Новинка в Янг - KIDS MENU!

2023-08-01

Коли ви плануєте організувати відпочинок з дітками у ресторані, найважливішим є меню як для дорослих, так і для наймолодших відвідувачів. Їжа повинна підходити дитині по віку, а також бути смачною, корисною та безпечною. А якщо страви для дітей ще й на додачу до всього гарно виглядають і подаються "казково" оформленими, то це неабияка радість не лише для юних гостей, а й для батьків, адже завжди приємно споглядати за тим, як малеча їсть з апетитом. У ваших планах провести час у закладі, де є збалансоване дитяче меню, - завітайте у наш популярний ресторан східної кухні Young. До речі, воно з'явилось нещодавно, оскільки ми дуже цінуємо родинні зв'язки та підтримуємо сімейний відпочинок!

 

суші для дітей янг

Зустрічайте новинку в Янг: корисні, смачні та "казкові" дитячі страви!

Дитяче меню у ресторані Янг розроблялось таким чином, щоб догодити як дорослим, так і юним нашим гостям. Це і спонукало нас включити поживні, збалансовані й абсолютно безпечні страви. Для їх створення використовуються виключно відбірні продукти перевірених постачальників, тому вони завжди свіжі та відповідають стандартам якості. Стильна подача їжі - ще одна наша фішка, а отже коли ваш малюк побачить її перед собою, то у нього вона неодмінно викличе неабиякий інтерес. 

Безумовно, провідні позиції у меню для юних гостей займають дитячі суші. Багато діток прагнуть виглядати дорослими та брати приклад зі своїх батьків, тому коли останні вирішують замовити роли для себе, то у малечі теж виникає бажання їх скуштувати. Саме з цих причин ми і включили в меню суші для дітей. У нас пропонуються наступні їх варіації:

  1. Кідс рол. По складниках вони нагадують ті, що подаються дорослим. Страва включає такі компоненти: крем-сир, креветку, авокадо, рис, огірок, ікру тобіко та водорості норі. Ці суші Янг подає справді "казково", а тому діткам вони неодмінно сподобаються як на смак, так і візуально.
  2. Банана рол. Така позиція неодмінно викличе захоплення у справжніх ласунів, адже до її складу входять наступні інгредієнти: млинець, крем-сир, нутелла, банан, солона карамель, повітряний рис і згущене молоко.

Не лише ці замовити дитячі страви пропонує наш заклад. Ми раді подати вашій малечі, розсипчастий рис із куркою та овочами на пару, що чудово підійде для наймолодших відвідувачів, чи локшину з креветками та рисовими кульками, яка сподобається діткам старшого віку. У нас також включена в меню страва "Fish&Chips", завдяки якій ваша малеча може скуштувати рисові чіпси та кульки, картопляні діпи, рибні палички. Доповнює дану позицію ніжний кунжутно-майонезний соус. Замовляйте дитячі страви у нас і побачите, як сімейний відпочинок ще більше подобатиметься малечі.

 

Їжа на замовлення з доставкою у східному стилі: тепер і малеча нею смакуватиме!

Шукаєте, де готуються смачні суші у Тернополі не лише для дорослих, а й діток, - завітайте в Янг. А коли у вас виникає бажання провести час вдома чи організувати пікнік на природі, тоді на допомогу приходить їжа на замовлення з доставкою. Наша СРФМ надає цю послугу не тільки по місту, а й за його межами, тому ви можете планувати свій відпочинок де завгодно. Для здійснення замовлення їжі в Янг зв'яжіться з нашою адміністрацією по номеру 068-055-77-11 або ж завітайте на сайт fainemisto.com. Перегляньте уважно меню та замовте страви не лише для себе, а й для малечі, аби вона теж відчула себе дорослою. Їжа, замовити яку радимо ми, ідеально підходить для сімейного відпочинку, відзначення різних подій, у тім числі дитячих свят. Досить самостійно складати меню - замовлення їжі в Тернопіль і приміські зони зробить ваш день легким, смачним, безтурботним і веселим, а замість проведення часу на кухні присвятіть його сім'ї, адже дітки ростуть так швидко!

Читайте також: Батьки, зверніть увагу: у Нанебі є можливість замовити дитяче меню на доставку

Наступна стаття >Наступна стаття