Кілограм суші - сет, який ти заслужив!

2023-02-24

Іноді ми себе в чомусь обмежуємо, проте якщо такі дії направлені на щось в хороших цілях, то це, безумовно правильно. Але коли обмеження стосуються чогось, для прикладу корисного і смачного, то в даному випадку варто трішки змінити свої стереотипи. Життя - одне, воно нам дається лише раз і не для того, щоб заганяти себе в рамки, а щоб ним насолоджуватися в міру своїх можливостей. Якщо ви все ж вирішили себе чимось побалувати і зняти обмеження, ми, СРФМ, пропонуємо вам замовити кілограм суші і більше. Ви можете їх куштувати як наодинці, так і з середньою чи великою компанією. Замовивши суші сети Тернопіль, ви не лише зможете насолодитися різними позиціями, а й зекономити кошти. Звертайтесь у ресторан паназійської кухні Young або ж здійснюйте доставку за номером 068-055-77-11, на сайті fainemisto.com, у додатку.

 

Кілограм суші чи ще більше: ресторан Янг знає, як догодити кожному своєму клієнту!

доставка суші сетів

Доставка суші стане у нагоді, коли ви просто зголодніли чи плануєте візит гостей. А якщо вони завітали до вас неочікувано, а в холодильнику порожньо, - не привід розчаровуватися, адже у місті Тернопіль доставка суші від нашої Сім'ї ресторанів Файного міста стане надійним помічником.

Якщо ви насправді зголодніли, очікуєте приходу улюблених гостей чи просто хочете посидіти за столом з коханим чи коханою, спробуйте замовити суші з Янгу, а саме сети. У нас їх представлено дійсно багато. Для великої компанії оберіть, для прикладу "Party Set XXXL", який включає безліч позицій. Сет вагою понад 3 кг неодмінно наситить і вас, і всіх запрошених. Для маленької компанії актуально замовити кілограм суші Тернопіль. Спробуйте позиції "Ебі Темпура", "Сяке", "Філадельфія Young" та інші страви. Скуштуйте цей чи інший суши сет, доставка стане у нагоді, коли немає можливості відвідати ресторан паназійської кухні ЯНГ. 

Ми пропонуємо суші як за традиційними, так і авторськими рецептами, розробкою яких періодично займаються наші професійні сушисти. Якщо цікавлять суши, доставка яких виконується завжди швидко, досить вагатись. Настав саме той час, коли варто зняти певні обмеження, адже дані страви не лише смачні та ситні, а й корисні! Вони заслуговують уваги, тому куштуйте та насолоджуйтесь, а демократичні ціни на їжу роблять її ще більш доступною для тернополян і гостей міста.

Також може бути цікаво: 14 лютого по-японськи: як святкують та чи замовляють суші?

 

Не уявляєте смачної вечері без суші - доставка Тернопіль і околиці завжди прийде на допомогу!

Якщо вас зацікавили суші, доставка яких здійснюється по місту та прилеглих селах, вам варто попередньо ознайомитися з наступними умовами замовлення:

  1. Суши сет доставка можлива у тому випадку, якщо сума в чеку складає не менше 250 грн. і 350 грн., в залежності від того, куди потрібно привезти замовлення кур'єру.
  2. При покупці їжі на 2000 грн. і більше послуга доставки надається безоплатно.
  3. Суши Тернопіль доставка обходиться у 50 грн., за його межами - 70 грн.

Від Янг суші доставка, Тернопіль яку дуже полюбляє, привозиться максимально вчасно. Страви доставляються в ідеальному вигляді та зручному посуді, тому ви їх можете куштувати навіть на вулиці, якщо цього дозволяють погодні умови. Проводьте час так, як хочеться, зніміть обмеження, які не наносять шкоди, потіште себе чимось смачненьким і збалансованим. Суші доставка Тернопіль для компанії і вільних посиденьок - класне рішення, коли так хочеться поділитися з близькими чимось позитивним, радісним. Зробіть сюрприз у вигляді романтичного побачення, почастуйте прямо з паличок в руках кохану людину, вона неодмінно зацінить вашу турботу. Сети є різні, завдяки чому ви їх можете обирати для різних подій, тому точно не прогадаєте. А якщо виникли питання, звертайтеся до наших кваліфікованих адміністраторів!

Наступна стаття >Наступна стаття