Корисні сніданки щодня з 8:00 у закладі Сафе Моне - заходьте, аби зарядитись продуктивністю на весь

2022-10-13

Всім відомо, що корисний і поживний сніданок вважається запорукою хорошого настрою, бадьорості та продуктивного дня в цілому. І саме йому варто завжди приділяти особливу увагу. Адже недарма існує приказка: “Сніданок з'їж сам, обідом поділись зі другом, а вечерю залиши ворогу!” Якщо Ви дбаєте про своє самопочуття, тоді Вам просто необхідні здорові сніданки. Їх Ви можете замовити у нас, у новому закладі Mone Cafe, розташованому у самому серці Тернополя. 

 

Здорові сніданки від Mone Cafe - запорука відмінного настрою та самопочуття!

здоровий сніданок

Ми пропонуємо Вам і Вашим близьким виключно здорове харчування. А оскільки ми працюємо з 8 години ранку, у нас Ви можете смачно та ситно поїсти з користю для організму безпосередньо перед початком робочого дня чи навчання. Наше кафе здорового харчування розробляло унікальне меню під супроводом професійних кухарів і досвідченого інтегративного нутриціолога, кандидата медичних наук Анни Цимбалюк. А саме тому всі страви та напої, що входять у корисний сніданок, не лише поживні, а й чудово смакують У нас працюють кваліфіковані кулінари, які приділяють особливу увагу не лише смаковим властивостям їжі, а й стилю її подачі. Візуально вона нічим не відрізняється від традиційної, проте набагато краще впливає на самопочуття, настрій та працездатність. 

Наше меню здорового харчування розроблялось з урахуванням побажань кожного гостя. Саме тому у нас Ви знайдете як солоні, так і солодкі корисні сніданки. Для прикладу, якщо Ви є запеклим ласуном, то Вам неодмінно припадуть до душі наступні смаколики:

  • солодкий смузі боул з корисним додатком колагену;
  • безгрішний десерт зі смузі у вигляді напою з додатком колагену;
  • безгрішний десерт з кавою чи какао з додатком колагену та МСТ.

І якщо Ви детально розглянете наше меню здорового харчування, то переконаєтесь у тому, що для приготування десертів ми не використовуємо лактози, білого рафінованого цукру, глютену, які при надмірному вживанні псують нашу фігуру, шкіру, зуби та викликають цукровий діабет. Наша корисна їжа містить виключно поживні інгредієнти: колаген, МСТ, клітковину, правильні білки та жири й інші поживні речовини.

Цікавлять солоні сніданки Тернопіль? Тоді Вам неодмінно слід замовити:

  • барвистий сніданок “Моне”;
  • чіабату з індичкою чи лососем;
  • французький киш;
  • буррату на салаті з персиків та томатів.

Наше кафе Моне вміє приємно дивувати. Ви будете в захваті від складників даних страв і їх ідеального оформлення! А ще спеціально для Вас у меню ми пропонуємо спеціальні позначки перед кожною позицією, завдяки яким Вам вдасться обрати сніданок, який не викличе алергічних реакцій і інших небажаних відчуттів. 

Читайте також: Для прихильників здорового харчування! - Анонс меню кафе МОНЕ

 

замовити десерт без цукру

Здорова їжа - це смачно!

Наша філософія - “Здорова їжа - це смачно!» А тому ми раді вітати у нашому закладі вагітних жінок, годуючих матусь, діток різного віку, спортсменів і загалом всіх тих, хто слідкує за правильним харчуванням. У нас також окремо представлені позиції для веганів і вегетаріанців. Ми враховуємо їхній світогляд, тому пропонуємо страви та напої, що не містять продуктів тваринного походження. Для нас важливо, щоб кожен наш гість залишався не лише ситим, а й мав відмінне самопочуття! А коли немає можливості поснідати всередині нашого кафе, то Ви можете скористатися послугою самовиносу. Ми всі страви та напої запаковуємо в екологічно чистий посуд! Така послуга дасть Вам змогу насолодитися корисними смаколиками в найзручнішому для Вас місці. Більш детальну інформацію про концепцію та меню закладу Ви можете дізнатися на сайті нашої Сім'ї Ресторанів Файного Міста fainemisto.com.

Наступна стаття >Наступна стаття