Доставка їжі з італійського закладу Antika Eatery - відчуй всі переваги послуги

2023-06-30

Італійська кухня підкорила серця чи не кожного українця, адже вона характеризується розмаїттям страв, щедрістю порцій і надзвичайно сучасною подачею. Ти теж обожнюєш піцу та не уявляєш повноцінного раціону без пасти, тобі подобається куштувати щось нове та відкривати для себе безліч унікальних смаків - тоді однозначно варто завітати у наш новий ресторан Antica Eatery! Тут ти зможеш зацінити як відомі традиційні, так і оригінальні страви італійської кухні. А коли немає часу прийти до нас, то можеш замовити їжу додому, оскільки ми надаємо послугу доставки по місту та прилеглих до нього селах. Все виконується на найвищому рівні, завдяки чому ти отримаєш своє замовлення так швидко, наскільки це можливо!

 

Увага всім мешканцям околиць і міста Тернопіль: доставка їжі від Антіка вже доступна!

доставка їжі антіка

Ресторан Антіка, який вже став частиною нашої згуртованої та завжди привітної сім'ї, відкрився нещодавно, проте вже встиг запасти в душу тернополянам і гостям. Тут привілює унікальна атмосфера, наповнена теплом і затишком. Сучасний дизайн інтер'єру без зайвих декорацій викликає ще більше бажання відпочити саме в Antica Eaterу без жодного приводу чи з метою святкування визначних у житті івентів. Тут настільки спокійно, що ти точно відволічешся від буденної рутини, так як тобі сподобається не лише загальна обстановка, а й меню. Ми пропонуємо заказати їжу італійської кухні, наповнену любов'ю та теплом. Меню настільки колоритне, що ти зможеш замовити страви як для романтичного вечора на двох, так і на компанію чи для проведення урочистостей. А якщо у тебе немає змоги завітати до нас, проте є невичерпне бажання насолодитися кухнею Італії, на допомогу прийде доставка їжі Antica! Це чудова можливість відволіктися від буденності та метушні, зустрітися з друзями чи родиною, організувати пікнік на природі та позбавити себе звичних клопотів на кухні. Доставка італійської їжі приходить на поміч, коли виникають такі ситуації:

  • у холодильнику порожньо, а твій поріг раптово переступили гості;
  • хочеш організувати романтичний вечір, але бажання чи сил готувати страви самостійно немає;
  • зголоднів на робочому місці, а справ так багато, що відлучитись на обідню перерву нема коли;
  • просто хочеш відпочити наодинці та залишитись тет-а-тет зі своїми думками;
  • планується святкування і ти хочеш, щоб кожен гість був задоволений застіллям і не почувався голодним.

Якщо ти дійсно прагнеш смачно поїсти чи, можливо, пригостити близьких, з нашого ресторану Антіка доставка італійської їжі стане вірним рішенням! 

Читайте також: Всі на пікнік з друзями! - доставка їжі від Пабу Файного

 

Замовлення їжі з доставкою від Antica Eatery: які страви в топі?

Пропонуємо звернути більш детальну увагу на меню, яке спеціально для вас розробили ми, італійський ресторан в Тернополі Антіка. Воно створене таким чином, щоб ти неодмінно обрав улюблені страви з урахуванням індивідуальних уподобань і потреб. У меню провідні позиції займають:

  1. Піца. У нас ти маєш змогу відчути на смак, якою є справжня неаполітанська піца. Для її створення ми застосовуємо борошно найдрібнішого помелу та тривалий процес витримки тіста, під час якого воно отримує правильну структуру та стає більш легким. Зверни увагу як на витончену класику, таку як "Маргарита ", "Салямі", "Капричоза" чи "Кальцоне", так і на оригінальні варіації, яких не зустрінеш ніде: "Карне", "Мортаделла", "Тартуфо з куркою", "З анчоусами" та інші.
  2. Паста. Якщо твоєю ціллю є замовлення їжі для ситного обіду чи збалансованої вечері, обери пасту з нашого меню. Тісто ми готуємо власноруч, тому воно надзвичайно легке, ніжне, правильної текстури. Наша паста може пропонуватися з різними доповненнями, ти знайдеш у меню позиції з рибою та морепродуктами, овочами, сиром і м'ясом!
  3. Бургери. Ти, мабуть, подумаєш, що ми щось переплутали, адже бургери не мають жодного відношення до італійської кухні. Насправді, ми вирішили дещо урізноманітнити традиційне меню і запропонувати тобі бургери, які подаються не в класичній булці, а в фокаччо. Таких, як тут, страв немає не те що в місті, а в цілій Україні, тому ці бургери однозначно заслуговують уваги!

Це топові позиції, які найчастіше замовляють з доставкою, проте далеко не всі, що представлені в меню. Для збалансованого обіду чи урочистих заходів ідеально підходять вишукані перші страви, основа, холодні та гарячі закуски, ти також будеш в захваті від наших поживних салатів і апетитних гарнірів. А якщо ти та твої друзі вважаєте себе істинними ласунами, скуштуйте десерти. В меню представлені сирники, мілфей, морозиво, сорбет і, звичайно, традиційне "Тірамісу", без якого італійська кухня не існує! Хочете якнайшвидше спробувати ці неповторні страви чи, можливо, плануєте застілля у затишній атмосфері - у передмістя та Тернопіль доставка їжі прийде на поміч. Щоб оформити замовлення, телефонуйте за номером 068-055-77-11, а для створення максимальної зручності ми пропонуємо замовити їжу онлайн. 

Доставка їжі в Тернополі - послуга надзвичайно популярна, проте щоб поринути в ту саму італійську атмосферу, ми радимо вам таки знайти час і завітати у заклад Антіка. Резервуйте столик по телефону чи на сайті, а якщо виникли питання, зверніться до адміністраторів, які порадять найкраще місце для відпочинку в залежності від числа осіб. Щоб прийти до нас, не потрібно шукати особливий привід, а якщо він знайшовся, то Антіка - ідеальне місце для його вдалого проведення!

Наступна стаття >Наступна стаття