Суші та роли: у чому різниця?

2021-04-27

Рис і риба з давніх-давен є традиційною складовою ледь не щоденного раціону мешканців країни Східного Сонця. А їх поєднання взагалі є популярним у багатьох країнах світу, надто в Україні! Східна кухня серед улюбленців в українців, зокрема й тернополян. Суші і роли часто замовляють на доставку додому, адже це смачна та цікава страва.

Оригінальні роли та смачні суші у місті Тернопіль від YOUNG: у чому ж різниця?

Доставка суші ТернопільБільшість людей часто плутають назви “суші” та “роли”, вважаючи їх словами-синонімами. Ресторан паназійської кухні ЯНҐ не лише пропонує найсмачніші суші у місті Тернопіль, але й ділиться з Вами цікавою інформацією про кухню Сходу. У чому ж відмінність між суші та ролами:

  • Форма. Класичні суші, або ж сусі, як вимовляють у Японії, мають наступну форму — овальний коржик з рису, на який кладуть шматочок риби, і перев’язують його смужкою норі. Ви напевно куштували такі суші у м. Тернопіль, адже вони відомі і є у багатьох меню. А от роли (від англійської “скручувати”) є своєрідним рулетом з рису і начинки, огорненим листом норі. Їх називають норі-макі. Якщо ж норі всередині, а рис назовні, ще й з присипкою з тобіко чи кунжуту — це уро-макі.
  • Начинка. З ресторану ЯНГ доставка можлива як суші, так і ролів. Але чи знаєте Ви, чим вони відрізняються між собою внутрішнім наповненням? Рис, цукор, сіль, соєвий соус, рисовий оцет та морепродукти + імбир та васабі є спільними інгредієнтами для цих страв. Для ролів беруть ще водорості норі, в які загортають рис та іншу начинку. Наприклад, суші у місті Тернопіль замовити можна з овочами, креветками чи мідіями, різною рибкою, і навіть екзотичними фруктами абощо. Навіть є гарячі панко-роли, які смажать чи запікають зі сирною шапкою. А от суші значно простіші за складом, тільки рис і риба.
  • Принцип виготовлення. ЯНГ ресторан за прикладом японських кухарів готує суші з рису, формуючи вологими руками коржички, на які і кладемо рибку. А от роли загортаємо, використовуючи бамбукову циновку (макісу). Інгредієнти рівномірно розкладаємо на лист водорості, скручуємо рулетик і розрізаємо на кілька рівних частин.

Ресторан паназійської кухні Young у місті Тернопіль запрошує скуштувати смачні суші та роли! Наостанок додамо, що роли можуть бути гарячими й холодними, а от суші — виключно холодної подачі.

Як замовити суші у місті Тернопіль від Party-Restaurant YOUNG?

Обирайте найсмачніші роли та суші у меню на нашому сайті або ж через мобільний застосунок Faine Misto. Замовити суші у місті Тернопіль можна у кілька кліків! Наш додаток запам’ятовує адреси доставлянь та історію купівель.

Суші з ЯНГ у місті Тернопіль доставляємо по місту з мінімальним чеком від 200 грн, а за місто — від 300 грн. Доставка від 450 грн по Тернополю БЕЗКОШТОВНА! Стандартна вартість доставлення 30 грн по місту і 50 грн за межі міста. До речі, азіатська кухня у нашому ресторані представлена різними стравами, запрошуємо скуштувати!

Наступна стаття >Наступна стаття