Доставка обідів від Na Nebi - харчуйся смачно навіть в офісі!

2024-03-11

Робота в офісі не завжди дає можливість повноцінно харчуватись, тому іноді буває вкрай важко забезпечити собі здоровий раціон. А коли мова заходить про обідню перерву, яка припадає у пік робочого дня, то тут треба бути ще більш обачливими. Щоб відмінно почуватись та зарядити організм енергією на тривалий час, найкраще все ж замовити обід, а не купувати фастфуд з найближчого кіоску чи продукти з магазину, які, на жаль, переважно не приносять жодної користі. А замовити обід в офіс пропонує наш ресторан На Небі, де в меню представлені європейські й українські страви у сучасній інтерпретації.

 

Доставка комплексних обідів у Тернополі та за межі міста - гідна альтернатива швидкому та шкідливому перекусу!

Доставка комплексних обідів - це смачне, корисне та доступне рішення, завдяки якому ви покращите якість праці та піднімете свій настрій, адже запорукою вдалого дня є правильне та здорове харчування. Меню комплексного обіду з ресторану NA NEBI Grill&Wine розроблене таким чином, щоб ви обрали улюблену їжу на свій розсуд. Воно включає такі позиції:

  • Ланч Light (суп+салат). Підходить для любителів легких, проте поживних і збалансованих обідів. Ви можете вибрати одну з перших страв: бульйон, борщ чи бограч, а також салат: з брі та печеним буряком, з прошутто, з печеним перцем і фетою, цезар.
  • Ланч Light (суп+основа). Чудовий варіант для тих, хто дещо зголоднів і бажає наповнити організм силами. Окрім першої страви ви можете обрати основу: котлету по-київськи, телятину, пасту з морепродуктів, курки чи рваної телятини, свинячі медальйони чи тріску.
  • Ланч Light (основа+салат). Класний вибір для тих, хто надає перевагу ситному обідньому перекусу. Ми рекомендуємо обіди на замовлення, що складаються з основної страви, смак якої підкреслює поживний салат.
  • Ланч Max. Оберіть це комплексне меню, що включає все для максимально ситного обіду - першу страву, основу та салат. Ідеальне рішення для тих, хто бажає бути енергійним аж до завершення робочого дня.

Оберіть комплексні обіди, доставка яких виконується по місту та за його межі з ресторану На Небі. Ви будете в захваті від вишуканих смакових поєднань страв і, звісно, їхньої користі. Такі обіди однозначно заслуговують неабиякої уваги, адже дають змогу повноцінно харчуватись без відчуття втоми та важкості. Працюйте продуктивно, не забуваючи про ситний і поживний обідній перекус!

Читайте також: А ти вже куштував нове меню Клубу Файного? Скоріше замовляй доставку

 

Замовити обід з доставкою по місту та передмісті пропонує наш ресторан Na Nebi

Якщо вас цікавить доставка обідів у Тернополі та в прилеглі села, переглядайте меню Na Nebi і телефонуйте до нас або ж оформляйте замовлення прямо на сайті. Скористайтесь цією послугою тому, що:

  • отримаєте збалансовану їжу, яка точно принесе користь і покращить працездатність;
  • ми доставляємо лише свіжоприготовлені страви, наповнені приємним смаком,їх немає потреби розігрівати;
  • ви можете щоразу формувати інше меню з однієї і тієї ж позиції, щоб насолоджуватись їжею, а не куштувати постійно однакову;
  • вам не доведеться носити з собою ланчбокси, готувати їжу зранку чи шукати найближчий магазин, що заощадить ваш час і ресурси;
  • доставка обідів по Тернополю та за межі міста виконується завжди вчасно.

доставка обідів нанебі

Харчуйтесь правильно, наскільки б зайнятими не були, адже здорова їжа є запорукою відмінного самопочуття та хорошого настрою. А у цьому вам допоможе швидка доставка комплексних обідів по Тернополю та передмісті від нашого ресторану На Небі! Забудьте про ланчбокси та їжу, розігріту в мікрохвильовці, відмовтесь від шкідливих фастфудів і швидкого перекусу з магазину - піклуйтесь про своє здоров'я, а для цього довіртесь нам!

Наступна стаття >Наступна стаття