Соковитий бургер як приємне завершення важкого дня. Лічені хвилини - і він твій

2022-04-26

У Вас, напевне, виникали ситуації, коли не хочеться готувати, хоча є величезне бажання смачно поїсти. В таких випадках на допомогу приходимо ми, Сім'я ресторанів Файного Міста. У нас завжди зручно та смачно! Ви можете замовити різноманітні страви, серед яких надзвичайно важливе місце займають бургери Тернопіль. Насолодитись цими американськими смаколиками з традиційними галицькими нотками запрошує концептуальний заклад Пасаж Адлера. Тут завжди панує дружелюбна атмосфера. А іноді так хочеться залишитись вдома чи в гостях, в офісі чи в парку на пікніку. Щоб урізноманітнити своє часопроведення та ситно поласувати, ми Вам рекомендуємо замовити бургер. Це не просто булка з начинкою, а справжній витвір мистецтва, в якому гармонійно поєднується безліч смаків.

 

Який замовити бургер: рекомендації від нашої Сім'ї!

Доставка бургерів Тернопіль - послуга, завдяки якій Ви можете смачно поїсти і не проводити час на кухні. Потіште себе вишуканою та ситною стравою, замовте її у будь-яке зручне для Вас місце. У нас пропонується лише швидка доставка бургерів. За допомогою цієї послуги Ви в найкоротші терміни отримаєте свіжу, хрумку та гарячу булку з соковитою начинкою. Ми готуємо великі американські бургери з унікальними тернопільськими нотками. Ми раді Вам запропонувати наступні популярні страви:

  1. NEW ТЕХАС BURGER. Ви коли-небудь куштували техаський бургер? У нас пропонується пасаж адлера доставка цієї вишуканої та ситної страви. До її складу входять наступні інгредієнти: рвана телятина, помідори, синя цибуля, перець халапеньйо, цибуля кріспі, чіпси начос, соуси: багато сирного, баффало, чеддер. Доповнює цю неповторну смакову композицію свіженька картопелька фрі. Замовте бургер і Ви неодмінно поринете в атмосферу запального Техасу.
  2. BURGER TUNA. Пассаж тернопіль пропонує вишуканий бургер для прихильників морепродуктів. До його складу входять стейк з тунця, моцарела, синя цибуля, шпинат, помідори, соуси: гуакамоле, маракуйя, васабі та гриль. Подається бургер в оригінальній чорній булці. Страва подається з хрумкою та ситною картоплею фрі, що робить її по-справжньому різноманітною. 
  3. TRUE BURGER З ТРЮФЕЛЬНОЮ ВАННОЮ. Якщо у Вас виникло бажання посмакувати чимось нестандартним і цікавим, тоді замовте цей ексклюзивний бургер. Замовити їжу тернопіль варто тому, що в ній гармонійно поєднується пухка булочка з хрумкою скоринкою з ніжною телятиною формату XL, сиром чеддер. Завершують смакову композицію американська гірчиця та 2 види соусів (блю чіз, гриль). Ви будете в захваті від цієї страви. 

Щоб насолодитись бургерами, Вам необов'язково відвідувати заклад. Спеціально для таких моментів діє доставка їжі Тернопіль. Проведіть час незабутньо та ситно будь-де. А наші кур'єри готові зробити Ваш відпочинок ще й смачним!

 

Доставка бургерів Тернопіль від Пасаж Адлера - вигідна та зручна послуга для кожного!

Замовлення їжі Тернопіль - це завжди швидко, зручно, просто. Здійснити його Ви можете по номерах телефонів 098-055-77-11 або 0352-51-94-44 , через мобільний додаток або ж на сайті. Серед переваг доставки їжі можна відмітити наступні:

  • індивідуальний підхід;
  • пунктуальність кур'єрів;
  • відмінне знання вулиць, локацій;
  • красиве оформлення страв в сучасному еко-посуді;
  • можливість скористатись послугою кур'єра безкоштовно (при замовленні на певну суму).

Ми - це дружна Сім'я . Ми завжди готові прийти Вам на допомогу і урізноманітнити Ваш раціон. Завдяки нам, Ви отримаєте неабияку насолоду від бургерів. Для нас Сім'я - це дещо більше, ніж традиційні родинні зв'язки. Це Ви, Ваші посмішки та задоволені очі, Ваші рідні та близькі. Ми стараємось для Вас, шановні клієнти! Приєднуйтесь до нашої Сім'ї і Ви неодмінно оціните усю турботу. 

Наступна стаття >Наступна стаття