Чому ресторан Нанебі - кращий варіант для відвідин з дітками?

2023-03-07

Коли заходить мова про спільний відпочинок у ресторані дорослих і дітей, виникає безліч питань. По-перше, ніхто не повинен почуватися нудно. Активній малечі навряд чи буде цікаво проводити час тоді, коли дорослі обговорюють свої теми. По-друге, страви для дітей мають бути не лише смачними, а й корисними. На жаль, не у всіх закладах громадського харчування є окремо розроблене дитяче меню. Як результат - погане самопочуття дитини і зіпсований настрій батьків. По-третє, діти переважно активні, тому потребують відповідних розваг. Найкращим рішенням стане ресторан з дитячою кімнатою. Дуже важливо, щоб вона була не лише сучасно облаштованою, а й безпечною. Та й нагляд професійної няні теж відіграє далеко не останню роль. Ми, СРФМ, врахували вказані вище нюанси, тому рекомендуємо батькам з дітками завітати у ресторан На Небі, що знаходиться у центрі Тернополя. Це місце, яке вабить особливою сімейною атмосферою, тут ніколи нікому не буде нудно, у тому числі активним і вибагливим до їжі діткам.

 

Збалансоване та поживне меню в закладі На Небі: найсмачніші страви для дітей замовляйте тут!

ресторан з дитячою кімнатою

Має концепцію ресторан Na nebi - Grill & Wine. В той час, як дорослі замовлятимуть страви на грилі чи вишуканий алкоголь, спеціально для наших молодших гостей розроблене корисне дитяче меню. Їжа для дітей не тільки поживна, але й дуже смачна. А ще наших юних відвідувачів приваблює її "казкове" оформлення, з такою подачею страви стають ще більш апетитні. Дитяче меню в ресторані Na nebi створене для малечі у віці від 6 місяців. У нас є величезний вибір перших і основних позицій. Для прикладу, діткам дуже подобається курячий бульйон, який по смаку так наближений до того, що готують матусі чи бабусі вдома. Щодо основи, то вибір відповідного варіанту залежить від віку дитини. Меню дитяче - це стейк соковитого та ніжного лосося на пару, гречка, приготовлена на основі вершків, фрикадельки з індички, що тануть у роті. Діти старшого віку будуть у захваті від хрумкої картоплі-фрі з батату, курячого філе в паніровці, бургера з індичкою. Звичайно, смачні страви для дітей, а можливо, й найсмачніші - це десерти. Ні, ви не подумайте, юним відвідувачам ми не запропонуємо тістечка чи тортики з величезною кількістю крему. Їх чудовою альтернативою виступають пухкі сирники зі сметаною та повітряні млинці, що подаються зі свіжим бананом і шоколадною пастою.

Цікавлять ресторани Тернопіль з дитячою кімнатою - вам однозначно слід зайти у На Небі. Дитяча кімната наповнена величезною кількістю веселих, сучасних і абсолютно безпечних розваг. Завдяки постійному нагляду досвідченого спеціаліста, ваші дітки завжди знаходитимуться у повній безпеці. Ви можете без жодних хвилювань і тривоги проводити час за столом з компанією у трй час, як ваша малеча відпочиватиме активно зі своїми однолітками. На Небі - ідеальний заклад, де можна організовувати дитячі чи дорослі дні народження, випускні вечори і інші заходи. Ми попіклуємося як про вас, так і про вашу малечу, з нашими стравами та веселими розвагами ніколи не буває нудно.

Також стаття по темі: Куди піти в Тернополі з дитиною? На Небі - кращий вибір для батьків та діток

 

Їжа з доставкою по місту та на околицях: потіште дітей ідеальними стравами!

Якщо ж ви плануєте організувати святкові посиденьки вдома чи просто хочете потішити смачною їжею синочків і донечок, спеціально для таких цілей у нас можливо здійснити замовлення їжі з доставкою. Ця зручна послуга пропонується містянам і мешканцям прилеглих сіл. На Небі - ресторан, Тернопіль і жителі околиць який полюбляють за професійний сервіс і доступність. Їжа з доставкою привозиться за умови попереднього замовлення на суму не менше 250 грн. для тернополян, і 350 грн. - жителів передмістя. Доставка їжі Тернопіль (послуга кур'єра) вартує 50 грн, а для тих, хто за межами міста, - 70 грн. При замовленні на суму понад 2000 грн. послуга доставки безоплатна. Заходьте на сайт fainemisto.com, у застосунок і переглядайте меню для себе та діток. Тут ви також можете здійснити замовлення онлайн, а при бажанні напряму сконтактувати з нашим адміністратором телефонуйте за номером 068-055-77-11. Ми завжди раді організувати смачний вечір чи незабутнє святкування для вас і ваших діточок!

Наступна стаття >Наступна стаття