Нові роли в меню Young - замовляй і смакуй

2024-03-08

Наш ресторан східної кухні YOUNG переконаний, що ролів багато не буває, адже так іноді хочеться скуштувати щось нове й оригінальне. Саме з цих причин ми вирішили дещо оновити в закладі Янг меню і запропонувати вам ідеальні роли з не менш вишуканими смаками. Скуштуйте їх, щоб оцінити весь спектр смакових відтінків новинок, а коли немає змоги скуштувати в ресторані Янг суші, тоді найкращим виходом із такої ситуації стане їхня доставка. 

 

У Янг меню оновилося! До вашої уваги найсмачніші авторські роли, які можна замовити на доставку!

Бажаєте насолодитись не просто смачними, а ексклюзивними суші в Тернополі - ми рекомендуємо обрати оновлене меню, де представлені:

  • Рол з лососем під пармезаном. Коли дещо набридли традиційні поєднання, спробуйте цю чудову страву. Для їх приготування ми використовуємо соковитий лосось, обсмажені в клярі темпура креветки, ніжний крем-сир, запашний пармезан і авторський соус віттело тонато. Завершують композицію кранч з темпури й ікра тобіко.
  • Рол зі щупальцем восьминога. Обожнюєте цей екзотичний морепродукт - скуштуйте найкращі суші в Тернополі з його додаванням. Для отримання цілого спектру смакових відчуттів ми вирішили використати соєвий крем-сир, ікру тобіко та лосося, свіже авокадо та соковитий огірок.
  • Рол з тунцем і гуакамоле. Скуштуйте суші Янг у Тернополі, в яких ніжний тунець поєднується з тигровою креветкою, пюре манго, унагі, ікрою лосося, повітряним рисом і маринованою редькою. Так, це справжня знахідка для любителів насичених і унікальних смаків.
  • Рол з тартаром з восьминога та креветки. Якщо у ваших планах замовити суші в Тернополі, які подарують незабутні відчуття, оберіть цю актуальну новинку. Креветки, ідеально поєднані з восьминогом, ще краще смакують з ніжним крем-сиром, трюфельним соусом, фурікаке, огірком, кранчем з темпури. Фішкою ролів є нитки з чилі, що додають їм легкої гостринки.

Скуштуйте актуальні новинки з нашого меню - найсмачніші роли в Тернополі! Вони створені за авторськими рецептами, тому відкриють для вас нові смаки та подарують незабутні відчуття.

Читайте також: Суші-сети: море смаку в одній коробці! Замовляйте та відчуйте палітру смаків прямо у вашій оселі

 

Ексклюзивні суші у Тернополі з доставкою по місту та за його межі замовляйте в Янг!

Плануєте провести час у неформальній атмосфері - ми пропонуємо вам скористатись такою зручною послугою, як доставка суші по Тернополю та за межі міста. Завдяки їй, вам вдасться отримати насолоду від страв японської кухні будь-де. Це справді класна можливість провести час з родиною, друзями, колегами. А чому б не потішити кохану людину, організувавши для неї романтичне побачення? 

замовити роли янг

Ми рекомендуємо звернути увагу на актуальні новинки - авторські роли з нестандартним наповненням! Таких страв ви не куштували ніде, а коли їх спробуєте, то будете в захваті від витончених поєднань різноманітних інгредієнтів. Суші доставка по Тернополю та передмісті з ресторану Янг - це чудова нагода розслабитися після важкого дня чи у вихідні, організувати романтичну вечерю, святкування або ж просто потішити себе, лишившись наодинці. Переглядайте Young Тернопіль меню і обов'язково зверніть увагу на актуальні новинки - вони підкорять серця кожного поціновувача японської кухні!

Для здійснення замовлення зв'яжіться з нашими адміністраторами за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте його онлайн. Ми у будь-якому разі привеземо страви в найкоротші терміни, аби ви змогли провести вечір якнайкраще з найдорожчими людьми чи наодинці. Наші страви доступні за ціною, проте це жодним чином не впливає на їх відмінну якість і вишуканість смаків! Така їжа не залишить байдужим жодного любителя ролів!

Наступна стаття >Наступна стаття