Не одними суші можемо здиувати... що ще скуштувати в закладі Янг?

2023-06-06

Беззаперечно, суші вважаються найпопулярнішою стравою східної кухні, яку так полюбили за розмаїття смаків і красиве стильове оформлення. Щоб насолодитися ними від душі та потішити близьких, ми радимо завітати у наш ресторан Янг у Тернополі. Це дійсно колоритний і цікавий заклад, де ми пропонуємо як класичні, так і роли, розроблені за авторським рецептом наших професійних сушистів. Крім цього, у меню представлені актуальні суші-сети, які ідеально підійдуть для різноманітних святкувань або вечірніх посиденьок з друзями, родиною, колегами. Суші - це далеко не всі позиції, які пропонуємо ми вам скуштувати. У ресторані Янг меню справді колоритне, тому саме тут ви маєте шанс насолодитися стравами, яких ще ніколи не куштували!

 

достака їжі янг тернопіль

У ресторані Янг Тернопіль меню особливе: обирайте не тільки суші для смачних посиденьок чи ситного обіду!

Якщо ви хочете поласувати у місті Тернопіль суші, які неодмінно підкорять ваші серця, ласкаво просимо у Янг. Цікавить інша їжа у східному стилі - і такі позиції присутні у нашому меню! Оскільки нам подобається вас приємно дивувати і тішити незвичайними стравами, щоб дещо урізноманітнити ваш раціон, ми рекомендуємо звернути увагу на позиції ВОК. Фунчоза, юмень, лапша, пад тай, рис і інші страви готуються у спеціальному посуді з використанням унікальних технологій. Завдяки їм, ви отримаєте їжу, багату безліччю поживних речовин. Страви з WOK меню підкорюють серця не лише за користь для здоров'я, а й за вишуканий смак. У нас знайдуть своїх фаворитів як прихильники м'яса, так і любителі овочів чи морепродуктів. У меню представлена їжа, що характеризується і легким, і пікантним присмаком. До речі, у нас пропонується вок доставка, завдяки якій поласувати стравами вам вдасться будь-де та за будь-яких умов. 

Якщо ви обожнюєте балувати себе та близьких фаст-фудом, тоді вам неодмінно слід замовити баобургер. Від класичного бургера він відрізняється начинкою. Ми прослідкували за тим, які компоненти полюбляють використовувати східні народи, тому гармонійно включили їх у наші ексклюзивні бургери. Перегляньте у Young Тернопіль меню та замовляйте бургер з тунцем, тріскою, креветкою, куркою та іншими поживними інгредієнтами. Страви настільки соковиті та ситні, що ви точно не залишитесь голодними, а їх вишуканий смак вам запам'ятається надовго, адже таких бургерів ви не скуштуєте ніде.

Читайте також: Огляд суші-сетів закладу Янг

 

Доставка суші по Тернополю чи передмісті та інших автентичних страв у східному стилі від Янг!

Бажаєте замовити суші в Тернополі, передмісті чи, можливо, вас цікавлять більш оригінальні позиції - страв wok доставка та баобургерів стане ідеальним рішенням! Детально ознайомитися з меню, зовнішнім виглядом і особливостями кожної нашої страви ви можете на сайті СРФМ fainemisto.com. Умови доставки дуже прості, щоб все пройшло вдало, вам слід знати наступне:

  1. Мінімальна вартість в чеку повинна становити 250 грн. для містян і 350 грн. для мешканців околиць.
  2. Якщо замовити їжу в Тернопіль, послуги кур'єра обійдуться у 50 грн., а у передмістя - 70 грн.
  3. При оформленні замовлення їжі у Тернополі та прилеглих селах на 2000 грн. і більше доставка безкоштовна.

Оцініть у нашому ресторані Young меню - доставка не тільки суші у нас виконується, тому урізноманітьте свій раціон і запропонуйте близьким щось справді цікаве й оригінальне. Замовте баобургери чи страви ВОК для ситного обіду чи смачної вечері, відпочинку у колі близьких чи святкувань, ми неодмінно зробимо будь-яку подію не лише смачною, а й незабутньою! А якщо вам подобається класика і відходити від стандартів не хочеться- доставка суші по Тернополю та передмісті стане найбільш правильним рішенням! Обирайте, що вам подобається: традиційне чи щось нове, на компанію чи на одного, а ми задовольнимо усі ваші гастрономічні потреби!

Наступна стаття >Наступна стаття