Новинки в Роад - чим поповнилось меню закладу?

2024-03-29

Наш ресторан Road обожнює тішити вас актуальними новинками, адже так іноді хочеться поласувати чимось цікавим і особливим! Переглядайте оновлене меню РОАД, де знайдете страви, що підійдуть як для буденних посиденьок, так і відзначення різноманітних подій. А те, що у нас пропонується доставка їжі по Тернополю та за межі міста, ще більше розширює горизонти для незабутнього та смачного відпочинку.

замовити їжу роуд

 

Їжа у Тернополі з оновленого меню Роуд - це вишуканий смак і класне рішення у будь-яких ситуаціях!

Досі не можете визначитись, де поїсти в Тернополі смачну їжу за доступною ціною, - до вашої уваги заклад Роуд. Наше оновлене меню включає такі позиції:

  • Піца “Салямі-Страчателла”. Ми раді представити вам актуальну новинку - піцу, у якій хрустке по краях тісто створює ідеальну основу, а верх покритий італійським сиром страчателла, салямі та томатним соусом власного приготування. Ця страва ідеально підходить для збалансованого обіду, веселих вечірніх посиденьок з близькими чи невеликих святкувань.
  • Піца “Мімоза”. Класне рішення для дружнього відпочинку чи кіноперегляду. Страва готується на вершковому соусі, смак якого доповнюють шинка, сир, кукурудза та запашний базилік.
  • Печінковий рулет. Чудова закуска до святкового столу, у якій перетерта печінка вдало поєднується з ніжним яєчним кремом, хрусткою цибулею кріспі, свіжою зеленню та пікантним чилі. 
  • Печінковий паштет з грінками. Ідеальна страва для щедрого оформлення святкового столу, у якій печінковий паштет у тандемі з арахісом і вишневим соусом створює неповторну смакову композицію. 
  • Млинці з м'ясом. Універсальна страва, замовити яку актуально і на сніданок чи на обід, і для святкувань. Повітряні млинці у поєднанні з ідеально приготованим ароматним м'ясом дарують феєричні відчуття. 
  • Філе скумбрії з овочами. Легка і, водночас, ситна страва, яка вам знадобиться і при підготовці до святкового заходу, і для корисної вечері у родинному колі. Філе запеченої скумбрії гармонійно простягається вздовж подушки з ароматних і соковитих овочів. 
  • Сет намазок. У пошуках смачної закуски - оберіть набір, що включає: грибний і печінковий паштет, мелене сало. У поєднанні з грінками ці страви смакують ще краще та створюють відчуття ситості.

Ми рекомендуємо замовити їжу Роуд з оновленого меню, аби насолодитись чимось справді незвичайним і дуже смачним. Зверніть увагу на перелічені вище позиції, що ідеально підійдуть як для буденних посиденьок з друзями, так і сімейних святкувань.

 

Захотіли скуштувати страви з оновленого меню - доставка їжі по Тернополю та передмісті вас не підведе!

Завдяки тому, що у нашому закладі Роад їжа на доставку пропонується, ви можете смакувати актуальними новинками будь-де: на роботі, вдома, в гостях чи навіть на природі. Для замовлення їжі у Тернопіль і за межі міста телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж оформляйте його онлайн, попередньо ознайомившись з оновленим меню. У передмістя та Тернопіль доставка їжі стане в пригоді, коли:

  • ви зголодніли, а готувати страви на кухні немає жодного бажання;
  • очікуєте гостей просто так чи на честь певної події;
  • близькі вирішили вас здивувати та прийти неочікувано, а пригостити їх нічим;
  • хочете потішити другу половинку чи плануєте організувати з коханою людиною кіноперегляд і т.д.

Причин замовити їжу у Тернопіль і на околиці справді є безліч, а тому досить відкладати справи на “потім” - переглядайте оновлене меню і смакуйте з насолодою. Європейська та домашня їжа на замовлення у Тернополі з ресторану Роуд - це чудова можливість відпочити й отримати нереальну гастрономічну насолоду!

Читайте також: Яку їжі замовити на доставку, коли ти на дієті?

Наступна стаття >Наступна стаття