Обідня культура сучасності: лоточки чи доставка обідів?

2023-03-14

Коли раніше виникала потреба пообідати в офісі, більшість працівників брали їжу з собою у лоточках з дому. Переважно, перед виходом вони готували саме бутерброди і дехто до сих пір це практикує, адже такі страви найпростіші. На жаль, регулярне їх вживання навіть не те, що не приносить користі, а шкодить здоров'ю. Не варто забувати, що обід вважається основним елементом щоденного раціону, тому для забезпечення собі відмінного самопочуття та підвищення працездатності все ж рекомендується їсти щойно приготовані та поживні страви. А для таких цілей ми, СРФМ, радимо вам замовити комплексні обіди з доставкою в офіс. Завдяки цій послузі, ви не лише наїстеся від душі, а й наповните свій організм зарядом бадьорості та позитиву аж до самісінького вечора.

 

Доставка обідів від СРФМ: смакуйте ситними, смачними і корисними стравами паназійської кухні з ресторану Янг. 

меню янг

Доставка обідів від нашої Сім'ї ресторанів Файного Міста виконується з різних закладів, тому ви маєте шанс обрати ту кухню, яка вам найбільше до вподоби. Якщо ви є прихильником європейських і українських страв у сучасному виконанні, тоді вам слід переглянути меню обіду з закладу На Небі, а щоб себе побалувати паназійською їжею, ідеальним місцем стане ресторан Янг. Тут представлені комплексні обіди у трьох різних варіаціях, вибір яких залежить від ваших індивідуальних смакових уподобань і, звичайно, настрою, адже саме він впливає на те, що захочеться скуштувати найбільше. Заклад східної кухні Янг пропонує такий замовити обід:

  1. Ланч 1. Даний варіант ідеально підходить для ситного обіду. Ця їжа на замовлення включає наступні страви: поживний суп том-ям з корисними та завжди свіжими морепродуктами, гьодзе з тріскою та хрумким беконом, курку теріякі, яка ідеально поєднується з паровим рисом і цікавим салатом з чукою. Не наїлись - завершіть свою обідню трапезу ідеальною аляскою, що готується із використанням лосося та тунця.
  2. Ланч 2. У ресторані Янг Тернопіль меню включає позицію, завдяки якій вам вдасться насолодитися ідеально приготованим супом рамен на перше та гьодзе зі свининою й креветкою в якості закуски. Основа у Ланчі 2 - це паровий рис із тріскою панко та запашним салатом з додаванням чуки. Завершує композицію смажений рол, для створення якого застосовуються тунець і креветка.
  3. Ланч 3. Якщо вас цікавлять незвичайні обіди Тернопіль у східному стилі, зверніть увагу на даний варіант. Він включає такі популярні і досить оригінальні страви: фо бо з ростбіфом, неперевершений тар-тар зі свіжої телятини. Ця позиція припаде до душі тим, хто в захваті від традиційної японської лапші, адже до ланчу також входить Які Удон з куркою, що чудово смакує із салатом з чукою. Філадельфія з тар-таром із лосося - ще одна страва, яку включає Ланч 3.

Доставка обідів паназійської кухні виконується до 17.00, тому у вас буде безліч часу, щоб скористатися даною послугою. Замовляйте смачні та ситні, корисні та поживні страви східної кухні, які на додачу до всього принесуть ще й естетичне задоволення!

Читайте також: Комплексні обіди Янг - смачні страви по-азійськи

 

Працюєте у ближніх селах чи місті Тернопіль - доставка їжі від Сім'ї ресторанів Файного Міста втамує ваш голод в обідню пору!

Ми, СРФМ, пропонуємо вам замовити найкращі комплексні обіди з різних наших закладів. Скористатися послугою ми пропонуємо тим, хто працює не лише у місті, а й ближніх селах. Саме від відстані залежить мінімальна вартість замовлення. Наприклад, якщо бажає отримати комплексні обіди Тернопіль, то сума в чеку повинна бути не нижчою за 250 грн. Людям, які працюють у передмісті, варто замовити їжу на мінімум 350 грн. Якщо ви є шефом і хочете потішити персонал свіжими та вишуканими стравами, то при їх покупці на суму від 2000 грн. послуга доставки надається безкоштовно. В інших випадках по місту Тернопіль доставка їжі складає 50 грн., околицях - 70 грн. Для оформлення замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11, а для ще більшої зручності, коли ви знаходитесь в офісі, заходьте на fainemisto.com чи у однойменний додаток і робіть це в режимі онлайн. На сайті та в застосунку ми також пропонуємо ознайомитися більш детально з меню комплексних обідів і їхніми фото. Як бачите, замовити їжу Тернопіль і люди, що працюють у передмісті, можуть різними способами, тому обирайте найбільш зручний для вас, а ми вам привеземо страви у практичному еко-посуді, з якого можете відразу їх куштувати. Зробіть свій робочий день не лише продуктивним, а й надзвичайно смачним, звертайтеся у Сім'ю ресторанів Файного Міста!

Наступна стаття >Наступна стаття