Алкогольні коктейлі з собою від КЛУБУ Файного - порятунок для спекотних літніх вечірок

2023-07-24

Літо - ідеальна пора для зустрічі з друзями й організації запальних вечірок на природі чи вдома, в гостях чи навіть у офісі, коли планується корпоратив. Аби відволіктись від сірої буденності та постійної метушні, наша Сім'я ресторанів Файного Міста радить замовити найсмачніші закуски в драйвовому мексиканському стилі з закладу НОНАМЕ, які не тільки принесуть неабияке гастрономічне задоволення, але й наповнять ваш організм енергією, подарують сили.Крім цього, не забувайте про смачні коктейлі, що обов'язково подарують повний релакс і внесуть максимум позитиву у запальний і безтурботний вечір! Ці напої ви можете також замовити з собою, адже вони у Клубі Файного Міста пропонуються в зручних і практичних жерстяних банках. 

 

Різноманітні алкогольні коктейлі з собою від КЛУБУ Файного зроблять вашу вечірку унікальною та незабутньою!

Коли планується драйвова вечірка, аби повністю розслабитися, зануритися в справді веселу атмосферу і відчути чіл, подумайте про алкогольні коктейлі з собою. У Клубі Файного їх представлено безліч, завдяки чому кожен з учасників party зможе отримати максимум насолоди. Ми рекомендуємо звернути увагу на наступні варіації напоїв:

  1. ТАРНОПІЛЬСЬКИЙ СПРІТЦ. Бажаєте спробувати авторські коктейлі в банках - оберіть дану позицію. До складу напою входить легендарна настоянка Aperol, що залишає неповторний післясмак і так легко йде, а гармонійне поєднання з ніжним малиновим лікером, яблучним сидром з кислинкою, терпкуватим грейпфрутовим сиропом і унікальною лавандовою водою сприяє отриманню особливих відчуттів і цілої феєрії емоцій.
  2. КОЗАЦЬКИЙ ДРАЙВ. Якщо вам до вподоби коктейлі з віскі, ми раді запропонувати вам даний варіант. Основу напою складає віскі, витриманий на гречаному чаї, що смакує по-особливому й активує смакові рецептори. У поєднанні з сиропом макадамського горіху, гіркуватим біттером Aromatic, міксом унікальних кислот і ароматним імбирним елем створюється єдина смакова композиція, що носить назву “Козацький драйв”. Це напій для справжніх українців, де сила духу і жага до веселощів тісно переплітаються між собою.
  3. МРІЯ. А про що мрієте ви, коли плануєте організацію грандіозною вечірки у колі друзів чи колег? Правильно - про вишуканий смак і відмінний настрій, і всі ці емоції подарує вам наш унікальний коктейль. Для його створення досвідчені бариста використовують такі екзотичні компоненти: екзотичний джин, витриманий на ягодах годжі, терпкуватий і насичений горіховий лікер Frangelico, міцний біттер двох видів (шоколадний і Peychaud's), апетитний мікс кислот і популярний безалкогольний напій Schweppes з гранатовим смаком. 
  4. ЯН АМОР. Прагнете скуштувати алкогольні коктейлі в банках в тернопільському стилі - зверніть увагу саме на цю позицію. Ми обожнюємо даний напій тому, що він надзвичайно смачний і приємний, легкий і доволі міцний. Для його отримання бариста застосовують яблучний бренді Кальвадос з притаманною кислинкою, концентрований винний кордіал Совіньйон, мікс унікальних кислот, освіжаючий м'ятний біттер і класичний індійський тонік.

Коли ви оберете наші коктейлі з доставкою, вас приємно здивують не лише смакові властивості алкогольних напоїв, а й оригінальна та стильна упаковка. На кожну банку нанесені яскраві малюнки, які викличуть ще більше бажання якомога швидше її відкрити та спробувати, що ж всередині! Коктейлі з собою від КЛУБУ Файного - це справді чудова нагода відволіктися від буденної метушні і щоденних клопотів не лише всередині закладу, а й за його межами. Організуйте круту вечірку там, де цього хочеться, а ми привеземо вам все для вдалих посиденьок чи запальних танців у ритмі улюблених музичних композицій!

Читайте також: Огляд нових закладів Тернополя, які варто відвідати

 

Переваги літніх вечірок із коктейлями КЛУБУ Файного

Замовте у нас коктейлі на доставку, аби ваш вечір пройшов максимально вдало та релаксово. Серед переваг напоїв, що готує Клуб Файного, варто відмітити наступні:

  • виключно якісний і сертифікований алкоголь, який є абсолютно безпечним для вживання;
  • отримання унікальних смакових відчуттів за рахунок правильного розподілу пропорцій і застосування виключно ідеально гармонуючих між собою інгредієнтів;
  • стильну подачу та зручне вживання, адже всі коктейлі з собою в Тернополі фасуються у якісні та яскраві жерстяні банки;
  • повне розслаблення, адже наші коктейлі вам подарують приємні відчуття та неабияк піднімуть настрій.

Безумовна перевага нашої мережі ресторанів в тому, що доставка коктейлів у Тернопіль і приміські зони виконується, а це чудова можливість провести вечірку там, де хочеться вам! Послуга надається нашими досвідченими кур'єрами настільки швидко, наскільки це можливо, адже вони чудово ознайомлені з геолокаціями. Щоб замовити коктейль у Тернопіль чи прилеглі села, рекомендуємо зв'язатися з нашими адміністраторами за номером 068-055-77-11 або ж виконати цю дію в онлайн-форматі на сайті fainemisto.com чи в аналогічному мобільному додатку. Доставка коктейлів ще ніколи не була такою простою та зручною, адже наша сім'я піклується про ваш відпочинок і прагне, аби ви були на чілі та ні про що не турбувались!

Наступна стаття >Наступна стаття