Обідай збалансовано навіть в офісі! - турботлива доставка з НаНебі

2023-03-23

Якщо ти працюєш у офісі, то тобі, напевне, знайома ситуація, коли справ настільки багато, що навіть не вистачає часу ситно та, головне, з користю пообідати. Ігнорування цієї частини денного раціону є неправильним рішенням, адже від того, що ти споживав, залежать твої сили, настрій, енергія, рівень працездатності. Саме з таких причин тобі варто замовити обід в офіс. Смачні, ситні та збалансовані страви готуються у відомому ресторані На Небі і посмакувати ними ти можеш за межами закладу. Доставка обідів - це чудове рішення і для власників компаній, які турбуються про самопочуття свого персоналу, оскільки те, як поїли працівники, безпосередньо впливає на якість роботи протягом другої половини дня.

доставка обідів нанебі

Смачні та ситні, корисні та завжди свіжі комплексні обіди: меню від На Небі переглядай і самостійно страви обирай

Меню ресторану На Небі, у тому числі комплексних обідів особливе, адже ти можеш самостійно обирати із запропонованого переліку страв ті, які тобі подобаються найбільше. Враховуй, наскільки сильно ти зголоднів та якій саме їжі надаєш перевагу - лише в такому випадку ти залишишся повністю задоволеним обідньою перервою. Замовити обід в офіс ти можеш у наступних варіаціях:

  1. Ланч LIGHT, який включає суп і салат. Його обирають переважно жінки, які слідкують за своєю фігурою, проте не обмежуються суворими дієтами. Такий варіант для перекусу включає на твій вибір борщ, бограч або курячий бульйон на перше і салати "Цезар", з прошуто, з брі та печеним буряком чи з мустардою та моцарелою.
  2. Ланч LIGHT, де подаються перша та основна страва. Обирай, що ти хочеш спробувати на друге - котлету по-київськи, італійську пасту з рваною телятиною чи морепродуктами, фетучіні з куркою, свинні медальйони на баноші, томлену телятину чи курочку з повітряним картопляним пюре чи масляну рибку на буряковому різотто. Асортимент основних страв великий, тому все залежить від тебе, яка доставка гарячих обідів тобі найбільше підходить.
  3. Ланч LIGHT, який передбачає подачу основи і салату. Така доставка комплексних обідів актуальна у тому випадку, коли ти хочеш ситно поїсти, але без першої страви.
  4. Ланч MAX. Це ідеальне рішення для особливо голодних працівників. Дуже часто даний варіант обирають чоловіки, проте жінки теж іноді бувають не протизарядити себе максимальною енергією аж до самого вечора. Позиція включаєпершу страву, основу та салат на твій вибір.

Доставка обідів в офіс - дуже популярна послуга, оскільки вона не лише позитивно впливає на працездатність, а й економить твій час. Якщо немає можливості поїсти в закладі, переглядай меню комплексних обідів від На Небі та замовляй, кур'єри привезуть страви ще гарячими (коли йде мова за основу та перше).

Читайте також: Обідня культура сучасності: лоточки чи доставка обідів? 

 

Доставка обідів в офіс - послуга, що економить час і гарантує заряд бадьорості! 

Комплексні обіди з доставкою привозяться не лише по місту, а й за його межі. Якщо ти працюєш на околиці, то теж можеш скористатися даною послугою. Її вартість залежить від того, де ти перебуваєш, вона складає 50 грн. в межах Тернополя і 70 грн. для прилеглих сіл. При оформленні замовлення на суму від 2000 грн. (коли, наприклад, замовляє начальник для свого персоналу) доставка обідів в Тернополі та передмісті обходиться безкоштовно. Мінімальна сума в чеку повинна становити 250 грн., якщо ти працюєш у місті, і 350 грн., коли на околиці. Величезна перевага ресторану Na nebi - доставка обідів виконується швидко, тому ти встигнеш і поїсти, і попрацювати, раціонально спланувавши свій час.

Якщо цікавлять смачні, ситні та корисні комплексні обіди, меню на сайті fainemisto.com чи в додатку переглядай, улюблені страви обирай і їх у кошик додавай! Окрім цього, ти можеш оформити замовлення, попередньо зателефонувавши нам за номером 068-055-77-11. Завдяки нашій дружній сім'ї, а саме закладу На Небі, обіди в офіс Тернопіль ти можеш обирати на свій смак, залежно від рівня завантаженості, настрою та сил. Харчуйся правильно, вживай гарячі та щойно приготовлені страви, і тільки у таких випадках твій робочий день пройде максимально продуктивно та позитивно.

Наступна стаття >Наступна стаття