Фестиваль "Файне Місто": куштуй найсмачнішу їжу від КЛУБУ Файного Міста

2019-05-25

Літо має бути яскравим та незабутнім – проведіть його в компанії своїх друзів та драйвових музикантів на фестивалі «Файне місто 2018»! Окрім придбання квитків і когорти веселих товаришів потрібно мати позитивний настрій. Але є ще одне важливе питання: де смачно поїсти на фесті?

КЛУБ Файного Міста – меню, в якому Ви знайдете улюблені страви!

 

stravaСмачно та поживно їсти треба кожному, хто віддає енергію танцям і співам, а надто, коли мова про «Файне місто» – фестиваль, на який так чекають українці! Шалена атмосфера вируватиме цього року на тернопільському іподромі, тандем позитиву та якісної музики об’єднає навколо себе безліч людей. Долучайтеся до свята музики і літа, а ми вже потурбуємося про Ваш комфорт на Faine Misto 2018!

Активний відпочинок на фестивалі стане приємнішим та кориснішим, якщо завчасно потурбуватися про харчування. КЛУБ Файного Міста пропонує поласувати ароматними і смачними стравами, які наповнять силою та нездоланною енергією:

  • Ласуни тішитимуться солодкими сніданками та десертами: домашні налиснички з сиром, запашний вишневий штрудель, ніжні ванільні сирники зі сметанкою – для Вас цілий асортимент смаколиків!
  • Великі компанії потребують відповідних порцій, тому неодмінно скуштуйте з друзями наші сети: курча табака, м’ясне плато гриль, пивний сет-фрі.
  • КЛУБ Файного Міста – це заклад Тернополя, який повністю адаптується під потреби гостей. Легендарні клубні бургери надзвичайно ситні, пасти «Карбонара» та «Болоньєзе» смакуватимуть прихильникам італійської кухні, а стрункі пані неодмінно оцінять наші фірмові салати.

 

Доставка смачної і доступної їжі прямісінько на Faine Misto 2018 від КЛУБУ Файного Міста: фестиваль буде не тільки драйвовим, але і смачним!

Тягнути з собою безліч пакунків, заморочуватися з приготуванням страв на фестивалі або ж купувати сумнівну їжу у фуд-кортах? Перспектива не дуже приємна, але можна придбати обід чи вечерю з доставкою завдяки меню КЛУБУ Файного Міста і тим самим убити двох зайців!

Замовляйте улюблені страви на fainemisto.com або за телефоном +380 (98) 055-77-11:

  1. Доставка працює з 11:00 і до 24:00.
  2. Вартість складає 30 грн., але мінімальне замовлення має бути від 100 грн.
  3. Кооперуйтеся з друзями та замовляйте обід гуртом, адже доставку замовлення від 400 грн. КЛУБ Файного Міста оплачує за Вас!
Наступна стаття >Наступна стаття