Зібрались великою компанію? Замвляйте сети "Company" з ресторану ЯНГ

2023-03-16

На жаль, іноді через відсутність вільного часу чи виснаженість після важкого дня не вдається побачитися з близькими та поділитися з ними важливими новинами. Такі зустрічі навіть не те, що бажані, а потрібні, особливо у цей складний для країни і кожного українця час. Посиденьки з компанією дають можливість відволіктися від нудної та монотонної буденності, окрім цього, саме вони допомагають забути хоч на невеличкий проміжок часу про тяжкі реалії сьогодення. Якщо тобі все ж вийшло зібрати близьких людей чи приєднатися до них, ми, СРФМ, радимо завітати у ресторан Young, колоритне та цікаве місце, де пропонуються страви східної кухні. У Янг меню вражає своїм розмаїттям, адже у нього включені не тільки суші та роли, а й закуски. Щоб пригостити кожного учасника застілля, найкраще замовити їжу на компанію, оскільки її і вистачить на всіх, і вона обійдеться дешевше, ніж порційна. Насолодитися нею ви можете як у закладі, так і за його межами. В останньому випадку ти та твоє оточення можете замовити доставку їжі.

 

замовити закуски на велику компанію

Переглянь у Янг меню: доставка закусок на компанію стане ідеальною для відпочинку

Ми рекомендуємо тобі замовити закуски на компанію, що кардинально відрізняються від традиційних. Вони приваблюють не лише особливими смаковими поєднаннями, а й подачею, яка викликає ще більше бажання покласти собі в тарілку хоча б шматочок страви. У закладі Янг ти та твої близькі можете не тільки замовити суші, а й спробувати наступні цікаві закуски:

  1. Качку по-пекінськи. Ти, напевне, вже неодноразово чув про неї, і якщо з'явилось бажання її скуштувати - завітай у Янг Тернопіль чи скористайся такою послугою, як доставка закусок. Ця легендарна страва включає безліч екзотичних інгредієнтів, а саме соусів. До складу сету входять соуси хойсин, мірін, манго чилі, соєвий. Смак качки чудово доповнюють цибуля порей, болгарський перець, свіженький огірок і унікальні млинці харумаке.
  2. М'ясо на компанію. Це чудове рішення, коли всі зголодніли і хочуть наїстись від душі. Обирай сет, до складу якого входять наступні страви: ніжна качка по-пекінськи, пікантна курочка теріякі, ексклюзивні реберця тясю, соковиті медальйони зі свинини. Вони чудово смакують у поєднанні з овочами темпура, зеленою цибулею, запашною кінзою і розмаїттям оригінальних соусів.
  3. Сет морепродуктів. Морепродукти цінують не лише за оригінальні смаки, а й через те, що вони приносять користь. Замовте у одній позиції філе лосося, тунець татакі, креветки темпура, мідії, кальмар, тріску панко, цікаві шашлички та смакуйте ними з ніжними чи гострими соусами.
  4. Медіум сет. У закладі Янг Тернопіль меню справді вражає, адже тут представлені закуски не тільки на велику компанію. Організуйте затишний вечір, насолоджуючись соковитою телятиною татакі, запашними овочами темпура, ексклюзивними шашличками на шпажках з морепродуктів та курячого стегенця.

Урізноманіть раціон свій і близьких, замов оригінальні закуски на компанію у паназійському стилі. 

Читайте також: Обідня культура сучасності: лоточки чи доставка обідів?

 

Доставка суші та сетів на компанію: все лише найкраще у закладі Янг, Тернопіль про це знає!

Якщо хочеться скуштувати дійсно цікаві та нестандартні закуски, доставка з Янг стане чудовою ідеєю для затишного вечору з найближчими людьми. Окрім цього, тут готуються найкращі суші та роли, які, до речі, також можуть пропонуватися в сетах. В меню представлені не тільки традиційні варіанти, а й ексклюзивні страви за авторськими рецептами наших досвідчених сушистів. Послуга діє по місту та прилеглих селах, від відстані залежить її вартість і мінімальна сума в чеку. Наприклад, для тернополян доставка обходиться у 50 грн., а для мешканців околиць - 70 грн. Якщо ж ти здійснив замовлення на суму понад 2000 грн., послуга кур'єра безкоштовна. Щодо мінімальної вартості, то вона має становити 250 грн. для містян і 350 грн. для жителів прилеглих територій. Обирай у Янг суші, що викликають захоплення, закуски на компанію, які дуже ситні, проводь час весело та смачно, ділися з близькими своїми радощами чи хвилюваннями, проявляй до них турботу, адже зараз, як ніколи, так важлива підтримка! Щоб організувати затишний чи веселий вечір, ми пропонуємо замовити їжу онлайн (на fainemisto.com чи у додатку) або ж за номером 068-055-77-11. Куштуй найсмачніші суші та роли разом з найближчими людьми, ділися з ними вишуканими сетами, цінуй кожен момент, проведений у улюбленій компанії, а ми допоможемо вам посидіти невимушено у найбільш комфортній для вас атмосфері!

Наступна стаття >Наступна стаття