Плануєте посиденьки великою компанією? Замовляйте закуски та великі сети суші в Янг

2023-05-01

У колоритному та, водночас, такому затишному ресторані Young пропонуються найпопулярніші та найбільш затребувані страви паназійської кухні. Вони подобаються не лише за неповторний смак, а й за оригінальну подачу та щедрі порції. У нашому закладі ви можете не лише ситно поїсти по завершенні робочого дня наодинці, а й весело відпочити з родиною чи друзями, посидіти у затишній атмосфері з другою половинкою. Крім цього, Янг Тернопіль радо запрошує усіх бажаючих відсвяткувати важливі події, адже вишукана кухня, досвідчений персонал і загалом дружня атмосфера зроблять будь-який івент по-справжньому незабутнім. А якщо ви вирішили залишитися вдома чи в офісі, хочете насолодитися природою та прогулятися затишними парками, тоді вам варто замовити їжу з нашого ресторану. Замовлення їжі додому - досить мудре та раціональне рішення, коли неочікувано прийшли гості, а у холодильнику порожньо, чи якщо ви хочете провести час з коханою людиною тет-а-тет без сторонніх очей. Не зволікайте, а замовляйте найкращі страви в паназійському стилі туди, куди вам зручно, і не сумнівайтеся в тому, що вони зроблять будь-які посиденьки смачними та веселими.

 

Вишукані закуски на компанію чи кілограм суші: доставка по Тернополю чи околицях чекає на вас!

Коли збирається за одним столом середня чи велика компанія, найбільш правильним стане замовлення закусок чи суші-сетів. Меню закладу Янг включає безліч таких позицій. До прикладу, чудовим рішенням стануть оригінальні та щедрі закуски. Великим попитом серед наших гостей користуються наступні позиції:

ресторан янг замовити суші

  • соковита та ніжна качка по-пекінськи, що просто тане в роті і ідеально смакує з різними варіантами соусів для формування неповторного тандему;
  • медіум-сет для середньої компанії, який включає овочі темпура, телятину татакі, кушияки з морепродуктів та курячого стегна в соусі теріякі;
  • м'ясо на компанію для масштабних посиденьок, адже до сету входять соковита качка по-пекінськи , ароматні овочі темпура , пікантна курочка теріякі , ніжні реберця тясю, медальйони зі свинини, що просто тануть у роті;
  • сет морепродуктів, закуска на велику компанію, від якої будуть у захваті прихильники ідеально приготовлених лосося, тунця, креветок, мідій і інших морських делікатесів.

Якщо ви бажаєте насолодитися переліченими вище стравами там, де вам зручно, чи там, де плануєте організувати святкування, тоді вашій увазі пропонується доставка закусок. Ви отримаєте їх ще гарячими й ідеально запакованими, тому відразу після приїзду кур'єра можете подавати на стіл і пропонувати гостям. А ще їх можете їсти на природі, насолоджуючись свіжим повітрям і красивими краєвидами, адже вони запаковуються у практичний еко-посуд, у комплект входять столові прибори, за допомогою яких навіть на вулиці їсти комфортно.

Великим попитом користуються не лише закуски в азіатському стилі, а й суші сети Тернопіль. Ми, СРФМ, рекомендуємо вам обрати наступні позиції:

  1. Філадельфію. Цей сет може бути розрахований на середню чи велику компанію. Врахуйте попередньо, скільки людей будуть куштувати сет, і обирайте відповідний варіант, щоб вистачило кожному.
  2. Ебі Темпура. Якщо ви хочете пригостити близьких стравами, створеними за авторським рецептом, оберіть саме цей кілограм суші. Ви та ваше оточення будете в захваті від кабаякі темпури, кріспі ролів з креветкою та ексклюзивних ебі урамакі.
  3. Сет сяке. Якщо ви обожнюєте пікантні смаки, тоді вам слід саме ці замовити суші Тернопіль. Вони включають три види сяке: філадельфію, спайсі та теріякі. Кожна з цих страв особлива, адже відрізняється оригінальним смаком і просто незрівнянною подачею.
  4. PARTY SET XXXL. Плануються грандіозні посиденьки - замовивши цей величезний сет, ви точно не прогадаєте, адже він включає безліч вишуканих страв як у традиційному, так і в авторському виконанні. 

Це далеко не всі суші-сети, які пропонуються, щоб зробити правильне рішення, ми радимо переглянути з закладу янг Тернопіль меню та уважно з ним ознайомитися. Вирішуйте, що вам найбільше до вподоби, залежно від події, що планується, і числа осіб, якій будуть у ній приймати участь. Зробіть вечір затишним, замовивши невеличкий сет, чи посиденьки мега-колоритними, запропонувавши гостям гігантські порції різних закусок чи суші. 

Читайте також: Суші з креветкою - які позиції замовити в Янг?

 

Завітайте у ресторан Янг в Тернополі або ж замовляйте страви східної кухні на доставку!

Обожнюєте цікаві закуски чи суші - доставка ідеально вам підійде, якщо ви таки вирішили провести час вдома, готуєтесь до певного святкування чи просто хочете потішити кохану людину смачною романтичною вечерею. Ресторан Янг готовий привезти страви туди, куди потрібно, умови доставки дуже прості. Послуга надається при мінімальній вартості у чеку 250 грн. для містян і 350 грн. для жителів передмістя. А при покупці страв на суму понад 2000 грн. доставка суші Тернопіль виконується безкоштовно. 

Обирайте самі, що вас цікавить - їжа з доставкою чи у закладі. Ресторан Янг радо зустрічає кожного гостя, адже ми завжди стараємось залишатися кращими. Вас приємно здивує не лише затишний інтер'єр, виконаний у східному стилі, а й професійне обслуговування. Окрім цього, ви будете вражені розмаїттям страв, їх вишуканою подачею та бездоганним смаком. Розділіть з нами найпозитивніші емоції, приділіть час найближчим і найдорожчим людям, заходьте у наш заклад Янг або ж замовляйте послугу доставки за номером телефону 068-055-77-11, онлайн на сайті fainemisto.com чи у мобільному застосунку. 

Наступна стаття >Наступна стаття