14 лютого по-японськи: як святкують та чи замовляють суші?

2023-02-06

День закоханих для багатьох українців став святом, коли можна порадувати себе суші. Тому, доставка суші у цей день є дуже популярною. Однак, самі японці День Святого Валентина святкують дещо інакше.

 

День закоханих: замовити суші чи смакувати шоколад?

У той час, як в Україні на День Закоханих замовляють суші сети, у Японії, звідки родом страва, прийнято дарувати солодощі та шоколад. Така традиція з'явилась недавно – у 60-х роках, коли розпочався імпорт шоколаду до країни. Однак, японці святкують це свято у дві дати:

  • 14 лютого солодкі презенти дарують виключно дівчата. Це обов'язково має бути шоколад. Чоловіки ж у цей день лише приймають привітання та подарунки. Є два види святкового шоколаду: "обов'язковий шоколад" та "шоколад прихильності". Перший дарують знайомим та друзям, другий – виражаючи свою симпатію і готують його дівчата власноруч.
  • 14 березня – Білий день, коли чоловіки дарують солодощі з білого шоколаду жінкам. Однак, лише цукерками у цей день не обходяться – чоловіки також дарують цінні подарунки, зокрема коштовні прикраси.

Українці ж у цей день люблять порадувати себе чимось смачненьким, як от страви японської кухні. Адже суші сети замовити з доставкою додому – це смачно, зручно і без зайвих турбот. Це хороший варіант для свята, адже страви японської кухні смачні та оригінальні – ідеально до дня Закоханих. Якщо ж ви бажаєте здивувати свою половинку та потішити її чимось смачненьким – пропонуємо замовити суші Тернопіль у ресторані ЯНГ.

Читайте також: 14 лютого - особливий день. Присвятіть його коханим, а про їжу подбає доставка від СРФМ

 

Замовити суші з доставкою у Тернополі

Замовити суші на 14 лютого пропонує заклад Young. У Тернополі це один із кращих закладів паназіатської кухні. Тут є традиційні страви Японії, Китаю, Таїланду, В'єтнаму.

замовити суші на день валентина

У нас представлені сети суші у широкому розмаїтті, в найнезвичніших смакових варіаціях. Східна кухня представлена традиційними стравами, що створює ідеальну атмосферу та смак свята.

Що потрібно знати перш ніж замовити суші у Янг:

  • вок меню та суші замовити з доставкою можна щодня з 14 до 22:30;
  • мінімальна сума замовлення – 250 гривень по місту, за межі міста вартість становить 350 гривень;
  • доставка суші Тернопіль здійснюється по місту – 50 грн, та за місто – 70 грн.
  • безкоштовна доставка здійснюється при замовленні на суму від 2000 гривень;
  • при самовиносі мінімальної суми замовлень немає;
  • гарантуємо швидку доставку.

Замовити суші з Янгу можна на сайті або за телефоном: 068-055-77-11. Меню представлене на сайті закладу.

Young доставка суші – завжди хороша ідея, адже це кращі класичні варіанти та оригінальні суші, приготовлені за ексклюзивною рецептурою. Також у нас можна замовити суші сет для великих компаній.

Суші Young допоможуть вам висловити свої почуття у День Святого Валентина. Створіть собі настрій разом з нами!

Наступна стаття >Наступна стаття