Ресторан "Ян Амор" пропонує вишукані вина з Нової Зеландії

2019-05-21

Сімейний ресторан «Ян Амор» в Тернополі запрошує гостей та жителів міста скуштувати вишукані страви європейської кухні. Ми пропонуємо широкий вибір якісних алкогольних напоїв від найвідоміших виробників з усіх континентів. Наші гості отримують можливість скуштувати елітні вина з Нової Зеландії. Завітайте до нас та скористайтеся чудовою нагодою провести дегустацію чудових сортів.

Вишукані сорти білого вина в "Jan Amor" від мережі ресторанів "Файного Міста"

В Україні елітні алкогольні напої з Нової Зеландії мало відомі. Так склалося не лише через велику відстань між країнами. На жаль, найвідоміші виноробні Нової Зеландії не розглядають Україну в якості перспективного ринку збуту своєї продукції. Проте, сомельє ресторану «Ян Амор» від «Файного міста» знайшли можливість запропонувати тернополянам можливість насолодитися вишуканими винами від найкращих торгових марок з далеких островів. Прийнято вважати, що виноробство у Новій Зеландії започаткував капелан з Австралії Семюель Марслен. Історики впевнені, що саме ця людина заклала перший виноградник в регіоні Керікері у 1819 році. Незважаючи на сухий закон, що діяв на островах до 1918 року, жорсткі обмеження на продаж алкогольних напоїв (до 1955 року), місцеве виноробство розвивалось, культивувались найкращі сорти винограду. Особливість Нової Зеландії – визнаний усіма найвищий на планеті рівень екологічної чистоти сільськогосподарських земель. Особливий клімат дозволив надати напоям, виготовленим з класичних європейських сортів винограду, абсолютно нові, самобутні та яскраві смакові властивості. Візьмемо для прикладу Совіньйон. До появи новозеландських сортів еталоном вважався виноград з долини Луара у Франції. З нього виготовляють ніжні, вишукані напої з легкими фруктово-трав’яними відтінками. Вина сорту Совіньйон з нової Зеландії відрізняють яскравим, терпкуватим, насиченим інтенсивними нотками білих та тропічних фруктів, цитрусових та явно домінуючим тоном аґрусу. Зважаючи на кліматичні особливості островів та категоричну відмову від використання хімікатів, вирощування лози та виготовлення напоїв у країні пов’язане зі значними витратами. Конкурувати на світовому ринку по вартості з найбільшими компаніями новозеландські винороби не мають можливості. Тому, тут роблять ставку на якість та оригінальність напоїв. Експерти відзначають, що вишукані білі сорти вина з Нової Зеландії стали дуже приємним відкриттям минулого сторіччя та встановили нові стандарти у світовій галузі.

Вина Konrad Wines у ресторані «Ян Амор» в Тернополі -

Сімейна компанія Konrad Wines належить емігрантам з Германії – родині Хенгстлер. Перші виноградники були закладені у 1996 році. Проте, незважаючи на відносно незначний вік, компанія досить швидку зуміла досягти значного успіху та заявити про себе на міжнародному ринку. Плантації Konrad Wines займають близько 40 га у регіоні Мальборо. Родина вирощує найкращі сорти винограду з унікальними властивостями. Надзвичайно жорсткий контроль за якістю, використання виключно ручної праці та оригінальних рецептів виготовлення напоїв, високий професіоналізм зробили успіх компанії закономірним та невідворотнім. Гості ресторану «Ян Амор» від «Файного міста» отримують чудову нагоду скуштувати найвідоміший сорт вина від Konrad Winea – Ketu Bay. Цей напій вартий уваги справжніх гурманів. Konrad Winea Ketu Bay відрізняється надзвичайно виразним і приємним смаком, в якому чудово збалансовані солодкі фруктові відтінки та легкі кислуваті нотки. Напій виготовлений з винограду Совіньйон Бланк. Аромат надзвичайно багатий та свіжий, в ньому відчутні виразні нотки маракуї та грейпфруту, ківі та аґрусу. Вино стане чудовим доповненням до креветок, страв високої кухні з риби та білого м’яса.

Ресторан для ділової зустрічі в Тернополі - «Jan Amor»

Плануєте зустріч з близькими друзями чи діловими партнерами, відзначаєте свято у родинному колі? Завітайте до сімейного ресторану «Ян Амор» у Тернополі. Тут можна чудово відпочити у приємній обстановці, смачно повечеряти та скуштувати елітні вина дешевше, ніж вдома, адже в нас найширша винна карта в Тернополі. Чекаємо на вас з нетерпінням.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття