Новинка в Янг - літній сет суші на доставку!

2023-06-26

Літо - прекрасна пора для зустрічей з друзями та проведення часу на свіжому повітрі. Ми, СРФМ, радимо організувати веселі посиденьки в сквері чи парку, а якщо обожнюєте красиві краєвиди та легкий вітерець, вам неодмінно сподобається відпочинок біля Тернопільського ставу. Щоб ви не лише отримали море позитиву від літніх прогулянок, а й насолодились найсмачнішими суші, зверніть увагу на наш ресторан східної кухні Young, де готуються досконалі суші сети на маленьку, середню та велику компанію.

Поласувати стравами японської кухні ви можете не лише всередині закладу, а й за його межами. У нас пропонується доставка сетів суші, аби ви відпочивали там, де хочеться, і почувалися ситими, незважаючи на свою геолокацію!

 

Найактуальніші літні сети суші від ресторану східної кухні Янг: обирайте нашу апетитну новинку та замовляйте на доставку!

Для організації міні-пікніка ми радимо вам звернути увагу на нашу актуальну новинку, а саме замовити суші сет "Summer Set", щоб відчути всі тонкощі літньої пори. Він включає 4 різновиди легендарної "Філадельфії", а саме:

  • з лососем;
  • з тунцем;
  • з креветками;
  • з авокадо та лососем.

доставка суші тернопіль

На перший погляд вам може здатися, що всі представлені в сеті позиції мало чим відрізняються, адже до складу начинки кожної страви входять ідентичні інгредієнти: ніжний крем-сир, апетитний соус унагі, ікра тобіко, хрусткий кунжут, ароматна кріспі-цибуля та свіженький соковитий огірок. Насправді, роли мають конкретні відмінності, що полягають у різних смаках основних інгредієнтів. Завдяки такому тандему, вам вдасться зрозуміти, які гастрономічні відчуття викликають окремо тунець, лосось і креветка. Вага сету складає 1200 г, тому ви можете замовити суші в Тернополі на середню чи навіть велику компанію, таким вибором точно залишитеся задоволеними, адже зможете насолодитися кожним шматочком, смачно перекусити у колі близьких та поділитися з ними своїми враженнями. Досі не знаєте, які сети суші обрати для безтурботного та затишного відпочинку на природі, - надайте перевагу "Summer Set", нашій новинці для драйвового та безтурботного літнього релаксу!

Читайте також: Огляд суші-сетів закладу Янг

 

Найкращі сети суші в Тернополі: доставка від СРФМ чекає на вас!

Бажаєте отримати кілограм суші і більше - сети замовляйте, що представлені у нашому Янг меню. Ми пропонуємо вашій увазі безліч позицій, що включають як традиційні, так і ексклюзивні роли за авторською рецептурою. Якщо полюбляєте класику, тоді вам неодмінно смакуватимуть "Філадельфія" чи "Сет драконів". Обожнюєте обсмажені в клярі роли - сет "Панко" неодмінно стане ідеальним рішенням. Коли бажаєте отримати нові смакові відчуття, спеціально для вас ми приготуємо "Ебі Темпуру" та "Сяке". Вага сетів варіюється, завдяки чому вдасться вибрати ті, які підійдуть саме для вашої компанії. До прикладу, для грандіозних посиденьок, коли зустрічаються багато друзів, на поміч прийде наш фірмовий "Party Set XXXL" вагою аж 3 кг! Суші Тернопіль доставка - це ще й вигода, адже коли ви купуєте сет, а не страви порційно, то заощаджуєте кошти!

Щоб суші кілограм замовити або ж більше, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 чи заходьте на сайт fainemisto.com і виконуйте дію онлайн, попередньо переглянувши меню. Великою перевагою СРФМ є те, що діє доставка суші сетів по Тернополю та ближніх селах, що відкриває ще більше можливостей провести час якомога комфортніше! Відпочивайте на свіжому повітрі, насолоджуйтесь теплом, споглядайте красу природи, а наша СРФМ зробить ваш релакс ще й смачним, доставивши найсмачніші суші сети в Тернопіль чи передмістя!

Наступна стаття >Наступна стаття