Неймовірний драйв фестивального життя з доставкою смачної їжі від ПАБУ Файного Міста

2019-05-26

Літо обіцяє бути розкішним і насиченим яскравими враженнями, адже зовсім скоро фестиваль «Файне місто 2018»! Тернопіль чекає на прихильників якісної і драйвової музики, а сім’я ресторанів «Файного Міста» на поціновувачів смачної кухні! З нами фестивальний вікенд буде комфортнішим та сповненим незабутніми емоціями!

Позбавте себе зайвих клопотів: ПАБ Файне Місто доставить обід прямісінько на фест!

burgerЯкщо не матимете можливості завітати безпосередньо до одного з наших ресторанів у Тернополі – замовте їжу на фестиваль «Файне Місто». Це значно полегшить планування відпочинку і дозвілля на самому заході, адже везти з собою продукти у спеку небезпечно і дуже незручно, а покупка страв у фуд-кортах не завжди гарантує необхідної якості. Ми пропонуємо замовити обід з-під ножа шеф-кухаря!

Файне Місто – меню, в якому зібрано найкращі європейські та українські страви. Чому Ви неодмінно маєте скористатися послугою нашої доставки:

  • Ми готуємо тільки зі свіжих продуктів без використання заготовок та напівфабрикатів. Саме тому страви завжди свіжі, гарячі та ароматні – те, що треба на фестивалі!
  • Великі порції втамують голод навіть самих запальних меломанів!
  • Швидка доставка і помірні ціні!
  • Великий асортимент позицій в меню, адже пивний ресторан спеціалізується не тільки на снеках власного виробництва, але також пропонує безліч поживних і ситних страв на будь-який смак!

Доставка їжі від ПАБУ Файного Міста: ідеальний варіант для фестивалю музики у Тернополі!

Ми завжди раді кожному гостю, навіть якщо він не завітав особисто до ресторану. Важлива інформація щодо доставки замовлень:

  • Кур’єр привезе Ваші страви гарячими та свіжими, адже вони готуються виключно після ухвалення замовлення. Саме тому з кафе Тернополя на фестиваль обід буде доставлено у проміжку від 40 хв. до 1.5 години.
  • Вартість доставки складає 30 гривень, але якщо сума замовлення перевищить 400 гривень – ПАБ Файного Міста оплатить доставку за Вас!
  • Мінімальне замовлення має бути на 100 гривень: підключайте друзів і ласуйте смачними стравами разом!

Мережа «Файне Місто» – це унікальні заклади Тернополя, кухню яких має оцінити кожен! Активний відпочинок потребує поживних і ситних страв, які можна замовити у нас на fainemisto.com або за телефоном +380 (68) 055 77 11. Незабутніх вражень та нереального відриву Вам бажає команда ресторанів «Файного Міста» – зустрінемось на фестивалі!

Наступна стаття >Наступна стаття