Елітні сорти вин з Аргентини в ресторані "Ян Амор"

2019-05-21

Ресторан «Ян Амор» у Тернополі запрошує смачно повечеряти та скуштувати вишукані вина від відомих виробників з різних країн та відпочити від щоденних турбот у приємній атмосфері. Ми пропонуємо найширший вибір елітних напоїв, кожен з яких здатен задовольнити найвибагливіший смак справжнього гурмана. Лише у сімейному ресторані «Ян Амор» тернополяни та гості міста можуть провести дегустацію чудових вин, виготовлених в Аргентині. Ми переконані – вам сподобається смак та багатий букет цих напоїв.

 Вина п'ятої країни в світі по виробництву в ресторані "Ян Амор" від сім'ї "Файного Міста"

Для більшості українців цей факт стане приємним відкриттям. Проте, історія виноробства в Аргентині налічує більше 400 років. По об’ємах виробництва та якості напоїв країна поступається лише Франції, Італії, Іспанії та США. Перші виноградники в Аргентині почали висаджувати іспанські місіонери в XVI сторіччі. Пізніше традиції виноробства розвивали численні мігранти з Європи. Тому, в Аргентині культивуються найкращі сорти з кожної країни. Проте, беззаперечними лідерами стали червоний Мальбек (Франція) та білий Торронтес (Іспанія). Кліматичні умови та особливі ґрунти Аргентини вплинули на європейські сорти винограду та надали їм особливі властивості. Завдяки зусиллям та пошуку нових рецептів місцевих виноробів в країні була створена потужна індустрія з оригінальними видами напоїв. До кінця XX століття виробники орієнтувалися переважно на місцевий ринок. Елітні вина експортувалися в обмежених об’ємах. Проте, в 90-х роках найкращі виробники Аргентини розпочали інтенсивну експансію світового ринку. Унікальні кліматичні умови для вирощування лози, сучасні технології та оригінальні традиції виготовлення напоїв дозволили країні скласти достойну конкуренцію європейським виноробам. Експерти стверджують, що Аргентина здійснила революцію у виготовленні спиртних напоїв. Винні підвали господарств нагадують стерильні лабораторії, оснащені сучасними системами контролю рівня вологи, вентиляції та освітлення. Удосконалені впродовж 400 років старовинні європейські рецепти виготовлення напоїв, селекція найпродуктивніших сортів лози – все це дозволило аргентинським виробникам вийти на найвищі позиції на світовому ринку.

 Bodegas Santa Ana – елітні напої з вишуканим смаком в  елітному ресторані  Тернополя "Jan Amor"

Гості ресторану «Ян Амор» від «Файного міста» отримують чудову нагоду скуштувати вина від одного з найвідоміших та найдосвідченіших аргентинських виробників. Ми недаремно зупинили свій вибір на напоях бренду Bodegas Santa Ana. Вони відповідають найвищим міжнародним стандартам та стануть чудовим доповненням до страв високої кухні, що пропонують відвідувачам кухарі нашого ресторану в Тернополі. Винний дім Bodegas Santa Ana заснований у 1891 році італійським емігрантом Луісом Тірассо. Виноградники компанії розташовані в районі Лухан де Куйо в провінції Мендоса. Саме цей регіон визнаний найкращим для виробництва вина в країні. Унікальне розміщення виноградників біля підніжжя Анд дозволяє лозі отримувати вдосталь вологи, що утворюється під час танення снігів. Прохолода вночі та спека впродовж дня надають ягодам максимальну концентрацію смаку та аромату. Ідеальні кліматичні умови в поєднанні з старовинними італійськими рецептами  виготовлення напоїв та сучасними технологіями дозволили компанії Bodegas Santa Ana зайняти лідируючі позиції на внутрішньому ринку та зайняти достойне місце серед всесвітньо відомих виробників. У ресторані «Ян Амор» можна насолодитися кращими сортами від винного дому Bodegas Santa Ana:

  • Santa Ana Torrontes – біле напівсухе вино. Напій виготовлений з винограду Торонтес. Вино вражає ідеально збалансованим, гармонійним та легким смаком. Фруктовий аромат з приємними відтінками лимона, груші та яблука, ледь відчутними нотками квітів – це справжня насолода. Напій рекомендований в якості аперитиву, стане чудовим вибором до морепродуктів та легких закусок.
  • Santa Ana Chardonnay – біле напівсухе вино. Напій виготовлений з винограду Шардоне. Збалансований і свіжий смак здатен задовольнити найвимогливішого знавця. Вам обов’язково сподобається фруктовий аромат з відтінками банана та ананаса. Експерти радять вибрати саме цей сорт до італійських макаронних виробів та піци.
  • Santa Ana Reserve Malbec-Shiraz – червоне сухе вино. Напій виготовлений з винограду Мальбек (70%) та Шираз (30%). Вино має терпкий, стійкий смак. Справжні знавці оцінять збалансований букет, фруктово-пряний аромат з відтінками ожини, сушеної сливи та фіалок. Це вино рекомендоване до червоного м’яса та пасти.

Завітайте у ресторан «Ян Амор» в Тернополі. Ми запропонуємо вам широку винну карту з найкращими винами Аргентини та вишукані європейські страви, приготовані майстерними кухарями. Приємна музика, затишна атмосфера – найкращий спосіб відпочинку у колі друзів та близьких.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття