Комплексні обіди від Роад - насолоджуйся домашньою їжею, навіть якщо ти далеко від дому

2024-05-07

Розпочинати день із ситного сніданку та завершувати його збалансованою вечерею, як правило, входить до списку наших щоденних справ. Але між цими раціонами є обід, яким багато хто може нехтувати. Через дефіцит вільного часу ми доволі часто пропускаємо обід або ж задовольняємось швидкими перекусами. Це велика помилка, оскільки обід вважається однією із найважливіших частин добового раціону і складає понад третину щоденного споживання їжі. Крім цього, його важливість аргументується тим, що він припадає на пік робочого дня, коли організм вимагає наповнення силами й енергією. Від того, що ми споживаємо, залежить наша працездатність, настрій і загальне самопочуття, а щоб щодня куштувати не просто смачну, а збалансовану їжу, рекомендуємо звернутися в наш ресторан Роуд, звідки здійснюється доставка комплексних обідів.

комплексні обіди роуд

 

Обираємо збалансовані та корисні комплексні обіди: меню з ресторану Роуд має вас зацікавити!

Цікавлять смачні, ситні та поживні обіди в офіс, додому чи навчальний заклад - для здійснення замовлення ми радимо звернутись у ROAD, ресторан європейської й української кухонь. Ми пропонуємо аж чотири варіанти комплексних обідів, що смакують по-домашньому:

  1. Комплекс 1. Він включає такі страви: наваристий червоний борщ на перше, картопляне пюре, куряче філе, салат з буряка та грецьких горіхів - на друге.
  2. Комплекс 2. Якщо ви бажаєте організувати легкий перекус у пік робочого дня, ми рекомендуємо замовити обід, до якого входять: курячий бульйон з локшиною власного приготування, рис із овочами, запечена куряча гомілка, сезонний салат із пекінської капусти.
  3. Комплекс 3. Таке меню обіду має зацікавити любителів ароматних грибів. На перше ми подаємо запашну юшку з білими грибами, а на основу - гречку на ніжному вершковому соусі з куркою та печерицями. Щоб страви ще краще смакували, пропонуємо скуштувати салат з капусти із соусом айолі.
  4. Комплекс 4. Бажаєте обрати ситні обіди на замовлення - зверніть увагу на позицію, що включає такі страви: борщ зі щавлем, картоплю по-селянськи, мисливські ковбаски з хрусткою скоринкою, мариновані огірки та легкий соус тартар. 

Наші комплексні обіди меню - це страви, що смакують по-домашньому, активують розумову діяльність,підіймають настрій і гарантують максимум енергії!

Читайте також: Відпочивай від душі в ресторані на околиці ROAD

 

Які переваги гарантує доставка комплексних обідів та чому скористатись цією послугою варто у нас?

Комплексні обіди з доставкою Тернопіль і за межі міста - це чудова можливість смачно та ситно поїсти на роботі, під час навчання чи навіть вдома, коли немає часу готувати їжу самостійно. Ми радимо замовити їх з нашого закладу Роад Тернопіль з цілої низки причин:

  • Вам не доведеться наперед думати, що взяти з собою у ланчбокс та з самого ранку займатись буденними клопотами на кухні.
  • Ми створили різні варіанти комплексних обідів, щоб ви щоразу могли обирати їжу під свій настрій і самопочуття.
  • Комплексні обіди доставка виконується швидко по місту та передмісті, тому ви зможете вчасно розпочати свою обідню перерву.
  • У кожній страві, яку ми пропонуємо замовити на обід, відчувається не лише бездоганний смак, а й нотки, близькі нам з дитинства. 

Ми пропонуємо вам не лише комплексні обіди Тернопіль і у передмістя - у нас є безліч страв європейської й української кухонь, що ідеально підходять для вечірніх посиденьок чи святкувань. Обирайте їжу, яка вам найкраще смакує у нас на доставку чи в закладі - ми залюбки задовольнимо ваші гастрономічні потреби, де б ви не були!

Наступна стаття >Наступна стаття