Огляд суші-сетів закладу Янг

2023-06-01

Коли ви плануєте святкування важливої події, організацію романтичної вечері чи просто відпочинок з друзями або родиною, ідеальним доповненням вашого бездоганного часопроведення стануть сети суші. Вони неодмінно припадуть до душі у тому випадку, якщо ви полюбляєте японську кухню й обожнюєте куштувати кожен шматочок традиційної страви. Ви будете в захваті від їжі, яку пропонуємо наш концептуальний ресторан Янг. Він є частинкою нашої завжди усміхненої, привітної та дружелюбної Сім'ї, тому тут все по-домашньому та продумано до найдрібніших деталей. А якщо у вас немає можливості завітати у наш заклад Young, тоді вам стане у нагоді доставка суш у всі куточки міста та передмістя. Це послуга, яка виручає тоді, коли неочікувано прийшли гості чи просто не хочеться проводити багато часу на кухні напередодні святкування, а є бажання відпочити та приділити максимум уваги близьким людям. Щоб вечір пройшов вдало, ми рекомендуємо вам замовити суші з доставкою, а саме сети. Від порційних страв вони відрізняються безліччю смакових поєднань та й обходяться значно дешевше, що є доволі вигідним рішенням. 

 

Які суші сети у Тернополі готуються у нашому закладі ЯНГ: огляд популярних позицій! 

доставка суші сетів янг

Ми, СРФМ, пропонуємо вашій увазі безліч позицій сетів, їх вибір залежить від ваших індивідуальних смакових уподобань і числа гостей, з якими плануються посиденьки. Провідні позиції у нашому меню займають наступні:

  1. Сет Панко. Ви обожнюєте або ж хочете вперше скуштувати обсмажені в унікальному клярі суші - завдяки цьому сету вам вдасться відчути весь спектр смаків. Він включає наступні страви: Панко класичні, вугор-креветка, лосось-креветка, а також ексклюзивні Такеші з лососем. Це ті суші сети Тернопіль, які і приємно дивують, і створюють незабутні смакові відчуття.
  2. Сет Філадельфія. Дана позиція ідеально підійде у тому випадку, якщо ви з близькими людьми полюбляєте незмінну класику. У нас представлений сет звичайний на середню та XL на велику компанію. До його складу входять наступні страви: Філадельфія з лососем, вугром і креветкою, а також Аляска з лососем. Насолоджуйтеся традиційними смаковими поєднаннями та пропонуйте їх близьким - від них вони точно не відмовляться!
  3. Сет Драконів. Ви будете в захваті від того, як один одного доповнюють Золотий, Рожевий і Червоний дракон. Спробуйте дійсно апетитні суші з нашого автентичного ресторану Янг і відчуйте, якою є насправді кулінарна культура Японії. Така доставка суши сет підійде як для буденних вечорів, так і для святкування важливих івентів.
  4. СЕТ YOUNG XXL. Це ідеальне рішення, коли планується зустріч великої компанії. Сет включає як традиційні, так і авторські страви, розроблені за рецептами наших досвідчених кулінарних майстрів. До його складу входять такі популярні позиції: класична Філадельфія й Аляска з лососем, Аляска з вугрем,Каліфорнія з лососем,Червоний дракон, а також ексклюзивні Футомакі з креветкою, що дарують нові відчуття.
  5. PARTY SET XXXL. Коли плануються масштабні посиденьки та ви досі не визначились, які сети суши найкращі, оберіть саме цей варіант. У ньому присутні безліч страв, які припадуть до душі кожному учаснику застілля. Замовивши його, ви отримаєте Філадельфію з креветкою, вугрем та лососем, Аляску з лососем і креветками, три види легендарних Драконів (Червоний, Золотий і Рожевий дракон), класичну Каліфорнію з лососем та оригінальні Футомакі з креветкою. 

Якщо цікавлять на різне число осіб суші роли сети - доставка від нашого закладу Янг стане наймудрішим рішенням, адже ми зібрали виключно найпопулярніші страви, які неодмінно смакуватимуть кожному гостю. Відпочивайте вдома чи на природі, організовуйте дружній обід в офісі під час перерви, святкуйте важливі події, а з нашою доставкою все це здійснити стало ще простіше та доступніше! Якщо ви знаходитесь у ближніх селах чи місті Тернопіль - доставка суші прийде на допомогу у будь-який момент! Ви та ваші близькі точно не залишаться голодними, адже у нас порції такі щедрі!

Читайте також: Доставка суші Янг - коли хочеться смачненького, а готувати лінь

 

Хочете побалувати себе та близьких саме суші - доставка по Тернополю та передмісті спеціально для вас діє від СРФМ!

Бажаєте більш детально дізнатися, як виконується суши сет доставка, - завітайте на наш сайт fainemisto.com чи у мобільний додаток! Ітак, як ми уже говорили, страви привозяться нашими кур'єрами не тільки по місту, а й у прилеглі села, що є дуже великою перевагою, адже не всюди це можливо! Доставка суші по Тернополю обходиться у 50 грн., а при замовленні у передмістя - 70 грн. Якщо сума в чеку складає понад 2000 грн., то послуги кур'єра виходять абсолютно безкоштовно, що дуже вигідно при святкуванні важливих івентів чи організації грандіозних посиденьок по завершенні напруженого робочого дня! Доставка суші по Тернополю виконується за умови оформленні замовлення на суму не менше 250 грн., а у ближні села - 350 грн., що є дуже вигідним і доступним рішенням. Замовляйте найкращі суші сети Тернопіль у нас та створюйте ідеальні умови для максимально комфортного відпочинку, проводьте якомога більше часу з важливими у вашому житті людьми, а ми залюбки розділимо з вами цю радість!

Наступна стаття >Наступна стаття