Тернопіль любить своїх гостей, а особливо учасників фестивалю «Файне місто»! Сім'я ресторанів «Файно

2019-05-25

Атмосфера свята і гучної музики вируватиме на іподромі Тернополя, адже фестиваль «Файне місто 2018» відбудеться вже цього літа! Не проґавте можливість круто провести час, а мережа ресторанів «Файного Міста» попіклується про Ваше повноцінне та смачне харчування!

«Файне місто»: фестиваль і ресторан, що об’єднанні величчю Тернополя та любов’ю відвідувачів!

Ми розуміємо, наскільки незручно харчуватися на фестивалі просто неба. Тут або тягнеш із собою клунки з продуктами, що можуть зіпсуватися, або переплачуєш за їжу у фуд-кортах, ризикуючи отруїтися через відсутність нормального постачання води. Саме тому команда Сім`ї ресторанів «Файного Міста» пропонує скористатися послугою доставки їжі з наших ресторанів прямісінько до фестивального іподрому!

ПАБ «Файне Місто», КЛУБ Файного Міста та бар Пасаж Адлера 13 – саме ці заклади Сім’ї ресторанів «Файного Міста» реалізують доставку у будь-який куточок Тернополя! Гарячі перші страви, хрумкі овочі, пряна рибка на грилі, соковите м’ясо, свіжі салати та незрівняні фірмові бургери від закладів «Файного Міста» неодмінно наповнять Вас силою та енергією на фестивалі!

Фестиваль «Файне місто 2018» обіцяє бути запальним і гарячим!

А Ви вже підготувалися до найкрутішого фесту літа? ПАБ-меню від «Файного Міста» суттєво полегшить процес підготовки до подорожі!

Замовити доставку їжі дуже просто і швидко: знайдіть на fainemisto.com необхідний заклад, оберіть з меню улюблені страви, протягом декількох хвилин Вам зателефонує оператор для уточнення. Вуаля – страви вже в дорозі!

Faine Misto 2018 щороку збирає величезну кількість музикантів та їх прихильників з усієї України. Щоб гарно провести час і отримати виключно позитив від фестивалю, треба завчасно попіклуватися про свій комфорт. Сім’я ресторанів «Файне Місто» гарантує Вам, що зможе організувати смачний обід за будь-якої погоди.

Декілька важливих нюансів щодо доставки їжі в Тернополі від мережі закладів «Файного Міста»:

  • Заклад «Пасаж Адлера 13» реалізує доставку з 12:00 до 24:00, у той час як ПАБ та КЛУБ «Файного Міста» – з 11:00 до 24:00.
  • Для оформлення послуги доставки, вартість замовлення має складати 100 грн. і більше.
  • Приємна новина для великих компаній: замовлення чеком від 400 грн. мережа ресторанів доставляє безкоштовно!

Неодмінно відвідайте цього року фестиваль – Тернопіль зустріне Вас гостинно! Улюблені музичні виконавці зарядять позитивними емоціями, а Сім’я ресторанів «Файне Місто» залишить тільки смачні і приємні «гастрономічні спогади»!

Наступна стаття >Наступна стаття