Обід в офісі? Сендвічі VS Комплексні обіди

2023-06-30

Для повноцінної життєдіяльності організму необхідно, щоб харчування організовувалось 3-4 рази в день. На жаль, через брак часу та повну зайнятість на роботі буває вкрай важко сформувати повноцінний раціон. Недарма говорять, що найважливішою його частиною вважається саме обід, адже у пік робочого дня організм потребує максимального насичення, тому якщо ти зголоднів, не ігноруй цим, адже від того, що споживав, залежить якість праці, настрій і бадьорість. Бажаєш організувати відмінний обід, що включає лише смачні, корисні та збалансовані страви, - завітай у ресторан NaNebi! А коли немає змоги прийти до нас, спробуй замовити обід в офіс, адже ми надаємо послугу доставки для містян і тих, хто працює на околицях Тернополя. 

 

доставка їжі на небі

Чим комплексні обіди в Тернополі кращі за швидкий перекус сендвічами?

Тобі, напевне, цікаво, якими є і мають бути смачні обіди. Звичайно, найпростішим рішенням, коли немає часу повноцінно поїсти на робочому місці, є приготування сендвічів вдома зранку, але чи принесуть вони користь тобі і твоєму організму? Ми порівняли повноцінний обід першим, основою та салатом зі швидким перекусом канапками, в результаті чого однозначно рекомендуємо зробити вибір на користь першого варіанту. Це пояснюється тим, що у сендвічах вкрай важко знайти щось поживне. Як би ти їх не готував та що б не додавав в якості начинки, сендвічі не перестають бути фастфудом, що не приносить користі. Коли ти готуєш цю їжу зранку, а споживаєш її в обідню пору, як не крути, вона вже не є свіжою. Ми також переконані, що канапки не наповнять твій організм енергією до самого вечора. А якщо ти з'їси їх у надмірній кількості, то нічого, окрім відчуття важкості, не отримаєш.

Комплексні обіди на замовлення - це однозначно краще рішення. По-перше, ми пропонуємо виключно свіжі страви, щойно приготовані. Завдяки тому, що наші кур'єри працюють у швидкому темпі, ти їх отримаєш ще гарячими. По-друге, ми ретельно розробляли комплексний обід меню, тому у нього включена лише збалансована їжа, що дарує відчуття легкості, проте повноцінно насичує організм. По-третє, доставка обідів в офіс - це ще й чудова нагода сформувати командний дух, оскільки ви можете куштувати страви всім колективом. Враховуючи всі плюси збалансованих страв для обіду у порівнянні з класичними канапками, ми, СРФМ, в черговий раз рекомендуємо замовити їжу з ресторану На Небі!

Читайте також: Доставка їжі з італійського закладу Antika Eatery - відчуй всі переваги послуги

 

Доставка обідів в офіс від На Небі: сформуй повноцінний раціон на свій розсуд!

У На небі доставка їжі пропонується на будь-який смак, її цікавою особливістю є те, що ти самостійно можеш обрати із представленого в меню переліку улюблені страви. Крім цього, обід подається у різних варіаціях, а саме:

  1. Ланч Light, що включає суп і салат. Це чудове рішення для легкого та збалансованого перекусу. На перше ми радимо посмакувати традиційним українським борщем, наваристим м'ясним бограчем чи апетитним бульйоном з курки. Що стосується салатів, то у нас пропонуються легендарний "Цезар", "З прошутто", "З мустардою та моцарелою, "З брі та печеним бурячком".
  2. Ланч Light, до якого входять основна страва та салат. З асортиментом салатів ти вже ознайомлений, а в якості основи ми подаємо томлену телятину, котлету по-київськи, тріску, свинні медальйони з гарнірами. Крім цього, у меню представлені різні варіанти пасти: з морепродуктами, куркою, рваною телятиною.
  3. Ланч Light, де пропонуються суп і основа. Цей варіант чудово підходить у тому випадку, якщо ти згололнів і бажаєш скуштувати не лише щось ситне, а й ріденьке.
  4. MAX. Такі комплексні обіди, доставка яких виконується по місту й околицях, неодмінно втамують голод, адже вони включають перше, основу та салат. Найчастіше ці порції обирають чоловіки, аби задовольнити свої гастрономічні потреби та наповнити організм енергією.

Якщо зацікавила доставка обідів у Тернополі, ми радимо вам звернути увагу на меню з ресторану NA NEBI. Завдяки великому вибору позицій, ти неодмінно наїсися, оскільки наша Сім'я ресторанів Файного Міста піклується про тебе та твоє самопочуття, рівень працездатності та настрій в колективі. Збалансована, смачна та ситна їжа, доставка якої пропонується в На Небі, - запорука хорошого дня та бадьорості, пам'ятай про це! Ніколи не ігноруй ситним обідом, адже саме він є найважливішим в раціоні! Для здійснення замовлення телефонуй нашим адміністраторам по номеру 068-055-77-11 або ж оформляй його онлайн!

Наступна стаття >Наступна стаття