Для прихильників здорового харчування! - Анонс меню кафе МОНЕ

2022-09-22

Здорове харчування - це невід'ємна частинка способу життя людини, яка дбає про своє самопочуття, настрій, зовнішній вигляд. Від того, що ми споживаємо, залежить тривалість і якість життя в цілому. Важливо розуміти, що мова йде не лише про їжу без солі та надмірної кількості цукру, жирів. Щоб почуватися бадьорим і життєрадісним, необхідно приділяти увагу властивостям кожного продукту, що додається у страву чи напій.

 

Принципи здорового харчування: важливі пункти, яких потрібно дотримуватись

Існують певні принципи здорового харчування, яких потрібно дотримуватися. Щоб бути здоровим і виглядати красиво, необхідно:

меню здорового харчування

  • вживати їжу у більшості не тваринного, а рослинного походження;
  • їсти свіжі овочі та фрукти без нітратів і інших шкідливих домішок (бажано обирати ті, які ростуть по місцю проживання);
  • надавати перевагу продуктам, до складу яких входять рослинні, а не тваринні жири;
  • ввести в свій раціон їжу, що містить кальцій, фосфор, магній, вітаміни С і D;
  • уникати “порожніх калорій”, які переважно містяться у цукровмісних солодощах, алкогольних напоях, густих соусах, підливах і інших продуктах;
  • обмежити себе у споживанні солі та цукру;
  • споживати м'ясо у відвареному або ж запеченому вигляді;
  • не вживати страви швидко;
  • не їсти відразу після виконання фізичних навантажень.

Якщо Ви будете виконувати ці правила здорового харчування, то неодмінно відчуєте позитивні зміни в організмі. Ви отримаєте прилив енергії, у Вас покращаться стан шкіри, волосся, нігтів, зникне відчуття важкості. Враховуйте основи здорового харчування і будете відчувати себе завжди на висоті!

 

Меню здорового харчування: що пропонує скуштувати новий заклад Cafe Mone?

Корисна та збалансована їжа - це запорука успіху та відмінного самопочуття, краси та впевненості у собі. Ми, Мережа ресторанів Файне місто, дбаємо про Вас і Ваших близьких. Для нас важливо, Щоб Ви були здоровими, щасливими, красивими та енергійними. Саме тому відкрили сучасне кафе здорового харчування Cafe Mone. Завдяки нам, Ви переконаєтесь у тому, що корисні страви та напої можуть бути ще й надзвичайно смачними. А як красиво вони виглядають! Наші кухарі приділяють увагу й естетичній стороні, адже смак страв напряму залежать від стилю їх подачі! 

Меню здорового харчування розроблялось за участі відомого лікаря-нутриціолога Анни Цимбалюк і професійних кухарів. Саме тому воно включає лише поживні нутрієнти, клітковину, колаген, МСТ, безкалорійні замінники цукру й інші важливі компоненти. Ми категорично відмовились від додавання у їжу лактози, яка вважається головним ворогом ідеальної шкіри, фігури і здорової підшлункової залози. У наших смаколиках відсутній і глютен, що відноситься до потужних алергенів. А ще ми не використовуємо білого рафінованого цукру. Замість нього ми застосовуємо природні підсолоджувачі (сиром топінамбура та мед) або ж безкалорійний цукрозамінник. 

Щоб дізнатися більш детально про здорове харчування, меню слід переглянути уважно. Перед кожною позицією вказується спеціальна позначка. А якщо виникли питання, звертайтеся до наших досвідчених офіціантів. Вони порадять, яку страву чи напій обрати у тому випадку, коли на певний продукт алергія чи він просто не подобається. У нашому меню здорове харчування представлене різне, тому Вам неодмінно вдасться знайти ідеальний смаколик!

правильне харчування

Як замовити їжу Тернопіль в Cafe Mone

Ми, СРФМ, запрошуємо Вас замовити їжу Тернопіль, яка неодмінно принесе неабияку користь, а також смакове й естетичне задоволення! Ми працюємо з 8 години ранку, завдяки чому Ви можете отримати ідеальний сніданок. Наш заклад здорового харчування пропонує скуштувати страви і за його межами. Заходьте у наш заклад, переглядайте меню, оформляйте замовлення і забирайте його. У нас надається послуга самовиносу, яка дає змогу отримати насолоду від смаколиків там, де Вам зручно: на природі. вдома, в гостях чи навіть на робочому місці. Ми турбуємось про Ваш час! Для нас важливе Ваше здоров'я. Тому ласкаво промио у новий заклад Cafe Mone, де представлена виключно здорова та збалансована їжа, корисні напої. Ми раді бачити у себе вагітних жінок та годуючих мам, діток, спортсменів, веганів, вегетаріанців і загалом всіх, для кого важливе правильне харчування.

Наступна стаття >Наступна стаття