Скуштуйте щось нове у Пасажі Адлера 13

2022-08-01

Якщо Ви хоча б раз відвідували популярний заклад Пасаж Адлера 13, то, напевне, помітили, що його родзинкою та безумовною “фішкою” вважаються саме бургери. Вони манять різномаїттям начинок і стилів подачі. Проте це не вся ресторанна їжа, представлена у меню Пасаж Адлера. Воно насправді вражає, адже тут обрати улюблений смаколик вдасться кожному. І це не лише найкращі бургери!

 

Куштуйте оновлене меню Пасаж Адлера, а Тернопіль доставка їжі від СРФМ Вам у цьому допоможе!

Нам, CРФМ, хочеться завжди Вас приємно дивувати. Саме з цією метою ми прийняли рішення дещо оновити Пасаж Адлера 13 меню. Ні, не змінити, а лишень доповнити його цікавими позиціями. Ми раді Вам запропонувати оригінальні та смачні новинки, серед яких:

  1. BREAKFAST ALL DAY. Це ідеальний варіант на сніданок, хоча для ситного обіду чи апетитної вечері він також підходить. Ви лишень придивіться до різноманіття інгредієнтів. А як вони ідеально між собою поєднуються та доповнюють один одного. Це не просто сніданок, а справжній кулінарний шедевр, в який вкладена душа та любов професійних майстрів. До складу страви входять наступні компоненти: сосиски, яйця, бекон, помідори, шпинат, цибулеві грінки, сирний соус, картопляні діпи
  2. CORNCHEESE HOT DOG. Ви будете здивовані, але у Пасаж Адлера 13 можна замовити їжу на будь-який смак, у тому числі апетитні та поживні хот доги. Ви до сих пір вважаєте, що це звичайна сосиска, огорнена двома кусочками хліба? Ми таки зламаємо Ваші стереотипи. Наші хот доги особливі, вони не схожі на інші ні смаком, ні оформленням. До складу нашої страви входять наступні цікаві інгредієнти: сосиска куряча, соус гриль, перець халапеньо, сирний попкорн. Доповнюють цю композицію картопля фрі чи батат на вибір. 

Пасаж Адлера Тернопіль меню вражає своїм розмаїттям! А як ці смаколики чудово виглядають та сучасно подаються! А щоб дещо урізноманітнити свій раціон, спробуйте замовити новинки. Ідеальний тост чи сендвіч неодмінно викличуть у Вас неабиякий апетит! Смакують ці страви по-особливому, адже в них вкладена душа та любов наших кухарів. Щоб їх замовити, необов'язково відвідувати заклад. У нас пропонується Пасаж доставка. Вона виконується по місту та передмісті. Замовити доставку їжі Тернопіль - чудовий шанс насолодитися улюбленими смаколиками у невимушеній атмосфері з найближчими людьми! У Пасаж Адлера доставка здійснюється у будь-яке зручне місце. Страви привозяться в ідеальному стані завжди вчасно. Доставка їжі додому, в офіс чи в гості може бути оформлена завчасно на певну годину та день. Це чудовий спосіб організувати ідеальне святкування!

Також може бути цікаво: Соковитий бургер як приємне завершення важкого дня. Лічені хвилини - і він твій

 

Пасаж Адлера 13: пора забронювати столик чи замовити доставку!

Вам, напевне, цікаво, чому так багато гостей обирають саме нас! У Пасаж Адлера 13 подобається тому, що:

  1. У нас працює досвідчений персонал, який вміє знаходити до кожного клієнта індивідуальний підхід.
  2. Меню приємно вражає своїм різноманіттям. Звичайно, безумовною “фішкою” закладу є бургери, проте тут пропонуються і інші привабливі смаколики. Меню постійно оновлюється з урахуванням пропозицій і побажань наших шановних гостей.
  3. У закладі панує затишна та дружелюбна атмосфера. Інтер'єр вражає сучасністю у поєднанні з традиційними галицькими елементами.
  4. Це ідеальне місце для святкування важливих подій чи простих посиденьок з найближчими. Телефонуйте за номерами 0980557711, 0352519444 та бронюйте столик!
  5. У Пасаж Адлера Тернопіль доставка виконується по місту та передмісті. У деяких випадках (при замовленні на певну суму) послуга надається безкоштовно.

У Вас ще досі виникають сумніви, який заклад відвідати та які страви скуштувати? Завітайте у Пасаж Адлера та спробуйте наше меню. А якщо хочеться просто залишитись вдома чи смачно пообідати в офісі з колегами, то Тернопіль доставка їжі - ідеальний вихід! Все для Вас від нашої Сім'ї!

Наступна стаття >Наступна стаття