А ти вже куштував нове меню Клубу Файного? Скоріше замовляй доставку

2024-03-11

Наш ресторан Клуб Файного Міста намагається вас постійно дивувати, тому дещо оновив меню для того, щоб ви отримували ще більше задоволення від їжі. Замовляйте актуальні новинки на доставку, а ми їх привеземо максимально швидко. Будьте на позитивному вайбі, насолоджуйтесь не лише веселим, а й смачним відпочинком з нашою їжею на столі. 

замовити їжу клуб файного

 

Клуб Файне Місто меню оновилось: скуштуйте актуальні смаколики з доставкою по місту та за його межі!

Оновлене меню Клубу Файного Міста включає страви, що чудово підійдуть як для звичних обідніх перекусів чи вечірніх зустрічей з близькими, так і святкувань. Зверніть увагу на такі топові позиції:

  • Шніцель на кістці, ситна та смачна основна страва, що подається з картопляними діпами і освіжаючим салатом з капусти. Неабияких тонкощів смаку шніцелю додає наш авторський майонезний соус з пікантним халапеньо та кімчі.
  • Стейк тунця з морквяним кремом. Якщо ви обожнюєте страви з риби, зверніть увагу на цю позицію з Клуб Файного меню. Маринований у соєвому соусі обсмажений тунець ідеально смакує з ніжним морквяним пюре, міксом салату й овочів. Для отримання приємної кислинки ми використовуємо дольку лайма, а витонченого аромату - кунжут.
  • Бургер з рваною телятиною. Ми радимо замовити їжу в Тернопіль і передмістя для ситного перекусу чи вечірніх посиденьок з друзями! Соковита рвана телятина у поєднанні з перцем халапеньо, гірчичним соусом, маринованим огірком, свіжою зеленню, цибулею та сирним соусом створює єдиний тандем.
  • Паста з морепродуктами. Цікавить їжа з доставкою у Тернопіль і ближні села в італійському стилі - оберіть пасту, доповнену смаженими креветками, мідіями та кальмарами. Ніжність смаків підкреслюють вершки і соус блік, а насиченості ароматів додає сир пармезан.
  • Індичка з морквяно-картопляним пюре. Клуб Файне Місто меню включає і страву для любителів легкості. Замовте ніжне філе індички, запечене до хрумкої скоринки, що чудово гармонує з повітряним пюре, кремом з селери та дор блю, броколі та морквяними чіпсами.
  • Тріо млинців. Захотілось посмакувати чимось солодким - здійсніть замовлення їжі в Тернополі, а саме цього десерту. Ніжні млинці з вишнею, обсмажені до легкої скоринки, чудово поєднуються з творогом і маком з волоським горіхом. 

Доставка їжі у Тернопіль і прилеглі села з Клубу Файного Міста - це прекрасна можливість зібрати близьких чи посмакувати наодинці стравами з оновленого меню. Обирайте, що вам найбільше до вподоби - швидку доставку й індивідуальний підхід ми гарантуємо!

Читайте також: Доставка їжі з Пабу Файного - дешевше, ніж удома

 

З нашого ресторану Клуб Файного Міста доставка - чудовий привід відпочити без зайвих клопотів!

Клуб Файного міста, де доставка пропонується по місту й околицях, має безліч переваг:

  • смачні страви, наявність оновленого меню;
  • можливість оформити замовлення по телефону чи онлайн на сайті fainemisto.com;
  • швидка доставка їжі по Тернополю та за межі міста;
  • можливість безкоштовної доставки при замовленні на певну суму.

Розслабтесь після продуктивного дня чи підготуйтесь до святкування, а Клуб Файного доставка задовольнить всі ваші потреби. Обирайте страви з оновленого меню, щоб приємно потішити як себе, так і гостей!

Доставка їжі Клуб Файного Міста прийде на допомогу у найрізноманітніших ситуаціях, тому замовляйте страви у нас і релаксуйте!

Наступна стаття >Наступна стаття