Що особливого в обідах від Na Nebi?

2024-08-13

Якщо ви часто пропускаєте обідню перерву, то допускаєтесь суттєвої помилки. Невеликий перепочинок і перекус потрібні для того, щоб відновити сили та працювати ще з більшим завзяттям. Коли прийшов час взяти перерву, потрібно замовити обід в Тернополі від На Небі та забути про всі дедлайни, проєкти чи буденні справи. Вишукані обідні комплекси наповнять вас енергією та продуктивністю, адже наші страви приносять не лише гастрономічне, а й естетичне задоволення. Тому якщо хочеться сьогодні посмакувати чимось особливим на роботі або на навчанні, доставка комплексних обідів з Na Nebi стане справжнім порятунком. 

 

Смачні обіди від Na Nebi – найкраще рішення, щоб подолати голод 

Замовити обід в офіс з На Небі можна з 11 до 16 години. Це досить зручний формат, оскільки у кожного обідня перерва передбачена у різний час. Ви самі вирішуєте, коли виділити хвилинку на те, щоб насолодитись смаками, створеними нашими досвідченими кухарями. Особливість Na Nebi в тому, що кожен може самостійно скласти меню обіду. Такий підхід дозволяє відмовитись від тривіального обіднього харчування та постійно експериментувати з сетом страв. Ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання, тому й пропонуємо різні формати, щоб ви могли замовити ланч, який на 100% відповідає вашим очікуванням. 

Меню комплексного обіду На Небі:

  • на перше: бограч, курячий бульйон з локшиною або український борщ;
  • на друге: картопляне пюре з котлетою по-київськи, томлена телятина на пюре з картоплі та хрону, тріска з глазурованою морквою в імбирі, вареники з картоплею, паста з куркою, страчателою та ароматними травами/з морепродуктами та вершками/з телятиною та грибним чатні, медальйони зі свинини на баноші з фіолетовою капустою;
  • салат: «Цезар», салат з фетою, печеним перцем і прошуто або з брі та печеним буряком.

Обіди на замовлення можна конструювати за вашим побажанням. Ми передбачили такі варіанти: ланч MAX (основа страва, суп і салат) або ланч LIGHT (салат і друге, друге та суп, суп і салат). Ви також можете обрати улюблені напої або інші страви з меню, які урізноманітнять ваш обідній перекус. За бажанням можна об'єднатися з колегами, щоб доставка обідів була безкоштовною. Наш кур'єр швидко подолає всі відстані, щоб ви могли якнайшвидше втамувати голод, оцінити кулінарні таланти кухарів і надалі працювати з новими силами. 

замовити обід на небі

Якщо у вас є можливість вирватись на смачні обіди з робочого місця, то рекомендуємо провести перерву у стінах нашого закладу. На Небі створить особливу та вишукану атмосферу, щоб ви могли відчути кожен смак, аромат і поринути думками у приємні спогади. Обід у ресторані європейської кухні Na Nebi Glill&Wine точно наповнить вас незабутніми емоціями, бо ми дбаємо про комфорт кожного гостя й докладаємо максимум зусиль, щоб він відчував себе ніби вдома. 

Читайте також: Na Nebi - особливе місце у Тернополі для вашого найкращого відпочинку

 

 

Найкраща доставка обідів в Тернополі – На Небі, бо смачно, корисно й естетично!

Комплексні обіди в Тернополі від нашого ресторану – це запорука здоров'я, гарного самопочуття та позитивного настрою. Не слід пропускати обідню перерву, якщо для вас важливо бути продуктивними, цілеспрямованими та креативними. Смачна їжа наповнює кожну клітину нашого організму енергією, тому після першого ж шматочка можна відчути заряд сил, бажання до роботи та додаткову мотивацію для досягнення цілей.

Чому варто замовити комплексні обіди з доставкою від На Небі? 

  • обідній прийом їжі дозволяє поповнити запас поживних речовин, які важливі для здорового організму;
  • саме в обід найкраще засвоюються всі вітаміни та мінерали, які ми отримуємо від їжі;
  • середина дня – це час, коли сили вже закінчуються, тому важливо зарядитись новою порцією «палива».

Ресторан NaNebi піклується не лише про смак, а й про подачу страв, щоб ви отримували від їх споживання загальне задоволення. Це стосується як доставки, так і обслуговування у закладі. Для нас кожен клієнт рідний, тому ми створюємо затишні умови для обідньої перерви, щоб можна було трохи розслабитись, відновитись та подбати про своє здоров'я, харчуючись корисною та смачною їжею. Щоб замовити комплексний обід з На небі, скористайтесь нашим додатком FAINE MISTO, контактним номером телефона або зробіть онлайн замовлення на сайті. 

Ми впевнені, що ви зміните свою думку про стандартну доставку обідів, адже з нами ви будете на сьомому небі від щастя, смакоти та задоволення. 

Наступна стаття >Наступна стаття