Суші-паті з друзями: які сети замовити?

2024-04-10

Коли з'являється бажання провести час із друзями не просто весело, а смачно, ми пропонуємо вам організувати суші-паті. Відволічіться від монотонної буденності, урізноманітьте свій вікенд чи вечір посеред робочого тижня драйвовими посиденьками та куштуванням топових страв японської кухні! А щоб цей захід пройшов незабутньо та залишив лише позитивні спогади, оберіть суші Young на доставку туди, куди вам зручно! 

 

Які замовити суші у Тернополі наборами для драйвового відпочинку з друзями?

У ресторані Янг меню представлене різне, тому вам точно вдасться знайти найсмачніші суші для себе та друзів. А щоб точно не помилитись і не думати, що запропонувати кожному учаснику вечірки, чудовим виходом із ситуації стане суші сет замовити. Коли ви та ваші гості в захваті від традиційних смакових поєднань, оберіть такі класичні позиції з нашого меню:

  1. СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ З КРЕВЕТКОЮ. Це класний вибір для посиденьок невеликою чи середньою компанією, яка обожнює креветки у різноманітних поєднаннях: з лососем, авокадо чи вугрем.
  2. СЕТ ДРАКОНІВ. Наша новинка, яка вже встигла зайняти топові позиції серед поціновувачів суші-паті. Набір включає 3 види класичних драконів: червоний, рожевий і золотий. Відчуйте між ними різницю, а для цього почергово скуштуйте кожну із представлених позицій і поділіться своїми враженнями з компанією, що вас оточує.
  3. СЕТ ПАНКО. Оберіть цей сет суші, якщо полюбляєте похрустіти, адже для приготування ролів ми використовуємо унікальне панірування, в якому кожен шматочок ретельно обсмажується до скоринки. Це чудовий варіант для середньої чи навіть великої компанії, який включає такі популярні позиції: панко класичні, панко вугор-креветка, панко лосось-креветка та традиційні такеші з лососем.

Якщо ви та ваші друзі обожнюєте суші, проте традиційні варіації вам дещо приїлись, ми пропонуємо звернути увагу на наші авторські позиції, представлені в меню. Рекомендуємо замовити такі оригінальні суші в Тернополі наборами:

  • СЕТ ФІЛАДЕЛЬФІЯ YOUNG. Це крута альтернатива традиційної “Філадельфії”, проте пропонується набір в нашому авторському виконанні. Сет ідеально підходить для суші-паті середньою компанією.
  • ШЕФ СЕТ. Набір, розрахований на двох, включає чотири половинки наших улюблених ролів: “Рол з тартаром з восьминога та креветкою”, “Панко з м'ясом краба” та “Кабаякі Касукабе”. 
  • СЕТ ЕБІ ТЕМПУРА. Цей сет актуально обирати для невеликої вечірки. Від нього будуть в захваті поціновувачі “Кабаякі темпура”, “Кріспі рола з креветкою” й “Ебі урамакі”.

Хочете замовити кілограм суші в Тернополі і навіть більше для посиденьок у колі друзів - оберіть наші класичні чи авторські сети! Вони чудово доповнять ваш вечір і неабияк піднімуть настрій.

Також цікаво: Нові роли в меню Young - замовляй і смакуй

 

Обирайте, авторський сет суші чи традиційний, а ми вам швидко доставимо ваше замовлення по місту та передмісті

Перед тим, як замовити суші сет у Тернопіль і прилеглі села, ми радимо вам враховувати наступне:

  1. Які смакові уподобання у вас і ваших друзів? Оскільки смаки можуть різнитися, найкраще замовляти суші наборами, адже вони дозволяють кожному знайти своїх фаворитів. Комусь до вподоби традиційні суші, в той час, як інші обожнюють щось цікаве та незвичайне.
  2. Скількох друзів плануєте запросити? Для невеликої чи середньої компанії чудово підійдуть сети вагою в межах 1-2 кг, а коли ви плануєте організувати масштабні посиденьки, то можете замовити декілька різних наборів.
  3. Наскільки ви та ваші друзі зголодніли? Якщо ви плануєте трішки перекусити, можливо, вам підійде менший сет або набір з меншою кількістю шматочків. Коли ви відчуваєте, що дуже голодні, оберіть більший сет або ж додайте додаткові роли.
  4. Чи цінуєте ви у їжі різноманіття? Коли збирається середня чи велика компанія, найкраще замовити суші в Тернополі з різноманітними начинками. Це дасть змогу кожному знайти свою улюблену позицію. 

суші сети янг

Суші у Тернополі з доставкою і за межі міста - це чудовий привід організувати невелику вечірку разом з друзями. А доставка суші з YOUNG - це завжди легко, зручно та доступно. Для оформлення замовлення телефонуйте нам або ж здійснюйте його онлайн на сайті. 

Наступна стаття >Наступна стаття