Перший в Тернополі ресторан з відкритою кухнею - "Jan Amor"

2019-05-21

Шукаєте найкращі ресторани Тернополя з вишуканими стравами та напоями, бездоганним обслуговуванням та можливістю відпочити у приємній атмосфері? Завітайте до «Ян Амор» від «Файного міста». Ми здатні приємно здивувати найвимогливішого гостя смачними стравами, асортиментом елітних напоїв у винній карті та досить демократичними цінами. Для нас дуже важливо пропонувати відвідувачам послуги на сучасному рівні. В якості зразка для наслідування ми обрали найкращі ресторани Європи і намагаємося відповідати високим стандартам у найменших дрібницях.

Відкрита кухня в ресторані "Ян Амор" – скороминуча тенденція чи особлива філософія до обслуговування гостей?

Для тих, хто не цікавиться історією розвитку ресторанної сфери, такий підхід до організації простору для приготування їжі здається лише черговим модним напрямком, покликаним підвищити інтерес публіки. Проте, відкрита кухня існує дуже давно. Це досить розповсюджений спосіб приготування страв у вуличних кафе та невеличких сімейних ресторанах в східних країнах. Ви маєте можливість самостійно вибрати рибу чи м’ясо, морепродукти, переконатися у свіжості інгредієнтів та спостерігати за процесом приготування страв, попиваючи чай чи освіжаючий коктейль. Ресторани високої кухні цей підхід вперше використали в Японії. Варто зазначити, що тут приготування страв на очах клієнтів має ознаки повноцінного та захоплюючого шоу. Гості отримують справжнє естетичне задоволення від майстерності, вправних та швидких рухів кухарів.

Ресторан "Jan Amor" - один з кращих ресторанів з європейською кухнею

Європейська кухня перейняла цю традицію близько десяти років тому. Вона дуже швидко набула популярності у багатьох країнах. Створюються заклади, де клієнти мають можливість не лише спостерігати за процесом, але й приймають участь у приготуванні страв високої кухні. Ми переконані, що це чудова традиція. Сьогодні найкращі ресторани України також пропонують гостям можливість спостерігати за процесом приготування страв. В чому полягає секрет популярності відкритої кухні? В Україні, яка досить довго перебувала в складі Радянського Союзу, залишилася ганебна спадщина в вигляді застарілих традицій громадського харчування. На жаль, для багатьох підприємців притаманна недобросовісність в ставленні до клієнтів, звичка готувати страви з продуктів не першої свіжості та низької якості. Про санітарні норми, відповідність технологічним вимогам годі й згадувати.  Ми категорично не приймаємо такий підхід і пропонуємо в Тернополі вишукані страви, приготовані з найсвіжіших та якісних продуктів від надійних постачальників. Проте, ми знаємо, що негативний досвід відвідування ресторанів з низькою якістю обслуговування є практично у кожного українця. Тому, недовіра до гарних обіцянок цілком зрозуміла. Для нас вибір на користь створення ресторану з відкритою кухнею був абсолютно закономірним. Ми з величезним задоволенням демонструємо процес приготування страв. Кожен гість має можливість переконатися – тут використовують лише якісні та свіжі інгредієнти, кухарі чітко дотримуються санітарних норм, працюють кваліфіковано і натхненно.

Ресторан «Ян Амор» від мережі "Файного Міста" дивує своїх відвідувачів

Створюючи концепцію та головні засади роботи закладу, ми вирішили пропонувати гостям найсучасніші досягнення кулінарії. Тому, на нашій кухні використовується інноваційне обладнання, що не лише скорочує час на приготування страв, але також значно покращує їх смак та корисні властивості. У нас можна смачно повечеряти без побоювань принести шкоду організму. Ми пропонуємо вишукану та здорову їжу. У нас працюють талановиті та висококваліфіковані кухарі. Вони не зупиняються на досягнутому та постійно вивчають цікаві кулінарні традиції та особливості страв різних народів, сучасні течії та інноваційні прийоми приготування їжі. Саме у ресторані «Ян Амор» вперше у Тернополі запропонували гостям скуштувати надзвичайно смачне м’ясо, приготоване за технологією молекулярної кухні. Про шкідливий вплив зловживанням спиртними напоями відомо всім. Але регулярне споживання натуральних вин високого ґатунку в розумних кількостях приносить лише користь для здоров’я людини. Про це свідчать останні дослідження лікарів. Гості сім’ї ресторанів «Файне місто» мають чудову можливість насолодитися вишуканим та збалансованим смаком елітних вин Франції, Австралії, Нової Зеландії, Чорногорії та інших країн. Для приємного відпочинку надзвичайно важливий дизайн банкетної зали, зручні меблі, гармонійне поєднання стилю інтер’єру, посуду, кольорової гами, музики. Нам вдалося створити ідеальний простір елегантної розкоші. У ресторані «Ян Амор» в Тернополі затишно, панує невимушена атмосфера. Вам обов’язково сподобається унікальний стиль нашого закладу. 

Наступна стаття >Наступна стаття