Young пропонує вашій увазі великі сети суші для грандіозних святкувань

2023-08-09

Суші - це одна з найпопулярніших страв східної кухні, а щоб насолодитися нею, ми радимо відвідати ресторан східної кухні Янг. Коли немає змоги завітати до нас, ви можете замовити доставку суші Young. Послуга актуальна не тільки для містян, але й жителів околиць, а тому ви можете безтурботно відпочивати та насолоджуватись нашими стравами навіть знаходячись на відстані.

 

суші сети янг

Замовте суші сети у Тернополі, адже це смачно, колоритно, вигідно!

Коли хочеться скуштувати не просто ситні, а надзвичайно смачні суші у щедрих порціях, ми рекомендуємо вам надати перевагу сетам. Вони чудово підійдуть для відпочинку середньою чи великою компанією, аби кожен зміг обрати для себе улюблені позиції. Сети суші - це також безпрограшне рішення для вдалих святкувань, адже вони об'єднують і створюють максимально дружню атмосферу в колективі. З такими наборами завжди вигідно, адже вони обходяться дешевше за страви, що подаються порційно. Для буденних посиденьок чи відзначення важливих подій оберіть суші, великі сети з нашого ресторану - це:

  1. PARTY SET XXXL. Такі суші Янг вважаються найбільшими, тому вони ідеально підійдуть для відпочинку мега-великою компанію. Позиції та смаки настільки різноманітні, що кожен знайде для себе фаворита. Даний набір включає традиційні страви, серед яких: Філадельфія з лососем, вугрем і креветкою, 2 різновиди Аляски (з лососем і креветкою), Червоний, Золотий і Рожевий Дракони, класична Каліфорнія та Футомакі. Спробуйте такі замовити суші, аби точно не прогадати, адже традиційні смаки не залишать байдужим жодного учасника застілля.
  2. Орітцу Сет. Для середньої компанії достатньо суші кілограм замовити, але коли хочеться потішитись оригінальними смаковими поєднаннями, спробуйте наш авторський сет. Це тандем теплих і холодних ролів, ви будете в захваті від Касукабе ролу з лососем і гребінцем, Імператорського - з тунцем і ананасом.
  3. СЕТ YOUNG XXL. Для відпочинку середньою та великою компанію ви можете і такі суші сети замовити, їх буде приємно куштувати кожному, перш за все, за щедру порцію кожного шматочка. Якщо ви в захваті від традиційних смаків, а саме від Філадельфії з лососем, Аляски з лососем і вугрем, Каліфорнії з лососем,Футомакі з креветкою, Червоного дракону, то цей набір вам неодмінно припаде до душі. 
  4. СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ YOUNG. Шукаєте, де замовити кілограм суші Тернопіль, - у Янг представлений такий актуальний сет. Набір авторських смаколиків неодмінно змінить вашу думку про японську кухню ще в кращу сторону. Ми включили у сет наступні позиції: Сяке філадельфія, Унагі філадельфія, Туна філадельфія, Ебі філадельфія. Це чудовий варіант для тих, хто обожнює класичну Філадельфію, проте бажає її скуштувати в дещо іншій інтерпретації.

Якщо ви плануєте зустріч із близькими людьми, замовте суші сети у Тернополі, які зроблять ваше часопроведення ще більш приємним і корисним з гастрономічної точки зору. 

 

 

 

Замовлення їжі з Янг - це швидка доставка та можливість поласувати не лише суші!

Ніщо так не об'єднує людей, як зустрічі та спільні інтереси, а коли заходить мова за їжу, то чудовим рішенням стане кілограм суші Тернопіль або ж більше, в залежності від числа осіб, які планують розділити трапезу. Якщо вам не виходить завітати в ЯНГ - це жодним чином не повинно впливати на дозвілля, адже у нас ви можете здійснити замовлення їжі туди, куди зручно. Цінуєте чи бажаєте скуштувати вперше наші сети суші - доставка на вас чекає по Тернополю й околицях. До речі, у нас можна не тільки суші замовити, серед найпопулярніших страв наших гостей варто відмітити їжу ВОК, екзотичні бао-бургери, нестандартне перше, основу, гарніри, салати, де переважають риба, морепродукти. Любителям солодкого ми теж маємо що подати - нестандартні десерти в паназійському стилі! Скористайтеся такою послугою, як Young Тернопіль доставка, і святкуйте впевнено, відпочивайте драйвово, почувайтесь відмінно! 

Читайте також: Новинка в Янг - KIDS MENU!

Наступна стаття >Наступна стаття