Ланчі в італійському стилі від Antica - заряджайся смаком весь робочий тиждень!

2024-04-01

Обід вважається однією із найважливіших частин щоденного раціону, тому ним в жодному разі не можна нехтувати. Навіть коли у вас безліч справ і немає часу організувати повноцінну перерву, рішення є - доставка обідів з Антіка. Завдяки італійському ресторану ANTICA EATERY, ви отримаєте свіжі та поживні страви там, де зручно: вдома чи в офісі. Вам не доведеться думати, чим найкраще пообідати, щоб і вчасно вирішити всі роботі моменти, і задовольнити щоденні потреби організму. Пам'ятайте, що від якості харчування залежить ваш настрій, загальне самопочуття та рівень працездатності. 

 

Комплексні обіди у Тернопіль і передмістя з доставкою від ресторану АНТІКА: які страви ми пропонуємо обрати?

Наш італійський ресторан Antica підготував для вас корисні та ситні ланчі на будь-який смак. Щоб страви не набридли, ми щоденно оновлюємо їх перелік, аби ви могли щоразу ними насолоджуватись і отримувати незабутні смакові емоції. З понеділка до п'ятниці у вас є можливість самостійно обрати 2 варіанти замовлення: суп+основна страва або піца+десерт. Наші комплексні обіди в Тернополі недарма отримали таку популярність, оскільки ми пропонуємо наступне:

  1. Понеділок. Розпочинається наш тиждень із приготування для вас пасти з куркою парміджано, лазаньї з куркою та беконом, бульйону з тортеліні, гарбузового крем-супу, піци “Реджина” чи “Салямі” на ваш вибір.
  2. Вівторок. Ми пропонуємо замовити обід, що включає такі страви: сендвіч з телятиною, мак енд чіз, піцу “Реджина” або “Салямі”, суп з сочевицею (без вмісту м'яса) або курячий бульйон на ваш розсуд.
  3. Середа: У пік робочого тижня ми радимо поживний ланч замовити, що складається із таких страв на ваш вибір: лазаньї з куркою та беконом чи хрусткої курки з салатом цезар, супу з пульпетами або гарбузового крем-супу, піци “Реджина” чи “Салямі”.
  4. Четвер: У цей день пропонується доставка обідів в офіс, що покращують якість праці та дарують море енергії, адже ближче до завершення робочого тижня так хочеться чогось поживного. Замовляйте ньокі болоньєзе або сендвіч з рваною телятиною, бульйон курячий чи суп з сочевицею, піцу “Реджина” або “Салямі”. 
  5. Пʼятниця: Напередодні вихідних варто замовляти такі обіди у Тернопіль і передмістя, які дарують енергію, підіймають настрій і покращують працездатність, адже кінець тижня переважно супроводжується виснаженням. Меню у п'ятницю від нашого італійського ресторану - це мак енд чіз, хрустка курка з салатом цезар, піца “Реджина”, піца “Салямі”, суп з пульпетами, гарбузовий крем-суп.

доставка обідів антіка

Доставка комплексних обідів італійської кухні з нашого ресторану АНТІКА - це класна можливість не відволікатись від роботи та не відправлятись у пошуки смачного перекусу. Скористайтесь такою послугою у нас і ви отримаєте незабутні емоції від смаку страв і їх щедрих порцій. Обіди на замовлення - це зручно та смачно, корисно та весело, адже ви можете організувати смачні посиденьки зі співробітниками у обідню пору і поспілкуватись з ними, відволікаючись від моветону. Обирайте найкращий ланч залежно від дня тижня та телефонуйте нашим менеджерам, щоб обговорити усі нюанси щодо доставки.

Читайте також: Новинки в Роад - чим поповнилось меню закладу?

 

Чому доставка обідів у Тернопіль і за межі міста - це мудре рішення?

Доставка обідів у Тернопіль і передмістя з ресторану італійської кухні АНТІКА - це:

  • щоденне оновлення меню, завдяки чому вам вдасться не просто споживати їжу, а отримувати від неї нереальнну насолоду;
  • вишуканий смак страв, адже нам важливо, щоб вам все подобалось до деталей;
  • швидка доставка обідів;
  • можливість наповнити свій організм корисними речовинами без шкоди здоров'ю, адже наші страви поживні та збалансовані з урахування потреб організму у пік робочого дня.

замовити обід тернопіль

Харчуйтесь правильно і з задоволенням, а у цьому вам допоможуть комплексні обіди на замовлення, які пропонує наш італійський ресторан Antica.

Наступна стаття >Наступна стаття