Підбірка не нудних салатів від СРФМ

2022-07-31

У Вас теж салати асоціюються зі стравою, яка йде доповненням до основної? Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, готові Вас переконати у протилежному. Наші салати не лише надзвичайно смачні, а й ситні. Спеціально для Вас ми зібрали їх список з кожного нашого закладу. Виникло бажання скуштувати? Ознайомтесь попередньо зі складниками та робіть правильний вибір з урахуванням власних смаків.

 

Які ми рекомендуємо замовити салати: доставка їжі Тернопіль для смачного перекусу!

Наші найкращі ресторани Тернополя пропонують замовити салати як у межах закладів, так і додому, в офіс і інші місця. Файне місто меню включає безліч цікавих позицій, проте ми рекомендуємо звернути на наступні:

  1. КАПРЕЗЕ З ГРИЛЬОВАНИМ БОЛГАРСЬКИМ ПЕРЦЕМ. Цей смаколик подається у відомому ресторані На Небі. Запашний болгарський перець, що готується на грилі, створює неповторну смакому композицію. А інші інгредієнти так гармонійно між собою поєднуються, що сподобається кожному. Таку замовити їжу варто тому, що вона насправді втамовує почуття голоду та дарує бадьорість.
  2. ТЕПЛИЙ САЛАТ З ТЕЛЯТИНОЮ. Якщо Ви є прихильником мексиканської кухні, то ця страва Вам неодмінно припаде до смаку. Обсмажена до хрумкої скоринки теляча вирізка поєднується з корисними та свіжими сезонними овочами. Смак салату робить унікальним фірмовий соус, який готується по авторському рецепту наших кухарів. Завітайте у НОНАМЕ чи Паб Файного. А ще ми Вам пропонуємо замовити їжу у будь-яке зручне місце.
  3. САЛАТ З МОРЕПРОДУКТАМИ, Якщо Ви в захваті від смаку морепродуктів, тоді ласкаво просимо у заклад ЯНГ, де подається дана страва. А ще Ви можете заказати їжу з доставкою. До складу смаколика входять: вугор, креветки, мідії, листя салату, огірок, помідори чері, соус кунжутний, лайм. 
  4. Цезар №13 з креветками. Полюбляєте традиційний салат “Цезар”. Спробуйте його у сучасній рецептурі! У СРФМ його готують з використанням наступних компонентів: тигрових креветок, бекону, салату айсберг, помідорів чері, грісіні, пармезану, фірмового соусу. Така страва готується у закладі Пасаж Адлера. А ще тут пропонується доставка їжі Тернопіль. 
  5. ТЕПЛИЙ САЛАТ В ТАЙСЬКОМУ СТИЛІ З НІЖНОЮ КУРКОЮ. Чи знайдете Ви заклади Тернопіль, де готується дана страва, окрім Клубу Файного? Вона не лише смачна, а й ситна. Морква, стручкова квасоля, шампіньйони, перець, соєвий соус, кунжут гармонійно між собою поєднуються! Фуд доставка - ідеальний вихід, якщо Ви проголодались. Замовте цей салат і переконайтеся у його унікальності!

Як бачите, меню наших закладів справді вражає різноманіттям. А наші салати настільки поживні та ситні, що можуть замовлятись без основних страв. Спробуйте їх! Ми отримаєте неабияку насолоду не лише від їхніх смаків, а й фірмової подачі. Наші кухарі - справжні естети!

Читайте також: Думаєш, просто смачно поїв? Ні, ще й допоміг армії!

 

Доставка їди: як здійснити замовлення пропонують найкращі ресторани Тернополя?

Виникло бажання скористатись такою послугою, як доставка салатів? Для цього Вам слід оформити замовлення. Воно виконується по номерах телефонів 0980557711, 0352519444, на нашому сайті fainemisto.com та у однойменному мобільному застосунку. Салати доставка Тернопіль здіснюється максимально швидко по місту та передмісті. Завдяки тому, що наші кур'єри відмінно знають усі локації, вони привозять страви вчасно, без затримок. Салат доставка - послуга, яка користується попитом ще тому, що смаколики пакуються в безпечний посуд, який не виділяє жодних запахів. Він ще й красиво виглядає, том страви можна відразу подавати на стіл. А чи знали Ви, що у нас також діє безкоштовна доставка їди? Для цього Вам слід оформити замовлення на певну суму. 

Наступна стаття >Наступна стаття