Куди піти в Тернополі з дитиною? На Небі - кращий вибір для батьків та діток

2023-02-20

Проведення якомога більше часу з дітьми є дуже важливим, адже вони ростуть так швидко. Потрібно насолоджуватися кожним моментом поруч з дитиною, а коли доходить справа до сімейного відпочинку в кафе, багато батьків стикаються з певними питаннями. У більшості випадків діткам не цікаво тривалий час перебувати у колі дорослих, їм швидко набридають монотонні посиденьки за столом, в результаті чого кафе приходиться покидати швидше, ніж би цього хотілось батькам. Проте ми, СРФМ, знайшли рішення даної проблеми і запрошуємо вас разом з малечею в ресторан На Небі, розташований у самому серці Тернополя. Це не просто місце, де окремо готується їжа для дітей, а й рай для активних юних гостей, адже це ресторан з дитячою кімнатою. 

 

На Небі - ресторан з дитячою кімнатою та ідеальним меню для наймолодших гостей!

дитяче меню на небі

Коли постає питання у батьків, куди піти в Тернополі з дітками, ми однозначно радимо відвідати заклад На Небі. Він особливий тим, що тут представлене не лише смачне, а й корисне дитяче меню для юних гостей віком від 6 місяців. Всі страви готуються професійними кухарями, які для їх створення застосовують виключно свіжі та сертифіковані інгредієнти перевірених і надійних постачальників. А саме з цих причин можна зробити висновок, що дитяче меню в кафе є абсолютно безпечним для здоров'я малечі. Окремої уваги заслуговує стиль подачі їжі, адже вона виглядає так казково, що навіть найвибагливіша дитина захоче її скуштувати.

Відвідайте ресторан з ігровою кімнатою NaNebi, де вашій дитині ніколи не буде нудно. Вона наповнена виключно актуальними розважальними елементами, які ще й до всього є абсолютно безпечними. Проводячи час у ігровій кімнаті, ваш синочок чи донечка не лише активно відпочинуть, а й зможуть познайомитися зі своїми однолітками і разом з ними насолоджуватися веселими розвагами. Батьки, не хвилюйтеся за своїх діток, вам немає потреби постійно навідуватися до своєї малечі, адже за дітками уважно наглядає професіонал своєї справи, тому розслабтеся та спілкуйтеся зі своїми близькими. Кафе з ігровою кімнатою Тернопіль - це На Небі.

Кафе з дитячою кімнатою На Небі - це місце, яке ідеально підходить не лише для сімейного відпочинку, а й для святкування важливих подій, для прикладу, дня народження малечі. Коли ваша дитина буде насолоджуватися відпочинком зі своїми друзями, ви можете проводити час з їх батьками за святковим столом. Це так чудово, коли кожен щасливий і всім задоволений, особливо наші юні непосиди, яких ми так раді бачити у нашому сімейному ресторані!

Також може бути цікаво: Де в Тернополі провести дитячий день народження?

 

Яке дитяче меню представлене у нас?

Що стосується безпосередньо меню, то дитячі страви тут пропонуються на будь-який смак. Ми радимо замовити діткам безліч позицій, серед яких провідні займають наступні:

  • картопляне пюре, яке так полюбляють дітки за неповторний смак і аромат;
  • курячий бульйон, що смакує по-домашньому та дарує відчуття насолоди, легкості;
  • гречка, що подається у ніжному вершковому соусі;
  • бургер з дієтичною індичкою для наших старших гостей;
  • стейк ніжного лосося, приготований на пару, що просто тане в роті;
  • фрі з корисного та поживного батату;
  • фрикадельки з індички, які не лише смачні, а й надзвичайно корисні.

Дитяче меню в кафе На Небі також включає десерти, адже дітки так полюбляють солоденьке! У нас немає смаколиків, наповнених величезною кількістю крему. Всі солодощі ми готуємо виключно корисні. Радимо замовити вашій дитині повітряні сирники зі сметаною, що просто тануть у роті, та ароматні млинці зі свіженьким бананом і шоколадом! Ваша малеча неодмінно залишиться задоволеною такими десертами, як і ви, батьки, адже жодних штучних домішок в них немає, а отже дитина буде відмінно себе почувати!

Корисне дитяче меню, сучасно та безпечно облаштована ігрова кімната - це лише частина причин, чому варто прийти саме у На Небі для сімейного відпочинку чи святкування важливих подій. Якщо ж ви все ж спланували залишитися вдома, то спеціально для таких випадків у нас діє по передмісті та місту Тернопіль доставка їжі. Мінімальна вартість замовлення становить 250 грн. та 350 грн. з урахуванням геолокації. Щоб замовити їжу Тернопіль, вам слід зв'язатися з нами за номером 068-055-77-11. Окрім цього, ви можете здійснити замовлення на сайті fainemisto.com чи у додатку. Тут також ви можете більш детально переглянути дитяче меню На небі. 

Наступна стаття >Наступна стаття