Захід сонця та смачна вечеря в ресторані На Небі - заходьте відпочити сім'єю

2024-08-23

Хочете гарно провести час з рідними, смачно повечеряти та насолодитися вечірнім Тернополем? Приходьте у сімейний ресторан На Небі. Ми створюємо найкращі умови, щоб час, проведений у родинному колі, запам'ятався назавжди та подарував виключно позитивні емоції. Na Nebi – це осередок гармонії, кохання та вічного натхнення, а ще запорука гастрономічного задоволення. І не потрібно шукати причини, щоб залишити всі буденні справи й замовити їжу у нашому закладі, адже життя надто швидкоплинне, щоб витрачати його на несмачні страви й неважливі речі. 

замовити їжу на небі

 

Сімейний ресторан Na Nebi – місце щасливих людей

Якщо ви хоч раз прийдете з сім'єю до нас у гості, більше не буде виникати питання, куди піти в Тернополі на вечерю. У ресторані На небі створена затишна атмосфера, яка ідеально підходить для сімейних посиденьок, дружніх душевних розмов і романтичних побачень. А найголовніше, що у нас цікаво діткам, адже є достатньо забав. Для тих, хто шукає ресторан з дитячою кімнатою, щоб відсвяткувати важливу подію й подбати про веселощі малечі, На Небі – ідеальний варіант. 

Що обов'язково потрібно спробувати, якщо ви з сім'єю прийшли у ресторан На Небі:

  • Вареники з картоплею і лисичками. Страва з сезонного меню, яку обов'язково потрібно скуштувати, поки грибний сезон у самому розпалі. Унікальне поєднання класичних традицій та авторських рецептур створює несамовите гастрономічне задоволення. Вареники від Na Nebi Grill&Wine готуються на заварному тісті – вони просто тануть у роті й тішать літніми ексклюзивними смаками.
  • Паста з тартаром з лосося. Для любителів морепродуктів це просто топова рекомендація. Фетучіні наші кухарі готують самостійно, тому паста вражає ніжністю та смаком. Тартар ми заправляємо французькою гірчицею, свіжим базиліком і спеціями. Унікальності страві додає зелена олія та відбірна червона ікра. Це просто вибух гастрономії для справжніх гурманів і найсмачніша їжа в Тернополі.
  • Дорадо на овочевому соте. Ця риба не дарма вважається однією з найбільш вишуканих, тому якщо хочете смачно поїсти у Тернополі – замовляйте дорадо. Риба маринується у травах і спеціях, тому смак досить насичений й нетривіальний. До складу соте входить кабачок, томати, болгарський перець, стручкова квасоля та стебла селери. Подача, яку нафантазував наш ресторан Тернополя, теж не залишить вас байдужими.

Всі місцеві знають, які є найкращі ресторани Тернополя, і серед них почесне місце займає На Небі. Саме у стінах нашого закладу ви не лише отримаєте насолоду від смачних страв у ресторанній інтерпретації, а й поринете у невимушену атмосферу. Така розрядка та відпочинок важливі абсолютно для кожного, бо дуже важливо вносити яскраві фарби у буденність. 

Просто поїсти – це не про нас, адже Na Nebi наповнює сенсами та заряджає позитивною енергією. Тому якщо ви досі не вирішили, куди піти з дитиною в Тернополі, щоб повечеряти або відсвяткувати важливий день, наші двері для вас завжди відкриті. Ми впевнені, що смачна їжа від шефа, збалансоване дитяче меню, сучасний інтер'єр і високий рівень обслуговування вразять вас з першої ж хвилини, і ви неодмінно станете нашим постійним гостем. 

Також цікаво: Що особливого в обідах від Na Nebi?

 

Шукаєте ресторан з дитячою кімнатою? Ласкаво просимо до нас у гості!

Чому НА НЕБІ найкраще підходить для відпочинку з дітками? Бо у нас є спеціальне адаптоване меню для малечі та розважальна кімната, де діти точно не будуть нудьгувати. За бажанням можна організувати майстер-клас, якщо ви хочете відсвяткувати у нас, до прикладу, дитяче день народження. Малюки матимуть змогу самостійно намалювати десерт на полотні з бізе за допомогою їстівних фарб. 

Довірте свої сімейні зустрічі нам, адже На Небі – це місце сили та натхнення для тих, хто цінує домашній затишок й душевні розмови. Смачна їжа на замовлення, приємна атмосфера та всюди свої люди – головні атрибути незабутніх вечорів у колі сім'ї!

Наступна стаття >Наступна стаття