Думаєш, просто смачно поїв? Ні, ще й допоміг армії!

2022-06-29

файне місто доставка

24 лютого - це дата, яка розділила наше життя на “до” і “після”. Вона зруйнувала плани та сподівання багатьох людей. Саме у такий важкий час всім нам, справжнім українцям, варто згуртуватися. Так, адже від спільності прийняття рішень та допомоги залежить наше майбутнє. Об'єднатися - це не лише ненавидіти ворога, а й надавати підтримку державі, воїнам. Зараз все більше волонтерів, підприємців та простих громадян намагаються докладати максимум зусиль, щоб допомогти тим, хто постраждав внаслідок ракетних ударів, і, звичайно, нашій мужній і непереможній армії. Ми, Сім'я ресторанів Файного міста, продовжуємо працювати. І все робити задля того, щоб надавати підтримку тим, хто її потребують. У нас пропонується як доставка їди Тернопіль, так і замовлення страв у закладах.

 

Замовити їжу Тернопіль - смачно поїсти та допомогти нашим мужнім воїнам!

Заклади Тернополя нашої СРФМ користуються популярністю не лише серед місцевих жителів, а й гостей. В мирний час нас регулярно відвідували для того, щоб розділити з нами свою радість та позитивний настрій. Наші ресторани не мають жодних вікових обмежень, адже вони приваблюють кожного, як молодь, так і вже повністю сформованих особистостей. Тут дуже часто проходили святкування важливих у житті подій, посиденьки з друзями, колегами, родичами. А ще молоді сім'ї разом зі своїми дітками відвідували нашу заради того, щоб незабутньо відпочити і відволіктися від буденності.. В мирний час все було легко, просто, невимушено. Звичайно, з настанням 24 лютого все змінилось. 

Проте ми, СРФМ, прийняли рішення продовжувати свою роботу. Ми раді вітати наших шановних гостей у 7 закладах, які працюють у звичному режимі. Всі вони настільки колоритні, що улюблений зможе обрати кожен. Файне місто приймає замовлення як в онлайн-режимі, так і у закладах. А ще наша Сім'я не забуває допомагати воїнам. З самого початку війни ми тимчасово призупинили роботу, проте лише заради того, щоб готувати смачну їжу для блокпостів. За 3 місяці нам вдалось відправити їм понад 25 000 смачних страв і гарячих напоїв. Зараз ми також продовжуємо надавати підтримку ЗСУ. Замовити їжу тут варто тому, що кожних 10% з чеку відправляється на потреби армії. І не важливо, чи це їжа на доставку чи відвідування одного із 7 ресторанів. До речі, дана пропозиція діє у кожному закладі. Не важливо, куди Ви підете - в мексиканський Нонаме, паназіатський Янг, близькі та рідні серцю Паб чи Клуб Файного, ресторан з традиційними українськими стравами у сучасній подачі На Небі. Ви можете замовити їжу онлайн або ж у закладі, паралельно допомагаючи нашим захисникам.

доставка їжі тернопіль

 

Тернопіль доставка їжі у воєнний час як запорука безпеки: подбайте про себе та своїх близьких!

Ми, СРФМ, піклуємось про Ваш спокій і безпеку, тому пропонуємо замовити доставку їжі. Скористатись даною послугою варто тому, що під час куштування страв Ви можете знаходитись в укритті чи іншому безпечному місці. А наші кур'єри неодмінно привезуть смаколики в ідеальному стані ще гарячими. Доставка їжі в Тернополі та передмісті виконується без затримок, у суворо обумовлені з адміністратором терміни. Страви привозяться в сучасному еко-посуді, з якого їсти завжди зручно, де б Ви не знаходились. Попіклуйтеся про своїх рідних, друзів, колег! А доставка їди - це чудова нагода проявити свою турботу. Замовити їжу Тернопіль ми пропонуємо Вам на сайті fainemisto.com, у мобільному застосунку або ж за номерами 0980557711, 0352519444. І не варто забувати, що скориставшись нашими послугами, Ви допоможете армії. А Тернопіль доставка їжі - це ще й безпечно! Подбайте про близьких і рідних людей. Під час повітряної тривоги завжди постарайтесь залишатися в укриттях. А ми, СРФМ, допоможемо Вам отримати улюблені страви, якщо Ви зголодніли, якнайшвидше. Разом ми - сила! Ми неодмінно розділимо з Вами не лише хвилювання та страх під час війни, а й перемогу, яка буде зовсім скоро! Слава Україні! Давайте згуртуємось та допомагатимемо нашим захисникам, завдяки яким ми бачимо новий день і відчуваємо хоч рідко, але все ж позитивні емоції.

Наступна стаття >Наступна стаття