Комплексні обіди від Na Nebi - обирай комфортний варіант для себе!

2024-06-19

Обідня перерва створена для того, щоб ви відпочили та відновили свої сили, смакуючи смачні страви. Пропускати цей прийом їжі не варто, адже важливо відновлювати запас енергії, щоб зберігати продуктивність протягом робочого дня. В ресторані «NA NEBI» ми пропонуємо вам страви європейської кухні в українській інтерпретації. Наша особливість в тому, що ви самі обираєте кількість страв і конкретне наповнення ланчу. Тому можемо з упевненістю сказати, що доставка комплексних обідів в Тернополі від «На небі» – це щось унікальне та особливе!

 

«На небі»: меню обідів, яке здивує справжніх гурманів

Обіди з доставкою від нашого ресторану – це втілення секретних рецептур, гарантія збалансованості раціону та індивідуального підходу щодо формування обіднього сету. Ви можете обрати саме ті страви, які вам до вподоби, адже ми пропонуємо дійсно різноманітний вибір для любителів класичної домашньої кухні, ексклюзивних гурманів і тих, хто слідкує за здоровим раціоном. Доставка обідів можлива з 11:00 до 16:00 та може бути представлена у таких форматах: ланч MAX (перша страва, основна страва та салат) або ланч LIGHT (перша страва + салат, перша страва + основна, основна страва + салат). 

доставка обідів нанебі

Меню «На небі» пропонує такі страви на вибір: 

  • Перші страви. Борщ, бограч або курячий бульйон з локшиною.
  • Друга (основна) страва. Ви можете замовити обід, який включатиме одну з таких страв: вареники з картоплею, паста з морепродуктами та вершками, картопляне пюре з котлетою по-київськи, томлена телятина на пюре з картоплі та хрону, тріска з глазурованою морквою в імбирі, паста з куркою, страчателою та ароматними травами, медальйони зі свинини на баноші з фіолетовою капустою, паста з телятиною та грибним чатні. 
  • Салати. Якщо ви полюбляєте хрумкі овочі та цікаві смакові поєднання, обирайте комплексні обіди «На небі» з салатом. До замовлення доступні такі варіанти: «Цезар», салат з прошуто, салат з печеним перцем і фетою або з печеним буряком і брі. 

Такий формат є дуже зручним на відміну від фіксованих позицій, адже ви можете підібрати бізнес ланч в Тернополі, який смакуватиме вам саме сьогодні. І щоб ви не обрали для своєї обідньої перерви, будьте певні, що ваші смакові рецептори будуть приємно вражені. Професійна команда кухарів використовує найсвіжіші продукти та постійно експериментує з технологіями їх приготування, щоб дарувати вам справжнє гастрономічне задоволення. Комплексні обіди в Тернополі з доставкою точно сподобаються вашим колегам, партнерам по бізнесу чи просто друзям, адже Na Nebi – це вишуканий ресторан зі своєю ідеологією, принципами та високим сервісом обслуговування. 

 

 

Доставка комплексних обідів в м. Тернопіль від Na Nebi – швидко, недорого та смачно!

Переконайтесь в усіх перевагах смачної доставки, замовивши комплексні обіди в Тернополі від «На Небі». Вам більше не доведеться витрачати час на приготування їжі, шукати вільний столик у закладі в обідній час або носити з собою сухі перекуси – доставка обідів стане вашим рятівником у такій ситуації та перетворить вживання їжі на вишукану трапезу. Ми дбаємо про красиву подачу й підтримку потрібної температури страви, щоб нічого не зіпсувало вам гарний настрій у період ланчу на робочому місці чи під час відпочинку.

Якщо ви досі не знали, які обіди на замовлення є дійсно смачними та збалансованими, тоді вам до нас. Обирайте ті позиції з меню, які найбільше відповідають вашим смаковим перевагам, та насолоджуйтесь кулінарними шедеврами, приготованими з любов'ю та турботою. Щоб замовити обід від Na Nebi Grill&Wine, перейдіть на сайт або скористайтесь додатком FAINE MISTO. Також можна здійснити дзвінок за контактним номером телефону.

Читайте також: Комплексні обіди від Роад - насолоджуйся домашньою їжею, навіть якщо ти далеко від дому

Наступна стаття >Наступна стаття