Суші-сети: море смаку в одній коробці! Замовляйте та відчуйте палітру смаків прямо у вашій оселі

2024-03-05

Коли ви плануєте відпочити у колі родини, друзів чи колег або, можливо, хочете організувати романтичний вечір другій половинці, ми запрошуємо вас у ресторан східної кухні YOUNG, де подаються найсмачніші суші-сети. Саме набори дають змогу відчути всі тонкощі смаків страв і обрати свого фаворита. Отримайте від їжі максимум задоволення та поділіться своїми емоціями з дорогими серцю людьми.

 

Кілограм суші і більше: Янг знає, що запропонувати для ідеального відпочинку!

Замовити суші сет варто тому, що в одному упакуванні ви отримаєте безліч смаків. Крім цього, набори вважаються доволі вигідним рішенням, адже обходяться дешевше, ніж страви порційно. Ми пропонуємо вам найкращі сети різної ваги та наповнення. Обирайте їх, залежно від смакових уподобань ваших і всіх учасників застілля, а також числа осіб, що з вами відпочивають. У нас ви можете замовити суші в Тернополі, приготовлені як за традиційними, так і авторськими рецептами, що приємно дивують гармонійним і вдалим поєднанням різноманітних інгредієнтів. Якщо ви цінуєте класику, до вашої уваги такі набори:

  • “Філадельфія з креветками” або “ХL”, яким властиве традиційне поєднання інгредієнтів;
  • “Сет драковнів”, набір, що включає популярні варіації драконів: “Золотий”, “Рожевий” та “Червоний”;
  • “Панко”, оберіть цей сет-суші у Тернополі, якщо обожнюєте теплі роли, обсмажені у фірмовому японському клярі.

Як ми вже говорили, меню суші включає і авторські позиції, рецептура яких розроблялась нашими досвідченими сушистами. Такі страви чудово підійдуть для отримання унікальних емоцій, коли класичні варіації стали вже давно відомими і хочеться отримати нові відчуття. Нашими фаворитами вважаються:

  • “Шеф сет”, ідеальний набір на двох, що складається з чотирьох половинок наших улюблених ролів: “З тартаром з восьминога та креветкою”, “Панко з м'ясом краба” та “Кабаякі касукабе”;
  • “Сет Панко YOUNG”, наша фірмова позиція, яку оцінять поціновувачі класичних “Панко” з дещо іншими поєднаннями відомих компонентів та “Імператорського рола”, насиченого цілим спектром смаків;
  • “Ебі Темпура”, якщо ви шукаєте кілограм суші на двох чи невелику компанію;
  • “Орітцу сет”, в якому гармонійно поєднуються теплі та холодні роли для отримання феєричних відчуттів.

Наші суші-сети полюбляють гості за те, що вони не тільки характеризуються вишуканим смаком, але й готуються з використанням свіжих і сертифікованих продуктів. Ми отримуємо рибу та морепродуктів від перевірених постачальників, тому у відмінній якості страв, які створюємо, переконані. Переконайтесь і ви, замовивши топові суші-сети на двох, невелику чи середню компанію чи для масштабних посиденьок. 

замовити суші янг

 

Young доставка - це швидко, зручно та завжди ідеально!

У нашому ресторані Янг суші представлені різноманітні, а отже вам вдасться знайти свої улюблені позиції. Обирайте для себе та найближчих людей популярні набори, завдяки яким ваш відпочинок пройде бездоганно і кожен учасник застілля залишиться ситим. Нас цінують за те, що ми створюємо страви з любов'ю та з застосуванням лише перевірених інгредієнтів, а доставка суші по Тернополю та передмісті дає змогу організувати незабутні посиденьки там, де зручно саме вам. З закладу Young доставка виконується за попереднім замовлення на сайті чи по номеру телефона 068-055-77-11. З ресторану Янг суші у Тернопіль і прилеглі села привозяться так швидко, як це можливо, завдяки чому зовсім скоро ви отримаєте улюблені смаколики та зможете куштувати їх у колі найближчих. Замовити їжу у Тернопіль і за місто актуально у таких випадках:

  • хочете потішити родину смачною вечерею;
  • плануєте зустріч з друзями;
  • бажаєте приємно здивувати кохану чи коханого романтичним побаченням;
  • готуєтесь до святкування важливої події і хочете потішити кожного запрошеного.

Переглядайте суші-сет меню - доставка зробить ваш відпочинок ідеальним, де б ви не були та що б не планували. 

Читайте також: Швидко та смачно - Доставка суші у Тернополі від Young

Наступна стаття >Наступна стаття