Суші з креветкою - які позиції замовити в Янг?

2023-04-14

Суші - традиційна страва японської кухні, яка стала популярною і затребуваною далеко за межами країни. Її обирають для того, щоб смачно та ситно поїсти з користю для здоров'я чи пригостити близьких. Окрім цього, багато святкувань не обходяться без даної їжі на столі, тому вам слід більш детально розібратися з її особливостями. Для приготування суші використовуються різноманітні компоненти, і незмінною класикою вважаються саме креветки. Вони такі смачні та поживні, а яким гармонійним є їхнє поєднання з ніжним вершковим крем-сиром, рисом і іншими компонентами. Замовити найкращі суші з креветками пропонує наш ресторан Янг. Ними насолодитися ви можете як всередині закладу, так і за його межами. Щоб відпочити в найбільш комфортній і затишній атмосфері наодинці чи з найріднішими людьми, ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, рекомендуємо вам замовити суші з доставкою. Завдяки такій послузі, ви та ваші близькі зможуть куштувати улюблені страви будь-де.

доставка суші янг

 

Обираємо суші з креветками: які позиції рекомендує скуштувати першочергово ресторан Янг?

Якщо ви шукаєте ідеальний рол з креветками, який повністю задовольнить усі ваші гастрономічні побажання, уважно перегляньте наше меню на сайті fainemisto.com чи у застосунку. Дізнайтеся більш детально, які заклад Янг суші готує, та обирайте улюблену позицію. До наших незмінних фаворитів належать наступні варіації:

  1. ФІЛАДЕЛЬФІЯ З КРЕВЕТКАМИ XL. “Чому саме XL?” - запитаєте ви, а ми відповімо: “Тому, що порція по-справжньому щедра”. Замовляйте дану позицію для того, щоб отримати від страви японської кухні максимальну насолоду та користь. Ідеально приготовані креветки чудово поєднуються з повітряним крем-сиром і іншими добірними інгредієнтами, створюючи унікальний тандем.
  2. КРІСПІ РОЛ З КРЕВЕТКОЮ. У ресторані Young готуються суші не лише за традиційними, а й за авторськими рецептами. Якщо вас цікавить щось насправді оригінальне та нестандартне, тоді ми радимо обрати саме цю позицію. Фішкою страви є маринований гарбуз, який ідеально гармонує з іншими продуктами, а саме: креветками, попередньо обсмаженими в клярі темпура, соковитим огірком, хрумкою цибулькою кріспі, ніжним крем-сиром, ідеально звареним рисом і сухими водоростями. Для отримання ще більш насиченого смаку ми застосовуємо соуси унагі та горіховий гамадарі. Зверху страва прикрашається надзвичайно поживною ікрою тобіко.
  3. КАСУКАБЕ. Якщо ви хочете насолодитися ексклюзивними суші з доставкою, замовте цю авторську страву, де ніжна креветка чудово гармонує з ароматним копченим лососем і апетитним вугром. Завершують її смак свіжий огірок, м'який крем-сир, чука, кіноа, ікра лосося і тобіко. 

Дані позиції з додаванням креветок є фаворитами серед наших гостей, тому ми їх однозначно рекомендуємо. Для приготування їжі наші сушисти використовують лише свіжі та сертифіковані компоненти, тому жодних сумнівів щодо якості страв у вас не повинно виникати. Окрім цього, ми приділяємо особливу увагу стильовому оформленню їжі, вона подається красиво навіть тоді, коли виконується доставка суші в одноразовому посуді. Для нас важливо, щоб ви завжди отримували не лише смакове, а й естетичне задоволення. 

Також може бути цікаво: Кілограм суші - сет, який ти заслужив!

 

Швидка та доступна доставка суші по Тернополю та ближніх селах від СРФМ

Бажаєте скуштувати ідеальні суші - доставка страв виконується по всьому місту та околицях. До речі, замовити ви можете і інші позиції, наприклад, роли з вугром, лососем, тунцем. Обирайте ті варіанти, які вам найбільше припали до душі, та смакуйте ними, де б ви не знаходилися. Наші кур'єри привозять їжу швидко при умові попереднього оформлення замовлення за номером телефону 068-055-77-11, на сайті чи у мобільному додатку. Вартість послуги доставки складає 50 грн. для містян і 70 грн. для мешканців прилеглих сіл. Якщо вас зацікавила доставка суші Тернопіль, прослідкуйте за тим, щоб сума вашого замовлення не була нижчою за 250 грн. і 350 грн. відповідно до вашого місцезнаходження. Спробуйте неповторні традиційні чи ексклюзивні суші - Янг Тернопіль неодмінно задовольнить усі ваші потреби та побажання. Проводьте час з близькими, організовуйте святкові заходи, робіть приємні сюрпризи другій половинці, а найсмачніші суші з ресторану Янг неодмінно доповнять атмосферу і піднімуть настрій всім бажаючим їх спробувати.

Наступна стаття >Наступна стаття