповненням. А щоб по-справжньому здивувати гостей, запропонуйте їм шоти з креветкою панко, капрезе, тунцем. Такі фуршетні закуски не лише чудово виглядають, а й ідеально смакують. Це дійсно нестандартні смаколики, які суттєво відрізняються по стилю подачі від своїх попередників. Пора йти в ногу з часом і не зациклюватися на застарілих стереотипах. Щоб здивувати усіх запрошених, варто їм подати вишукані холодні закуски на фуршет. 

 

У На Небі також пропонується нестандартний фуршетний стіл солодкий Тернопіль. Якщо раніше десерти подавалися наприкінці трапези, то сучасні модні віяння дозволяють ними насолоджуватися протягом усього періоду святкування. Макарони, еклери, тарти, тірамісу, незвичайні шоти та інші смаколики неодмінно стануть ідеальним доповненням до закусок. Усі солодощі характеризуються невеличкими розмірами, завдяки чому їх можна без проблем їсти навіть стоячи. А якщо вони й ще розміщені правильно, то на їхньому фоні можна робити яскраві селфі та сторіс для соціальних мереж. Від такого фуршету у Вас і Ваших гостей залишаться виключно незабутні та приємні спогади.

 

Також може бути цікаво: Як оформити солодкий фуршетний стіл - поради від Файної пекарні

Фуршет закуски та десерти, які представлені у меню На Небі, ідеально підходять для святкування весіль, ювілеїв, днів народження, відкриття власного бізнесу, презентацій і інших важливих заходів. Це універсальні смаколики, які прикрасять будь-який стіл!

 

Як замовити фуршет Тернопіль від СРФМ?

Вас зацікавило у Na nebi меню для фуршету? Пам'ятайте, що підбір страв виконується виключно за попереднім замовленням. Здійснити його Ви можете на сайті fainemisto.com або ж у однойменному мобільному застосунку. Проте ми, СРФМ, Вам рекомендуємо напряму зателефонувати нашим досвідченим адміністраторам за номером 098-055-77-11. З ними Ви можете обговорити список страв. А якщо виникли питання, то наш спеціаліст неодмінно Вам допоможе прийняти найвірніше рішення. Обсудіть всі нюанси заздалегідь і домовтеся про точний час організації святкового заходу. Наші експерти Вам неодмінно допоможуть оформити ідеальний фуршетний стіл! Зробіть важливий для Вас захід незабутнім, яскравим і сучасним! А ми залюбки втілимо в реальність усі Ваші побажання!

Наступна стаття >Наступна стаття