Батьки, зверніть увагу: у Нанебі є можливість замовити дитяче меню на доставку

2023-04-19

Коли дорослі повертаються з роботи, іноді готувати їжу на кухні для своїх діток просто немає сил або ж часу. Що ж робити у таких ситуаціях, адже якщо батьки можуть задовольнитися швидким перекусом, то для малої дитини такий раціон є недопустимим. Саме в період росту організм активно розвивається, тому потребує безлічі корисних речовин, які, на жаль, у фаст-фуді відсутні. Щоб задовольнити добову норму у поживних компонентах, ресторан На Небі пропонує замовити їжу для дітей, представлену в окремому меню. Заклад турбується про найменших своїх клієнтів, тому готує страви з урахуванням потреб організму дитини у віці від 6 місяців. Вся їжа, включена в дитяче меню, не лише надзвичайно корисна, а й смачна, що дозволить задовольнити побажання навіть найвибагливішого юного гурмана. Батьки, розслабтеся після напруженого дня, присвятіть час дитині, а ми, СРФМ, зробимо всі буденні справи за вас і вчасно доставимо страви туди, куди вам зручно! Якщо ви проживаєте у передмісті чи місті Тернопіль - доставка їжі стане ідеальним рішенням, щоб і ви відпочили, і ваша малеча залишилась ситою.

 

Причини обрати дитяче меню на доставку з ресторану На Небі

Дитяче меню в ресторані Na Nebi вражає своїм розмаїттям. Його ви можете замовити як на вечерю своїм діткам, так і для святкування важливих подій. Ми, Сімя ресторанів Файного Міста, турбуємося про ваш комфорт, а тому пропонуємо куштувати поживні, ситні та смачні страви не лише всередині закладу, а й за його межами. У нашому меню представлено безліч позицій для діток різного віку. Обирайте ту їжу, яку обожнює ваша дитина, та відпочивайте, спостерігаючи за тим, як малеча її залюбки куштує. Для створення страв наші кухарі використовують відбірні продукти провідних постачальників, тому жодних сумнівів щодо їх якості у вас не повинно виникати. Окрім цього, ми готуємо їжу таким чином, щоб всі корисні речовини збереглися і наповнили організм вашої дитини. Звичайно, для нас важливо, щоб процес куштування приносив максимум задоволення, а саме тому нами приділяється окрема увага оформленню. Всі страви подаються у насправді “казковому” стилі, який викличе у малечі ще більший інтерес. А як красиво виглядатиме святковий стіл, якщо ви подасте їжу від ресторану На Небі. Навіть найбільш вимогливі дітки захочуть скуштувати кожну позицію, адже вона так апетитно виглядає!

Читайте також: Чому ресторан Нанебі - кращий варіант для відвідин з дітками?

 

Вивчаємо детально дитяче меню в ресторані На Небі, яке підкорить серце кожної дитини!

Наше смачне та корисне дитяче меню включає безліч позицій. Ми, СРФМ, радимо вам замовити для своєї малечі та юних гостей наступні страви:

замовити дитяче меню

  • курячий бульйон на перше, яке по смаку нагадує той, що готують бабусі;
  • повітряне картопляне пюре з приємним ароматом, що просто тане в роті;
  • поживний стейк лосося, приготований на пару без додавання жодних жирів;
  • соковите куряче філе у хрусткій паніровці, яке припаде до душі діткам старшого віку;
  • ніжні равіолі з індичим фаршем, які дитина залюбки буде куштувати;
  • батат-фрі, який вважається чудовою альтернативою смаженої картоплі;
  • запашна гречка, що подається у запашному та ніжному вершковому соусі;
  • бургер з індичкою, який так полюбляють діти. 

Звичайно, ми не забули про десерти, які просто обожнюють юні ласуни! У нас ви можете замовити для своєї малечі пухкі сирники, що пропонуються у тандемі зі свіженькою сметанкою, та повітряні млинці, які ідеально смакують з бананом і шоколадом. 

Якщо ви бажаєте залишитися вдома чи організувати святкування а найбільш комфортній, затишній обстановці, доставка дитячого меню стане мудрим рішенням. Послугою можуть скористатися мешканці Тернополя та прилеглих сіл. Її вартість становить 50 грн. і 70 грн., залежно від вашого розташування. А при замовленні на суму від 2000 грн. послуга доставки надається безкоштовно. Щоб організувати незабутнє святкування чи просто потішити дитину смачною та поживною вечерею після насиченого дня, наша сім'я пропонує замовити їжу онлайн ( на сайті fainemisto.com бо в додатку) чи за номером 068-055-77-11. Хутчіш оформляйте замовлення у нас і ми привеземо страви ще гарячими, тому відразу їх подавайте на стіл! Дитяча їжа, яка готується у нас, по праву вважається найкращою, адже в ній є все, що потрібно дитині, і вона створюється з любов'ю, що теж є дуже важливим!

Наступна стаття >Наступна стаття