Огляд меню мексиканського закладу Тернополя Нонаме

2022-08-26

Ресторан No Name - це унікальний заклад, у якому панує невимовно запальна та колоритна атмосфера. Він пропонує Вашій увазі страви мексиканської кухні. Так, Ви все правильно розумієте. Тут можна відчути кулінарну культуру Мексики, не покидаючи рідного Тернополя. Мексиканська їжа готується зі збереженням усіх необхідних технологій і інгредієнтів, проте у смаколиках відчувається цей могутній і щедрий галицький дух. Він близький нам, українцям, до душі, саме тому мексиканські страви так сильно приваблюють! Ви також їх бажаєте скуштувати? Завітайте у Нонаме. А щоб точно залишитися у закладі та не чекати, здійсніть замовлення столиків Нонаме! Це ідеальна нагода організувати запальний романтичний вечір, веселі посиденьки з друзями, родиною чи колегами! А ще у цьому ресторані Ви можете розділити зі своїми близькими найважливіші події у Вашому житті! Тут панує дружелюбна атмосфера, яка переповнює дух і дарує кожному гостю заряд бадьорості.

 

Які мексиканські страви пропонує скуштувати ресторан НОНАМЕ: огляд найпопулярніших позицій

Хочете дізнатися більше про особливості мексиканської кухні? Для початку перегляньте меню, яке пропонує мексиканський ресторан NoName. У ньому Ви знайдете все для смачного та ситного перекусу. Для прикладу, щоб наповнити організм енергією, замовте ексклюзивні перші страви. Ви будете в захваті від ніжного крем-супу з куркою та пармезаном, супу з креветками. А ще Вас чекають смачні та поживні салати, які теж складаються з особливо підібраних інгредієнтів. 

Окремої уваги, звичайно, заслуговує традиційне мексиканське тако. Тортилья може доповнюватися різноманітними компонентами. Вашій увазі пропонуються незвичайні та ситні такос з куркою, креветками, рваною телятиною та сиром, тартар. Вони подаються з цікавими соусами, які додають стравам неабиякої смакової насиченості. До речі, цю їжу Ви можете не лише у закладі скуштувати, адже у нас надається така послуга, як такос доставка! Завдяки їй, не Ви прийдете за смаколиками, а страви Мексики прийдуть до Вас!

Коли плануються посиденьки веселою та дружною компанією, Вам слід звернути увагу на сети. У меню представлені  наступні позиції:

  1. СЕТ АМІГОС. До його складу входять наступні мексиканські смаколики: обсмажені на грилі курячі крильця, королівські креветки, копчений сир і сирні палички. Вдобавок також іде хрумка картопелька фрі. Всі ці страви ідеально поєднуються  з 4 соусами: мікс, сирним, баффало, з авокадо.
  2. МЕКСИКАНСЬКІ ЗАКУСКИ. Це чудовий варіант для невеликої компанії. Сет включає: чуррос, гострі крила, сир фрі, чорізо, начос. Доповнює смакову композицію тріо соусів.

А якщо Ви бажаєте ще більше апетитних закусок, зверніть увагу на однойменну позицію в меню. Спробуйте традиційні чіпси начос з гуакамоле та сирним соусом, хумус чи сирні палички у солоденькому малиновому соусі. А ще Вам сподобаються легендарне "ELOTE" з кукурудзою та тартар з телятини. Прихильникам класики безсумнівно припадуть до смаку крильця баффало, фрі з сирним соусом. Ці та інші закуски неодмінно прикрасять Ваш стіл та піднімуть Ваш настрій. Адже вони не лише смачні, а й стильно оформлені. Кожна страва, ніби справжній витвір мистецтва!

 

Мексиканські десерти та напої для підняття настрою та ідеального відпочинку!

Noname мексиканський ресторан Тернопіль меню настільки різнобарвне, що Ви ще й можете скуштувати ексклюзивні десерти. Якщо Ви справжній ласун, тоді Вам слід звернути увагу на оригінальні чуррос з карамельним соусом чи незвичайний буньєлос з ягодами та морозивом. А якщо Вам подобаються мексиканські десерти, наближені до європейських, тоді обирайте чізкейк чи шоколадний брауні. 

Мексиканські напої у меню представлені різні. Вони пропонуються як алкогольними, так і безалкогольними. Спробуйте колоритні фреші! Вони не лише смачні, а й надзвичайно корисні. Ці напої втамовують спрагу та гарантують заряд бадьорості на весь день чи вечір. А коли виникає бажання розслабитися і Вам уже виповнилося 18 років, варто замовити алкогольні коктейлі чи ексклюзивне пиво. Скуштуйте освіжаючий APEROL SPRITZ 200МЛ TO GO, запальний LONG ISLAND TEXAS 200ML TO GO, по-кубинськи драйвовий CUBA LIBRE 200ML TO GO, тонізуючий GIN TONIC 200МЛ TO GO. Проте пам'ятайте, що надмірне вживання алкоголю шкідливе для Вашого здоров'я. 

 

Тернопіль доставка їжі: як замовити улюблені смаколики та напої з ресторану НОНАМЕ?

Бажаєте поринути у незабутню атмосферу Мексики вдома, в гостях чи навіть на природі? У таких випадках мексиканська їжа в Тернополі доставка - ідеальний варіант. Послуга надається по місту та передмісті. Її вартість залежить від Вашої геолокації. А при замовленні на компанію Тернопіль доставка їжі обходиться абсолютно безкоштовно. Щоб отримати улюблені страви та напої у будь-якому зручному місці, зайдіть на сайт чи у мобільний додаток. А ще Ви можете оформити замовлення за номером телефону 098-055-77-11.

А чому б не змінити обстановку та не відволіктися від буденності? Для цього Вам слід забронювати столик у Нонаме на певний день і час. Для цього зателефонуйте нам за номером 098-055-77-11 чи прийдіть у заклад для складання меню. Скуштувати страви вдома чи організувати посиденьки в ресторані - обирати тільки Вам! Ми, незалежно від Ваших побажань, допоможемо відпочити та насолодитися смаколиками, у яких запальна мексиканська атмосфера тісно переплітається з затишною галицькою.

Наступна стаття >Наступна стаття