Вина Чорногорії в сімейному ресторані "Ян Амор"

2019-05-21

Сімейний ресторан «Ян Амор» в Тернополі запрошує жителів та гостей міста смачно повечеряти, насолодитися вишуканими винами від найвідоміших світових брендів та відпочити у приємній атмосфері. Ми пропонуємо затишок, бездоганне обслуговування та чудово приготовані страви європейської кухні. Особлива гордість нашого ресторану – найширша у Тернополі винна карта. Наші гості отримують нагоду скуштувати елітні сорти найвищого ґатунку. Кожен, хто мав можливість відпочивати чи подорожувати у справах в Чорногорії, обов’язково відкриває для себе виноробство цієї країни. Коли ж ви досі не мали нагоди скуштувати ці чудові напої, завітайте до ресторану «Ян Амор» від «Файного міста».

Ресторан "Ян Амор" від Файного - Вишуканий букет та справжня насолода у кожному бокалі вина.

На теренах сучасної Чорногорії культура виноробства розвивається з давніх часів. Історичні згадки про великі виноградники та виготовлення місцевими жителями вина датовані ще IV-ІІ ст. до н. е., впродовж епохи Іллірійського царства. Значний розвиток місцеве виноробство отримало і надалі, під час панування на цих землях римлян. Багато сортів винограду культивуються впродовж багатьох сторіч, а місцеві винороби передають сімейні рецепти виготовлення напоїв з покоління в покоління. Промислове виробництво вина та створення великих компаній, що працюють на експорт, розпочалося в країні лише в на початку ХХ століття. Чудові кліматичні умови, що ідеально підходять для вирощування лози, екологічна чистота Чорногорії та багаті традиції виготовлення напоїв з унікальними смаковими властивостями дозволили місцевим підприємствам досить швидко скласти достойну конкуренцію найвідомішим європейським виробникам. Варті уваги вина не лише великих та визнаних на світовому ринку компаній. Маленькі родинні господарства також пропонують вишукані напої з оригінальним смаком.

jul Plantaze – елітні вина від найвідомішого виробника Чорногорії в сімейному ресторані "Ян Амор"

Компанія заснована в 1963 році. Саме тут вперше в країні почали застосовувати європейські стандарти якості виготовлення вин. Бренд Plantaze має біля 500 нагород з міжнародних виставок елітних напоїв. Компанія експортує продукцію в 25 країн світу – ЄС, Австралія, США, Канада, Китай. Plantaze зосередилась на культивації та розвитку двох автохтонних сортів винограду (Вранац та Крстац). Виготовлення напоїв за сучасними стандартами поєднується з використанням старовинних рецептів, випробуваних та вдосконалених впродовж кількох сторіч, виключно ручним збором ягід. Також, компанія активно розвиває напрямок винного туризму, володіє ресторанними та готельними комплексами, чудовими угіддями для відпочинку. Гості ресторану «Ян Амор» в Тернополі мають можливість скуштувати вино Vranac – досконалий напій Plantaze, визнаний експертами у всьому світі. Напій виготовляється з ягід винограду сорту Вранац, вирощеного в районі Подгоріца. Вино має насичений рубіновий колір, яскраво підкреслений колір з благородними танінами. П’янкий аромат з нотками спілої вишні, чорниць, ожини, темної сливи та легким відтінком димку вражає та дарує неземну насолоду. Обов’язково скористайтеся можливістю завітати до нашого ресторану. Це найкращий заклад в Тернополі для святкування урочистих подій, приємного відпочинку з друзями та родиною. Вишукані страви та вина, приємна атмосфера та особливий затишок – ми гарантуємо чудовий відпочинок та лише хороші враження.

Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.

Наступна стаття >Наступна стаття