Як оформити солодкий фуршетний стіл - поради від Файної пекарні

2022-06-22

Ідея оформлення кенді бару прийшла до нас із Заходу. У перекладі з англійської даний термін означає “цукерковий бар”. Він представляє собою витончено сервірований та стильно декорований фуршетний стіл з усілякими солодощами. Без нього зараз вкрай важко представити святкування різноманітних важливих у житті подій та урочистостей. По-особливому оформлений солодкий стіл актуальний для весілля, дня народження, корпоративу, річниці, ювілею, хрестин, випускного чи дівич вечора й інших заходів. Такий спосіб подачі солодощів став настільки популярним і затребуваним завдяки наступному:

  1. Гості можуть скуштувати ласощі навіть тоді, коли на основному столі розміщені закуски, перші страви та інша не солодка їжа.
  2. Солодощі для кенді бару можуть прикрасити інтер'єр. Вони служать додатковим елементом декору, що привертає загальну увагу та створює по-справжньому святковий настрій.
  3. Сучасно оформлений фуршетний стіл солодкий може замінити або ж доповнити фотозону. Знімки на його фоні виглядають яскраво та стильно. 

Це лише частина причин, чому варто зробити вибір на користь кенді бару. А коли на святковому заході планується присутність діток, то це безумовно найкращий привід підняти їм настрій і зробити захід для них незабутнім. 

 

Яким повинен бути ідеальний фуршетний стіл солодкий?

Вас теж цікавить, як оформити кенді бар? До цього питання варто підійти максимально відповідально. Тут варто враховувати не лише перелік солодощів, а й сам стиль оформлення і умови подачі. Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, підходимо до даного завдання відповідально.

кенді бар тернопіль

Перш за все, ми слідкуємо, щоб торти на замовлення Тернопіль та інші ласощі не танули від спеки, не втрачали своєї привабливості, не обвітрювались і не піддавалися негативному впливу комах. З такими неприємностями переважно можна зіткнутися при умові, коли кенді бар Тернопіль організовується на вулиці. Проте наші спеціалісти допомагають уникнути подібних ситуацій. У них навіть під відкритим небом солодощі виглядають ідеально і смакують чудово. 

Звичайно, одну з найважливіших ролей відіграє стиль оформлення кенді бару. Навіть найменші смаколики, для прикладу еклери Тернопіль чи макаруни, повинні мати свій композиційний центр. Професіонали, що працюють у нашій дружній сім'ї, слідкують за тим, щоб десерти крупніших розмірів їх не загороджували. Вони все розташовують у розумній послідовності. Варто відмітити ще й колірні рішення. Ласощі розміщуються таким чином, що гармонійно між собою поєднуються та створюють єдину композицію.

Ми враховуємо і безліч інших нюансів. До речі, Вам теж слід на них звертати увагу. Ми пропонуємо Вам ознайомитись з наступними важливими пунктами, яких завжди дотримуємось:

  1. Кожен десерт повинен бути розташованим таким чином, щоб його було зручно брати руками і з'їдати за один раз. Тому варто надавати перевагу невеличким по розміру ласощам. Наприклад, можна макаруни або еклери купити. Якщо це торти, то вони повинні бути нарізані на рівні та малі шматочки.
  2. Рекомендується біля фуршетного столу розмістити спеціальні коробочки, в які гості зможуть покласти частування та взяти з собою. Ємності також повинні бути оформлені у відповідному стилі та кольорах.
  3. Не варто забувати й про стійки з серветками. Таким чином гості не будуть думати, як не забруднити одяг та витерти руки.

десерти тернопільмакаруни тернопільсолодощі тернопіль

Чим більший вибір солодощів - тим краще! Адже вони повинні смакувати кожному гостю. Одним людям подобаються макаруни, а іншим - еклери. Одні гості в захваті від торту “Снікерс”, а інші - від чізкейку. Саме тому необхідно подбати про асортимент. Ми неодмінно приділимо особливу увагу переліку солодощів на фуршетному столі.

 

Ми пропонуємо не лише десерти, серед яких ексклюзивні торти на замовлення Тернопіль: придбайте у нас неповторний хліб!

Цікавить оформлення кенді бару та замовлення найсмачніших ласощів? Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо Вашій увазі великий вибір смаколиків. А ще у нас працюють професіонали, які з задоволенням займаються оформленням солодкого фуршетного столу. Тут можна замовити різноманітні ласощі. Ми рекомендуємо ніжні еклери та апетитні макаруни Тернопіль купити. А ще у нас випікаються торти з оригінальним дизайном, який можете придумати Ви самостійно. Шукаєте корисних порад? Наші кондитери неодмінно продемонструють Вам найактуальніші оформлення тортів в залежності від конкретної події. Пекарня файного міста виготовляє не лише вишукані солодощі, а й випікає хліб Тернопіль. Для його створення використовуються унікальні рецепти, завдяки чому він виходить пухким всередині та з рум'яною скоринкою зовні. 

Аби обрати десерти для кенді бару, Вам слід зателефонувати за номерами телефонів 098-055-77-11, 0352-51-94-44 щонайменше за дві доби до бажаного часу їх отримання. Адміністратор неодмінно запропонує зустрітись і обговорити всі деталі щодо інгредієнтів і стилю оформлення. Наша пекарня Тернопіль пропонує найсмачніші в місті кондитерські вироби за доступними цінами, завдяки яким вдасться організувати незабутній і вишуканий фуршетний стіл!

Наступна стаття >Наступна стаття