Як правильно зберігати суші?

2020-03-16

Азіатська кухня давно завоювала серця українців, а особливою популярністю у нас користуються суші. Сьогодні ледь не кожен заклад харчування пропонує доставку суші додому, і цими пропозиціями тернополяни активно користуються. І погодьтеся, буває таке, що ви недоїли замовлену порцію і думаєте, що робити з залишками? Як правильно і як довго зберігати суші, ми зараз розповімо.

 

Поради по зберіганню від ресторану східної кухні ЯНГ

як зберігати суші

Насамперед зауважимо, що суші – це все таки та страва, яку найкраще їсти свіжоприготовленою. Чим довше суші стоять, тим більше втрачають своїх смакових та корисних властивостей. Та вже, якщо доводиться відкласти суші на більш, ніж три години, то обов'язково помістіть їх у холодильник.

Існують деякі строгі правила, яких варто дотримуватися, коли зберігаєте суші: 

  • Суші з копченою чи печеною рибою підлягають зберіганню не довше 12 годин.
  • Ніколи не зберігайте суші в відкритому вигляді чи в пластиковому контейнері, так вони втратять свої смакові властивості. Суші слід покласти в тарілку і накрити харчовою плівкою.
  • Так як під час зберігання в холодильнику суші-роли стають жорсткіші, перед вживанням їх потрібно розігріти до кімнатної температури. Але не перегрівати!
  • Якщо ви приготували суші самі, то не розрізайте відразу усі роли, краще зберігати їх не порізаними. А за годину до вживання вийміть рол з холодильника та розріжте.
  • Ну і, звісно, перед вживанням суші, які тривалий час стояли в холодильнику, зверніть увагу на колір риби та на запах страви. Якщо вас щось насторожує, то краще відмовитись від вживання, щоб потім не була сумних наслідків.

До речі, регулярне вживання суші дуже корисно впливає на організм, адже інгредієнти суші мають багато вітамінів та необхідних мікроелементів. Наприклад, лосось - це величезна кількість Омега 3, цей мікроелемент дуже необхідний людському організму, а сир тофу по своїх властивостях схожий до м'яса і навіть здатен його замінити, оскільки містить кальцій, магній, залізо та інші елементи. Тунець чинить позитивний вплив на серце, зір і навіть мозок, а у водоростях міститься така кількість йоду, якої не має більше в жодному продукті.

Також може бути цікаво: Суші та роли: у чому різниця?

 

Доставка суші Тернопіль: що варто знати?

Свіжі суші, приготовані із найкращих інгредієнтів високої якості можна замовити в ресторані YOUNG. Ми використовуємо тільки свіжу рибу, морепродукти та водорості. Кажуть, що у нас найсмачніші суші в Тернополі, а ще у нас великий вибір та оригінальні смаки від найкращих сушистів міста.

Ресторан східної кухні ЯНГ не використовує заїжджених позицій – наші суші унікальні та авторські, зроблені професійними тушистами, які знають свою справу.

Як працює young доставка?

  • Суші можна замовляти додому чи на офіс щодня, з 14:00 до 23:30 години.
  • Доставка суші в м. Тернопіль від ЯНГ здійснюється при замовленні на суму від 200 гривень по місту та від 300 гривень за межами міста.
  • Вартість доставки по місту становить 30 гривень, за місто – 50 гривень. Безкоштовна доставка можлива за умови замовлення на більш, ніж 450 гривень у Тернополі. А за межами Тернополя – на суму від 500 гривень.
  • Замовити янг суші можна будь-яким зручним для вас способом: на сайті закладу, вибравши вподобані страви, по телефону, або за допомогою мобільного додатку «Файне місто».

Якщо ви турбуєтесь про смак, вигляд та якість їжі, то замовляйте суші в ЯНГу і ви не пожалкуєте!

Наступна стаття >Наступна стаття