Весна - час суші та зустрічей з друзями!

2023-03-21

Коли настає весна, пробуджується не лише природа, а й люди. Тепла та сонячна погода так і спонукає пройтися по парку, біля ставу чи по мальовничому центру Тернополя. Саме навесні найчастіше запрошують на пікніки друзів, а щоб час був проведений не лише позитивно, а й смачно, варто переглянути меню ресторану Янг і замовити доставку суші. Це місце, де створюються найвідоміші страви паназійської кухні, тут можна відчути нові смаки та розділити свої незабутні емоції з близькими. Замовляйте суші та роли, що представлені у Young меню, туди, де бажаєте відпочити з рідними, коханою людиною, друзями чи колегами: у сквер чи в парк, насолоджуючись чистим весняним повітрям, співом пташок і мальовничим ландшафтом.

 

У Янг найкращі суші: Тернопіль про це знає, тому і замовляє їх на доставку!

замовлення суші тернопіль

Ми, СРФМ, хочемо, щоб ви навесні проводили якомога більше часу на свіжому повітрі і ловили ніжні сонячні промінчики, яких так не вистачало взимку. Для нас важливо, щоб вашій затишній прогулянці не стало на заваді відчуття голоду, а тому рекомендуємо скористатися такою послугою, як доставка суші. У закладі Янг страви японської кухні готуються не тільки за традиційними, але й авторськими рецептами, завдяки чому вам вдасться відчути нові, більш оригінальні смаки.

Якщо цікавлять класичні суші з доставкою, ми радимо вам звернути увагу на легендарні "Філадельфія" чи "Каліфорнія". А щоб здивувати себе та тих, з ким прогулюєтесь, унікальними смаковими поєднаннями, зверніть увагу на роли "Трафл Туна", де основним компонентом виступає тунець, "Спайсі сяке" для любителів гостринки, "З лососем і морським гребінцем" для прихильників оригінальних морепродуктів та інші позиції. 

Якщо ви обожнюєте злегка хрустку скоринку рису, то доставка суш, що перед подачею обсмажуються в клярі темпура, вам неодмінно припаде до душі. Серед наших фаворитів варто відмітити:

  • Панко з вугром і креветкою, де смак морепродуктів чудово доповнюють свіженький авокадо, ніжний крем-сир, ікра тобіко та інші поживні інгредієнти;
  • Панко з тигрової креветки, що вдало гармонує з норі, крем-сиром, авокадо, тар-таром з тунця та лосося, ікрою тобіко та 3 видами соусів (васабі, кімчі, унагі);
  • Панко з лососем і креветкою, що неодмінно смакуватиме прихильникам традиційних поєднань.

З ресторану Янг суші Тернопіль і гості міста полюбляють не лише за колоритне меню, а й за можливість купувати з вигодою. Якщо ви відпочиваєте цілою компанією, мудрим і економним рішенням стане суши сет доставка. Сети включають розмаїття позицій, тому вам і вашим близьким вдасться насолодитися різними смаками й обрати для себе улюблений. Ми, СРФМ, рекомендуємо замовити наступні сети суші Тернопіль:

  1. Філадельфія Young. Це найкращі суші, Тернопіль які цінує за збереження традиційних смаків. Сет включає Сяке, Унагі, Туну й Ебі Філадельфію.
  2. Ебі Темпура. Якщо бажаєте скуштувати щось особливе та незвичне, тоді вам слід замовити суші з доставкою, а саме: Кабаякі Темпура, Кріспі рол з додаванням креветки, Ебі уромакі.
  3. Сяке. Така суші доставка актуальна для невеличкої компанії або для двох закоханих. До складу сету входять три різновиди Сяке: Філадельфія, Спайсі, Теріякі.
  4. Панко Янг. Такі суші сети Тернопіль полюбляє за невеличку вагу, проте неабиякий колорит смаків. Насолодіться у колі найближчих Імператорським ролом та панко з вугром і креветкою. 

Весна - ідеальна пора для тривалих прогулянок, а щоб за цей час не зголодніти, ми радимо замовити суші з доставкою. Зробіть неочікуваний сюрприз коханій людині, проведіть час весело з другом, подругою чи цілою компанією, запросіть колег і тут, як ніколи, стане актуальною суші роли сети доставка, послуга, що не дозволить зголодніти!

Також може бути цікаво: Зібрались великою компанію? Замвляйте сети "Company" з ресторану ЯНГ

 

Не тільки суші доставка: які ще страви актуально замовити під час весняної прогулянки?

Якщо ви досі думаєте, що у нас діє лиш суши доставка, то помиляєтесь, адже ми пропонуємо замовити безліч інших страв азіатської кухні. Скуштуйте нашу фірмову качку по-пекінськи, Медіум сет, чи М'ясо на компанію, побалуйте себе поживними салатами та супчиками. Особливо зголодніли під час весняної прогулянки - спробуйте страви ВОК, які надзвичайно ситні та корисні. 

Послуга доставки виконується по місту та околицях, її вартість становить 50 грн. і 70 грн., ціна залежить від відстані. При покупці страв на суму 2000 грн. і більше послуга кур'єра надається безкоштовно. Додавайте улюблені позиції у кошик на сайті чи в додатку й оформляйте замовлення. Окрім цього, ви можете зателефонувати нам за номером 068-055-77-11 та замовити послугу доставки туди, де затишно та комфортно! Насолоджуйтеся весняним сонечком та тим, як оживає природа, проводьте час з близькими та смакуйте найкращими стравами паназійської кухні від Янг!

Наступна стаття >Наступна стаття